Sveiki, fotoaparātu pavēlnieki! Vai kādam ir konkrētais aparāts un var man "blondīnei" izstāstīt un apskaidrot, kā no viņa vienu darbību var izdabūt? Mēģinu tā un šitā un kaut kā nesanāk tā, kā gribu.
findere:Sveiki, fotoaparātu pavēlnieki! Vai kādam ir konkrētais aparāts un var man "blondīnei" izstāstīt un apskaidrot, kā no viņa vienu darbību var izdabūt? Mēģinu tā un šitā un kaut kā nesanāk tā, kā gribu.
Kaut vai pierakstītu konkrēti ko gribi, te dažiem ir sony un gan jau apskaidrotu. Vairākums, laikam, te ir vīrieši, līdz ar to īsi un tieši būtu labākais veids kā uzdot jautājumu. Pagaidām tu pretī saņem tikai murgu.
(Kāds jautājums - Tāda atbilde (no skolas laikiem angļu valodas skolotājas teiktā ))
TesMen, findere ir viņA, nevis viņš Un jā, zināju, ka pārsvarā te ir vīriešu kārtas pārstāvji un, tā kā līdz šim ir nācies sastapties ar izpalīdzīgiem, kuri labi spēj atbildēt arī uz sievišķīgi noformulētiem jautājumiem, tad cerēju pozitīvu rezultātu arī šeit, bet nu šajā gadījumā - paldies par uzmanību, meklēšu atsaucīgākus vīriešcilvēkus...
findere:TesMen, findere ir viņA, nevis viņš Un jā, zināju, ka pārsvarā te ir vīriešu kārtas pārstāvji un, tā kā līdz šim ir nācies sastapties ar izpalīdzīgiem, kuri labi spēj atbildēt arī uz sievišķīgi noformulētiem jautājumiem, tad cerēju pozitīvu rezultātu arī šeit, bet nu šajā gadījumā - paldies par uzmanību, meklēšu atsaucīgākus vīriešcilvēkus...
Mēs šeit esam civilizēta eiropeiska interneta vietne kas iestājas par visu veidu līdztiesību un iecietību un mums ir nepieņemama Jūsu genderiski, rasistiski ksenofobiskā nostāja.
Ja būtu vīrišķīga, tad noteikti mācētu apieties ar savu fotoaparātu un neuzdotu jūsuprāt dīvainu jautājumu. Un es jau darbojos kāda saimniecībā, gribēju tikai un vienīgi fotolietās zinošu padomu... un tad vēl saka, ka sievietes visu sarežģī - uzdod vienkāršu jautājumu un pretī saņem runas par līdztiesību un darbu saimniecībā!
Izklausās, ka Tev vīriešcilvēku vajag klasiskākai padarišanai jo viņi ir identiski no stulbua viedoķla. Kā darbojas kamera nespēj apjēgt abi dzimumi. Tā, ka dari vien to ko dieviņš nolicis (pārvērt pārtiku sūdos un ķlūsti nehaidīti grusna)