forum.gif
Pārdod digitālo minifotolaboratoriju “Frontier-330”
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod digitālo minifotolaboratoriju “Frontier-330”
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.04.16 08:35
 citēt
Varbūt kāds ar kaut ko tādu strādā. Var mēģināt atdzīvināt, vai arī var noderēt rezerves daļām. Var piedāvāt savu cenu..., saprāta robežās! :)

www.ss.lv...
Publicēts: 25.04.16 17:19
 citēt
Tiem kuriem ir saprāts ar robežām tik smagu un ēdelīgu verķi nepirks.
Publicēts: 25.04.16 18:29
 citēt
Citagaisma:Tiem kuriem ir saprāts ar robežām tik smagu un ēdelīgu verķi nepirks.

... par ar piemaksu neņemtu.
Publicēts: 25.04.16 22:24
 citēt
Vot es savukārt Noritsu filmu tīstamo varu piedāvāt, funciklējošu, cena simboliska,pāšizvešana obligāta.
Publicēts: 25.04.16 23:48
 citēt
šitas par mazu, vo!
Piedāvā lielāku to mašīnu, tad cita runa!
Publicēts: 26.04.16 00:00
 citēt
Hugo:šitas par mazu, vo!
Piedāvā lielāku to mašīnu, tad cita runa!

A 4 drukā tas jau ejošais formāts kādreiz Saģiku haltūristiem:)
Publicēts: 26.04.16 08:28
 citēt
Piekrītu un saprotu! :face-smile: Tāpēc jau arī saku, ka, ja kāds ar kaut ko līdzīgu darbojas, šis var noderēt rezerves daļām...
Publicēts: 26.04.16 09:43
 citēt
Edvaio:Piekrītu un saprotu! :face-smile: Tāpēc jau arī saku, ka, ja kāds ar kaut ko līdzīgu darbojas, šis var noderēt rezerves daļām...

Tiem, kuriem tas var noderēt rezerves daļām drīz vien var kļūt par hiponiju klientiem.:-)
Publicēts: 26.04.16 12:56
 citēt
Par nelielu, bet godīgu samaksu varu to verķi sadalīt rezerves daļās :big_smile:
Publicēts: 26.04.16 20:46
 citēt
60uz5komats6:Vot es savukārt Noritsu filmu tīstamo varu piedāvāt, funciklējošu, cena simboliska,pāšizvešana obligāta.

a var par šito detalizētāk?
Publicēts: 26.04.16 21:16
 citēt
trollollo:
60uz5komats6:Vot es savukārt Noritsu filmu tīstamo varu piedāvāt, funciklējošu, cena simboliska,pāšizvešana obligāta.

Konica CL-LP30E он же Noritsu 430. Kādu gadu nav darbināts, pirms tam strādāja "lamājās" bet strādāja. Atrašanās Rīgas centrs.
Publicēts: 26.04.16 22:02
 citēt
60uz5komats6:
trollollo:

Konica CL-LP30E он же Noritsu 430. Kādu gadu nav darbināts, pirms tam strādāja "lamājās" bet strādāja. Atrašanās Rīgas centrs.

šis par niknu, nederēs
Publicēts: 26.04.16 23:31
 citēt
šķiet man kkur ir strādājošs Kodak melnbaltais filmu procesors - loksnes līdz 40cm platumam laikam (vai 35cm) - bet var jau grūzt ieksā arī mazas lietas.

Primāri rentgenā šeptējis, bet smalkā laborī kur specifika mazāslietas kurastaisītas uzmazāku daiktu - mazjūzēts tobiš :D
Publicēts: 27.04.16 09:31
 citēt
TesMens:
Citagaisma:
Tiem, kuriem tas var noderēt rezerves daļām drīz vien var kļūt par hiponiju klientiem.:-)

???https://www.google.lv/search?q=hiponiju&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=DHUfV-6UPOiy6ASalbygAQ#q=hiponia???

SIA „Hiponia” bijusī sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Hipotēku bankas nekustamā īpašuma aģentūra”.

Viens no tiem kantoriem, kas par trīskāršu tirgo bankā ieķilātos un vēlāk atņemtos īpašumus.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):