forum.gif
Sony RX100 II
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sony RX100 II
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.16 23:40
 citēt
Sveiki, fotoaparātu pavēlnieki! :face-wink:
Vai kādam ir konkrētais aparāts un var man "blondīnei" izstāstīt un apskaidrot, kā no viņa vienu darbību var izdabūt? Mēģinu tā un šitā un kaut kā nesanāk tā, kā gribu.
Publicēts: 23.04.16 00:05
 citēt
TesMen, ja jūties pārāk kruts tik vienkāršam jautājumam, ņem savu piena aparātu un soļo tālāk!
Publicēts: 23.04.16 00:15
 citēt
R.T.F.M nelīdz?
Publicēts: 23.04.16 00:44
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 23.04.16 00:55 labots
 citēt
findere:Sveiki, fotoaparātu pavēlnieki! :face-wink:
Vai kādam ir konkrētais aparāts un var man "blondīnei" izstāstīt un apskaidrot, kā no viņa vienu darbību var izdabūt? Mēģinu tā un šitā un kaut kā nesanāk tā, kā gribu.

Kaut vai pierakstītu konkrēti ko gribi, te dažiem ir sony un gan jau apskaidrotu. Vairākums, laikam, te ir vīrieši, līdz ar to īsi un tieši būtu labākais veids kā uzdot jautājumu. Pagaidām tu pretī saņem tikai murgu.

(Kāds jautājums - Tāda atbilde (no skolas laikiem angļu valodas skolotājas teiktā :beaten: ))
Publicēts: 23.04.16 13:14
 citēt
TesMen, findere ir viņA, nevis viņš :face-kiss: Un jā, zināju, ka pārsvarā te ir vīriešu kārtas pārstāvji un, tā kā līdz šim ir nācies sastapties ar izpalīdzīgiem, kuri labi spēj atbildēt arī uz sievišķīgi noformulētiem jautājumiem, tad cerēju pozitīvu rezultātu arī šeit, bet nu šajā gadījumā - paldies par uzmanību, meklēšu atsaucīgākus vīriešcilvēkus...
Publicēts: 23.04.16 13:30
 citēt
findere:TesMen, findere ir viņA, nevis viņš :face-kiss: Un jā, zināju, ka pārsvarā te ir vīriešu kārtas pārstāvji un, tā kā līdz šim ir nācies sastapties ar izpalīdzīgiem, kuri labi spēj atbildēt arī uz sievišķīgi noformulētiem jautājumiem, tad cerēju pozitīvu rezultātu arī šeit, bet nu šajā gadījumā - paldies par uzmanību, meklēšu atsaucīgākus vīriešcilvēkus...

Mēs šeit esam civilizēta eiropeiska interneta vietne kas iestājas par visu veidu līdztiesību un iecietību un mums ir nepieņemama Jūsu genderiski, rasistiski ksenofobiskā nostāja.
Publicēts: 23.04.16 15:22
 citēt
Ja būtu vīrišķīga, tad noteikti mācētu apieties ar savu fotoaparātu un neuzdotu jūsuprāt dīvainu jautājumu. Un es jau darbojos kāda saimniecībā, gribēju tikai un vienīgi fotolietās zinošu padomu... un tad vēl saka, ka sievietes visu sarežģī - uzdod vienkāršu jautājumu un pretī saņem runas par līdztiesību un darbu saimniecībā!
Publicēts: 23.04.16 16:34
 citēt
Labprāt palīdzēšu kā spēšu! Kāds tieši ir jautājums?
Publicēts: 23.04.16 16:52
 citēt
Jēziņ, TesMen, kas ar tevi? Ej labāk laukā putniņus pafotogrāfē, nomierināsi savas dziņas.
Publicēts: 23.04.16 18:18
 citēt
Izklausās, ka Tev vīriešcilvēku vajag klasiskākai padarišanai jo viņi ir identiski no stulbua viedoķla. Kā darbojas kamera nespēj apjēgt abi dzimumi. Tā, ka dari vien to ko dieviņš nolicis (pārvērt pārtiku sūdos un ķlūsti nehaidīti grusna)
Publicēts: 23.04.16 18:19
 citēt
Drausmīgi šķibi no tel rakstās, bet jegu tas tāpat nemaina
Publicēts: 23.04.16 19:44
 citēt
Publicēts: 23.04.16 22:26
 citēt
Nu ļoti savdabīgs kontingents te, lai neteiktu vairāk...
Publicēts: 23.04.16 23:04
 citēt
Gan jau, gan jau - ir piedāvājums palīdzēt, ir konkrēts jautājums.
Publicēts: 23.04.16 23:31
 citēt
Govju nav, ir pavediens - nu jau apmēram zinu, kas jāgroza, lai būtu tā, kā gribu... bet paldies :face-wink: un tik un tā kaut kā baigi te... kā ne-vecim :face-grin:
Publicēts: 24.04.16 11:55
 citēt
Esmu, esmu, tikai no bezgovju!
Publicēts: 24.04.16 13:48 labots
 citēt
Es viensētas piekritēja un no tevis labāk pa gabalu, nāksi vēl ciemos ar savu slaucamo aparātu!
Publicēts: 24.04.16 15:19
 citēt
Neko nezinu par medījumiem un medniekiem, es copēju... Un svešus vīrišķus savā sētā nelaižu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):