forum.gif
Pārdodu Fujifilm X100S
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Fujifilm X100S
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.04.16 13:34 labots
 citēt
Tiek pārdots mīlēts, bet ne siltumnīcā turēts Fujifilm X100S vai kā draugi viņu sauc - "Fudžiks". Laika posmā, ko pavadījis ar savu šībrīža īpašnieku bijis uzticams ceļojumu, piedzīvojumu un ģimenes fotogrāfiju kompanjons, tādēļ daži no šiem piedzīvojumiem ir atstājuši nelielas atmiņas uz tā virsmas, kas gan nav ieteikmējušas tā spējas pildīt savu galveno darbu - palīdzēt radīt lieliskas fotogrāfijas. Fudžiks vienmēr ticis apbrīnots pateicoties savam ārišķīgajam skaistumam un cienīts lieliskās attēla kvalitātes dēļ.

Šībrīža īpašnieks ir ieguvis jaunu ceļojumu draugu, un, lai Fudžikam nebūtu jāskumst un jākrāj putekļi plauktā, ir nolemts, ka tam jāmeklē jauns piedzīvojumu biedrs!

Fudžika bildes var apskatīt te - www.dropbox.com...

Nedaudz par pašu Fujifilm X100S - www.youtube.com...
Šeit dažas fotogrāfijas kas tapušas ar Fudžiku - www.billijs.lv...

Fudžikam līdz došu:
1 orģinālu un 2 ķīniešu baterijas ar orģinālo lādētāju, instrukciju, siksniņu, kastīti, pirkuma papīrus.

Papildus standarta komplektācijai:

8Gb Eye-Fi Pro X2 karti, lai piedzīvojumus atrādītu internetam pa taisno no kameras;
Lensmate Thumbrest, lai īkšķim ir uz kameras kur atpūsties;
Soft release button sarkanā krāsā. ( Lai var teikt, ka jāspiež lielā sarkanā poga, kad kāds cits fotografē );
Shutter release kabeli, lai var bildēt garas ekspozīcijas naktī;
Kenko 49mm UV filtru, kas pasargās objektīva priekšējo elementu;
JJC LH-X100 blendi un filtru adapteri;
Pāris LCD ekrāna aizsargplēves;
Fujifilm piespraudīti. :)

Principā Fudžiks tiek pārdots ar visiem nepieciešamākajiem papildus aksesuāriem, lai jaunais īpašnieks var doties piedzīvojumos, nedomājot par to, kad no Ebay atnāks vajadzīgie sīkumi.

Fujifilm X100S kamera ar visiem augstāk minētajiem aksesuāriem 700 Eur

Raksti uz foto@billijs.lv vai zvani 22327252
Publicēts: 17.04.16 14:42
 citēt
Esi drošs, ka X-T1 spēs šo aizvietot?
Tomēr drusku cita filosofija.
Publicēts: 17.04.16 14:52
 citēt
par lietotu ziepi ar nemaināmu 23mm stiklu prasīt 700 EUR ? :face-grin:
Publicēts: 17.04.16 15:02
 citēt
Alibaba - Par ziepi šo nosaukt galīgi nevar. Un tu 700Eur maksā par to komplektu. Aksesuāru kopsumma vien ir tuvu 200Eur, ja tas viss tagad jāpasūta būtu no ebay.

Versatile - Jā, ir nedaudz savādāka gan filozofija, gan darbība, bet došu iespēju un redzēs kur nonāksim. :) Katrā ziņā pirkt lielos zūmus es priekš tā X-T1 netaisos.
Publicēts: 17.04.16 15:02
 citēt
Ko tu sajēdz no pasaules skaistuma! :beaten:
Publicēts: 17.04.16 15:07
 citēt
nu jā godīgi atzīstu nekad neesmu sapratis gadžetmānus :face-smile:
Publicēts: 17.04.16 17:14
 citēt
Nē, nu smuks un lietojams verķītis, bet nu viens viņa raksturlielums galīgi neadbilst piedāvātajām iespējām.
Publicēts: 17.04.16 17:55
 citēt
Schneider:Nē, nu smuks un lietojams verķītis, bet nu viens viņa raksturlielums galīgi neadbilst piedāvātajām iespējām.

Par ko tu runā?
Publicēts: 17.04.16 18:08
 citēt
Nu gan jau par ziepja cenu, par kuru var nopirkt jaunu, diezgan augstas klases spoguļa rumpi..
Publicēts: 17.04.16 19:19
 citēt
Pašlaik esmu izvērtēšanas procesā - kādu ziepi tuvākajā laikā paņemt priekš ikdienas - lai var normālu ultraplatleņki uzlikt un lai ISO 1600 būtu lietojams. Panasonicus, Pentakšus Q, Nikonus 1 atmetu uzreiz. Palika Sony a6000, Olympus OM-D EM-10 un Fujifilm x-T10 gan kabatas lieluma izmēru dēļ, gan cenas ziņā. Kuru ieteiksiet?
Publicēts: 17.04.16 19:36
 citēt
X-T10
Publicēts: 17.04.16 19:42
 citēt
Billy:X-T10

Nu es ar uz to skatos, vienīgi objektīvi traki dārgi, izņemot 16-50, kas kitā.
Publicēts: 17.04.16 19:57 labots
 citēt
Šī kamera droši vien nav domāta tiem, kas grib sev spoguļkameru. Varētu teikt, ka tā ir nišas kamera un ne kuram katram. Uzskatu, ka tā domāta fotogrāfam kuram jau ir liela spoguļkamera ar pāris objektīviem, bet ikdienā nevēlas to visu staipīt līdz lai iemūžinātu ikdienas ainas, ģimeni vai vidi sev apkārt.

zoss:
Billy:X-T10

Nu es ar uz to skatos, vienīgi objektīvi traki dārgi, izņemot 16-50, kas kitā.

Visu nevar gribēt. Vajag kvalitāti skaistā iepakojumā - Jāmaksā. Ja ne tad jāpērk lēta spoguļkamera.
Publicēts: 18.04.16 01:28
 citēt
No Fuji saimes pašlaik labākais price/performance ir x-e2. Iekšas kā x-t10, īpaši pēc jaunā fw apdeita.
X-t1, ja gribas, tad drusku jāpagaida, kad parādās x-t2, domāju, ka piedāvājums pieaugs.
Publicēts: 18.04.16 09:37 labots
 citēt
versatile:No Fuji saimes pašlaik labākais price/performance ir ...

Šī topika ietvaros nevajag runāt par PRICE/PERFORMANCE. X100'ais ir STILA aparāts un tāds vienmēr maksās vairāk nekā tehniski spēj dot. Pie tā ko tas "dod" vēl jāpieskaita emocionālais kaifss, ko daudzi negrib saprast.

P.S. Vēl viena no X100 priekšrocībām ir iespēja nedomāt kādu stiklu uzskrūvēt uz kameras un kādus pribambasus paņemt līdzi. Stikls ir viens (fiksēts, ja kādam tā patīk labāk) un ar to arī ir jāiztiek Mani tas nekādīgi neierobežo, bet drīzāk palīdz.
Publicēts: 18.04.16 10:59
 citēt
Nu es vispār biju domājis par to, vai tagad pirkt X-t1, x-t10 vai x-e2s.
Bet x100 ir fantastiska kamera, kad pirku savu veco x-e1, patiesībā, gribēju x100 - bet nebija labu piedāvājumu.
Publicēts: 18.04.16 11:37
 citēt
E2 un T10 uz kabatas kameras statusu pretendē tikai ar diviem objektīviem - 18/2 un 27/2,8. Ar visiem citiem objektīviem tā ir vienkārši kompakta kamera, ko var ikdienā turēt somā.

Fuji galvenais pluss ir kameru dizains, kas zinošam fotogrāfam ļauj ērti kontrolēt kameru un strinkšķina pa viņa/as nostaļģijas stīgām. Objektīvi teju visi ir optiski super labi, bet lielākoties ir arī dārgāki par konkurentu piedāvātajiem. Superplatais gals būs sasniedzams vai nu ar manuālo Samyang 12/2, kas optiski ir kruts un maksā ap 300EUR. Otra alternatīva ar 10-24/4 Fuji zūms, kas optiski pretendē uz labāko mazā kadra superplato zūmu, bet maksā 700EUR. Tas arī ir milzīgs un kameru padara tik pat lielu kā mazā kadra spoguleni ar analogu objektīvu.

Objektīvi skatoties Fuji ir nišas hipsteru kamera, kas sniedz patiku no fotografēšanas procesa tik pat, cik no rezultāta. Ja tas ir svarīgi, tad ir jēga pārmaksāt.
Publicēts: 18.04.16 11:50
 citēt
Starp citu, ja kādam interesē tas izcilais 10-24 F4 OIS arī var man dot ziņu. :)
Publicēts: 18.04.16 11:52
 citēt
versatile:Nu es vispār biju domājis par ...

Es apzināti nogriezu tava komenta daļu, lai vestu jūs atpakaļ pie tēmas nosaukuma. (:

RudeWolf:Objektīvi skatoties Fuji ir nišas hipsteru kamera, kas sniedz patiku no fotografēšanas procesa tik pat, cik no rezultāta. Ja tas ir svarīgi, tad ir jēga pārmaksāt.

Varbūt mums ir dažādi priekšstati par to kas ir hipsteri, bet IMHO tie noteikti nav tie, kam nepieciešama olskūlīga izvietojuma un funkcionalitātes pogu kamera FOTOGRAFĒŠANAI, jo ZĪMĒTIES var daudz dažādos un citos veidos - fiksīts, īpons, bārda, ...
Publicēts: 18.04.16 12:03
 citēt
Saprotu, ka X-T10 jāņem jauns bodē, bet X-E2 var pameklēt arī lietotu + uzlikt jauno update www.fujifilm.com... ?
Publicēts: 18.04.16 12:41
 citēt
T10 var arī lietotus sameklēt. Bet tā - iesaku apčamdīt abas kameras un saprast, kurš korpuss labāk saprotas ar tevi.
Publicēts: 18.04.16 18:20
 citēt
Pārdots.
Publicēts: 20.04.16 22:44
 citēt
Palasīju svešzemju forumos, ka visas fuji 16 mp kameras ainavu bildēs taisot pārspīlēti zaļu krāsu un zaļajā zālē detalizācijas vietā esot ķīsēlis, savukārt labi noderot portretiem. Sāku jau šaubīties, vai tomēr labāk neņemt sony, tai esot dabiskākas un nepārspīlētas krāsas. Fujisti - ko teiksiet?
Publicēts: 21.04.16 00:14
 citēt
zoss:Palasīju svešzemju forumos, ka visas fuji 16 mp kameras ainavu bildēs taisot pārspīlēti zaļu krāsu un zaļajā zālē detalizācijas vietā esot ķīsēlis, savukārt labi noderot portretiem. Sāku jau šaubīties, vai tomēr labāk neņemt sony, tai esot dabiskākas un nepārspīlētas krāsas. Fujisti - ko teiksiet?

Nezinu, bildē Raw un grozi krāsas kā gribi. Visi te slavē tās Fuji krāsas, bet es varu smukas krāsas dabūt arī no RAW. Tas kas ir reāls turbo ir šo mazo kameru dinamiskais diapazons un overall kvalitāte.
Publicēts: 21.04.16 01:37
 citēt
Nu, fuji var mierīgi atstāt jēpegā un nestresot par to, ka kvalitāte atpaliks.
Man patīk arī fuji simulācija, bet starp dažādām slēgāties slinkoju, pārsvarā velvia vai classic chrome
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):