forum.gif
KIJEV un NORMA
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / KIJEV un NORMA
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.16 20:19
 citēt
Pārdodu fotoaparātu KIJEV ļoti labā futlārī un zibspuldzi NORMA FIL 16 maciņā. Cik bez filmas var konstatēt, fotoaparātam pamatfunkcijas strādā. Zibspuldze no 220w darbojas. Cena simboliska.
Publicēts: 27.04.16 09:08
 citēt
Kas tieši par kijevu tas ir? Kāda optika?
Publicēts: 27.04.16 10:08 labots
 citēt
Ko pie optikas kašķējies, ja futlāris ir ļoti labs??!! :anger:
Publicēts: 27.04.16 13:34
 citēt
priore:platflmu kiev nemaz nav futrāļa.

Gudri cirst nav malku dirst.
Ir gan. Tāds iespaidīgs uz pāris kilo.
Publicēts: 27.04.16 21:44
 citēt
versatile:
priore:platflmu kiev nemaz nav futrāļa.

Gudri cirst nav malku dirst.
Ir gan. Tāds iespaidīgs uz pāris kilo.

Viņi katram modelim un ražošanas laikam savadāki , piermajiem bija tādi smuki brūnas ādas eleganti , pēc formas kā piepusts zenīta . Tad bija tadi paši bet jau mēlni kršoti dermantīna vai papīra un beigās bija tadi uz pāris Kg ar metālu iekšā bieza kartona un ar atsļe`dziņu liekas pat:)
Publicēts: 27.04.16 22:08 labots
 citēt
priore:Es pat nenojautu. Tagad jūtos, it kā dzīve velti vadīta!

Tie futlārīši pietam vēl bij viltīgi , nedaudz taga someli atgādina bet tādu exscentrisku , ka jautko ar savādāku smaguma centru kā Kievam ieliek šis siksnās apliekas uz mutes un visu izber:):)
Publicēts: 28.04.16 01:04
 citēt
Aparāts parastais - 4M. Futlāris melns ar sarkanu iekšu. Futlārim augšā fīča - divas alumīnija krāsas stīpas. Bonusā KIJEV 4M un 4AM lietošanas instrukcija un garantijas talons :face-wink:. Garantija diemžēl ir beigusies, jo aparāts pirkts 1977.gadā, Rīgas "magazīnā" Nr.43 :face-smile:
Publicēts: 28.04.16 10:19
 citēt
Jā... bez instrukcijas ar tik sarežģītu verķi būs dimbā. :face-grin: Īsākais eksponēšanas laiks ir 1/1250 vai jau 1/1000?
Un dizains ar melnu apkārt un sarkanu iekšā bija raksturīks padlaiku šikākajiem isstrādājumiem:

Publicēts: 29.04.16 11:22
 citēt
Manam Kiev 60, kurš jau vairāk kā gadu vairs nav mans, bija šāds futlāris:

Publicēts: 30.04.16 01:46
 citēt
Nu gan jau kaukas ķip šitā

tik melnā krāsā.
Publicēts: 30.04.16 02:05
 citēt
priore:tādi gan man ir vairāki. katram aparātam viens. Es iedomājos, ka te tiek jūsmots par tādiem, kādi bija Zenit, tik lielākiem.

Šitas ir pavisam prastais , tie brūniem bija vēl ar vēderu aobjektīvam uz slēdža pussi:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):