forum.gif
HDR
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HDR
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.09.10 16:59
 citēt
Laumonis:
fottto:
Var jau būt. Bet mister Laumoni, es apskatīju tās 53 fotogrāfijas un man radās jautājums - kāda suņa pēc jūs fotogrāfējat? Kam un ko jūs vēlaties pateikt ar tām bildočkām?

Pirms izteikties es arī apskatīju Jūsu 0 fotogrāfijas. :face-kiss:

Parasti "kurpnieks", kas tupeli nevar uztaisīt, ņem mācekļus, ko amatā dīdīt... Tas pārdomām, Un pat klasiskā analogā fotogrāfija raksturojās ar pat ļoti pamanāmu apstrādi... Solarizācija, linotipija, utt.; un nevienam šo mākslu par mēslu saukt mute nevērās, pie tam.:face-smile:
Publicēts: 20.09.10 17:04
 citēt
Laumonis:
Pirms izteikties es arī apskatīju Jūsu 0 fotogrāfijas.

Es šeit esmu tas, kas ir visbriesmīgākais fotogrāfam - skatītājs. Kuram tā vienkārši nepateiksi "sam durak!", kuram nepieprasīsi uzrādīt bildes pie izstādes ieejas. Ja bildes ir publiski pieejamas, tad varu tās skatīties un, attiecīgi, domāt par tām visu ko gribu. Un jautājums palika - kāpēc tās 53 bildes ir fotogrāfētas (tas vēl būtu mazākais ļaunums), bet kāpēc tādas ir jābāž citiem acīs? Kam tādas interesē?
Publicēts: 20.09.10 17:17
 citēt
Elmarss: Un pat klasiskā analogā fotogrāfija raksturojās ar pat ļoti pamanāmu apstrādi... Solarizācija, linotipija, utt.; un nevienam šo mākslu par mēslu saukt mute nevērās, pie tam.

Tad atkārtošos - nodefinē sev kas ir fotogrāfija un tad izlem vai solarizācija tāda ir/nav un vai cianotips ir pieskaitāms fotogrāfijai.
Pie gadījuma vari pameklēt pie lielajiem Photoshopistiem Marguļa, Aismanas, Eveninga u.c. to robežu līdz kurai fotogrāfija ir fotogrāfija un pēc kuras sākas Photoshops.
Publicēts: 20.09.10 17:44
 citēt
Nu ku te gudri laiž... būsiet cilvēkam, kurš par HDR interesējas smadzenes piepūderējuši...
Publicēts: 20.09.10 17:59
 citēt
fottto:
Laumonis:

Es šeit esmu tas, kas ir visbriesmīgākais fotogrāfam - skatītājs. Kuram tā vienkārši nepateiksi "sam durak!", kuram nepieprasīsi uzrādīt bildes pie izstādes ieejas. Ja bildes ir publiski pieejamas, tad varu tās skatīties un, attiecīgi, domāt par tām visu ko gribu. Un jautājums palika - kāpēc tās 53 bildes ir fotogrāfētas (tas vēl būtu mazākais ļaunums), bet kāpēc tādas ir jābāž citiem acīs? Kam tādas interesē?

:face-grin:
Publicēts: 20.09.10 18:23
 citēt
Laumonis:
fottto:

:face-grin:
Tad domā un neraksti.:anger:
Publicēts: 20.09.10 18:30
 citēt
Tucha:Tad domā un neraksti.:anger:

Kāpēc???
Publicēts: 20.09.10 18:59
 citēt
fottto:
Tucha:Tad domā un neraksti.:anger:

Kāpēc???

Tavas domas arī nevienu neinteresēt var, apmierinies ar savām domām vienatnē...:face-grin:
Publicēts: 20.09.10 19:05
 citēt
Ai kā uz spamu pavilka :D
kāds te blakus topikos sūdzējās, ka garlaicīgi forumā... laikam būšu interesantu tēmu un sirdssāpi kādam pacēlis :)

runājot par to visu no mana skatu punkta - man pašam šāda stila bildes ļoti patīk, ja tās ir kvalitatīvi uztaisītas... ja tas ir lielais vairums, tad nepatīk... manuprāt ir tā vai nu ir vai nu nav nemaz, neviss tikai bišķīt... Dave Hill IR!!! Tapēc patīk...

un iemācīties kā to dara un kas sanāk gribu sevis izglītošanas nolūgos...

p.s. par gaumi nestrīdās!
Publicēts: 20.09.10 19:08
 citēt
Kā vispār taisa HDR ar dzīviem radījumiem, lai tie neizkustās?
Publicēts: 20.09.10 19:10
 citēt
Elmarss:Tavas domas arī nevienu neinteresēt var, apmierinies ar savām domām vienatnē...

Kā neinteresē? Tevi, piemēram, tās ir aizskārušas. Nu ko, tev ir iemesls padomāt kāpēc tā.
Publicēts: 20.09.10 19:14
 citēt
"Kā vispār taisa HDR ar dzīviem radījumiem, lai tie neizkustās?"

Briesmīgi ātrs burst vai arī makšķerēšana no raw.
Publicēts: 20.09.10 19:30
 citēt
Uggga:Kā vispār taisa HDR ar dzīviem radījumiem, lai tie neizkustās?
ir tāda opcija - automātiskais breketings[ ekspozīcijas DAKŠA], jeb saīsināti AEB ...... :bad_smile:
Publicēts: 20.09.10 19:35
 citēt
negatIvs:
ir tāda opcija - automātiskais breketings[ ekspozīcijas DAKŠA], jeb saīsināti AEB ...... :bad_smile:
bet arī tur ir nepiecišams lai tas dzīvais vismaz uz tām 3 bildēm ir mierīgs un nemainīgā pozā...
Publicēts: 20.09.10 19:38
 citēt
sekundi, ~ , jānoturās ......
Publicēts: 20.09.10 19:47
 citēt
HDR-o parasti apkārtni.. a pašu subjektu var izvilkt no vienas bildes [parasti to, kur normāli noeksponēts] :)
Publicēts: 20.09.10 20:02
 citēt
pamēģināju abus šeit augstāk ieteiktos variantus praksē un diemžēl nesanāk vēlamais efekts :( uz to pusi ir, bet nekādi nerodās zīmējuma efekts, kas man tieši visvairāk piesaista šajā apstrādes veidā...
Publicēts: 20.09.10 21:15
 citēt
Mr_Wolf:HDR-o parasti apkārtni.. a pašu subjektu var izvilkt no vienas bildes [parasti to, kur normāli noeksponēts] :)

Šito es arī iedomājos, ka var ielikt normāli noeksponētu to dzīvo, bet tas jau vars nav gluži HDR, kaut kāda hibrīdHDRmontāža sanāk :D
Publicēts: 20.09.10 21:38
 citēt
jebkurā gadījumā šur tur būs jāvelk.. tupi iedod progai lai tā automātā saliek nebūs īsti tas.. dažviet liksies pa daudz, dažviet pa maz. visādi var eksperimentēt.. un ja PŠ nav sveša lieta ap pamatlietām, tad vispār var panākt praktiski jebko :)
piezīmēt putnus, mākoņus, sauli un t.t.
Publicēts: 22.09.10 00:46 labots
 citēt
AA-EVO:pamēģināju abus šeit augstāk ieteiktos variantus praksē un diemžēl nesanāk vēlamais efekts :( uz to pusi ir, bet nekādi nerodās zīmējuma efekts, kas man tieši visvairāk piesaista šajā apstrādes veidā...

www.youtube.com... pamēģini šo

aa jaa un šo www.youtube.com...

palūri vairāk dragan effekt, paeksperimentē un ganjau sanāks ;)
Publicēts: 22.09.10 02:44
 citēt
dragan efekts te aprakstiits .....

demiart.ru...
Publicēts: 22.09.10 08:46
 citēt
Kā man patīk kungs fottto...:D

Kamēr viņš man neizstāstīs kā analogie objektīvi fokusē katru krāsu savā slānī atsevišķi(viņa apgalvojums te forumā) un tāpēc(ar tiem) uz digi aparātiem rodas aberācijas, uzskatīšu viņu par tukšu pļurkšķi, kura domas nav ņemamas nopietni;)
Publicēts: 23.09.10 00:47
 citēt

tur drīzāk tāds pseido hdr-tone mapping tiek pielietots, reāli kustīgam kadram hdr pēc definīcijas nav iespējams :big_smile:
Publicēts: 23.09.10 00:54
 citēt
fottto:
Laumonis:

iedomību varētu pārdot vairumā jo šķiet mirkli par daudz jau, visbriesmīgākais fotogrāfam nav sinonīms vārdam garlaicīgs :big_smile:
Publicēts: 23.09.10 02:23
 citēt
Vai tēma joprojām ir par HDR?AA-EVO pamēģināji draggan sanāca kas nesanāca?Ja atrodi ko labāku padod ziņu un padalies :face-wink:.
Publicēts: 23.09.10 16:09
 citēt
Bebiite:Vai tēma joprojām ir par HDR?AA-EVO pamēģināji draggan sanāca kas nesanāca?Ja atrodi ko labāku padod ziņu un padalies :face-wink:.
domāju tikai rītvakaar būs laiks padarboties... noteiti pamēģināšu to variantu... pagaidām mēģināju dansigas ieteikto variantu ar shadows/... priekš rallija bildēm tīri labi der :) citām nu tā...
Publicēts: 23.09.10 21:51
 citēt
Bebiite:Vai tēma joprojām ir par HDR?AA-EVO pamēģināji draggan sanāca kas nesanāca?Ja atrodi ko labāku padod ziņu un padalies :face-wink:.
pamēģināju... kkas sanāca... nav slikta fīča, var izmantot...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):