Interesē vai nākotnē ir plāns (domas) saita atbildīgajiem atjaunināt šo fotovietni lai var ielādēt bildes un priecāties par kvalitāti ))) Bet visdrīzāk jau ka nekas tāds nenotiks ne šogad ne 2018 gadā un var neiespringt )
Apmeklējums, aktivitāte ir pamatīgi kritusies kopš ziedu laikiem. Šaubos vai tas banneris sākumlapā un tie 3 cilvēki mēnesī, kas nopērk fotolatus nosedz lapas uzturēšanas izmaksas. Ja te viss notiktu, kā tas bija pirms 5 gadiem, tad par ko tādu vēl varētu domāt. Paši vien vainīgi esam.
Tā kā jāpriecājas, ka tāds fotoblog vispār vēl eksistē.
Bucis:Interesē vai nākotnē ir plāns (domas) saita atbildīgajiem atjaunināt šo fotovietni lai var ielādēt bildes un priecāties par kvalitāti ))) Bet visdrīzāk jau ka nekas tāds nenotiks ne šogad ne 2018 gadā un var neiespringt )
Nu moš 2017.gadā notiks. Uzreiz pēc Tava ziedojuma šim mērķim saņemšanas
Daudz ko varētu gribēties, bet blogs ir, tiek uzturēts pie dzīvības - un tas viss uz fanātisma. Domāju, tur Elika, Shadow, Glukz un pārējo iesaistīto priekšā dziļi jāpaklanās, nevis kaut kas jāpieprasa.
Vesatile - Nu es jau tik intereses pēc uzjautāju,neko nepieprasu ....jā viss te iesūnojis un nav vairs tie lietotāji kas bija jo nekā jau nav vairs pa lielam,saprotu būtu pat ar mieru samaksāt kādu rubli saita labā ja patīk t;ads saits kāds vinš ir tagad tad ok,kāda runa
Bucis:Interesē vai nākotnē ir plāns (domas) saita atbildīgajiem atjaunināt šo fotovietni lai var ielādēt bildes un priecāties par kvalitāti ))) Bet visdrīzāk jau ka nekas tāds nenotiks ne šogad ne 2018 gadā un var neiespringt )
Realitāte ir tāda, ka pēdēja laika rosība šinīs mājās nav tā lielākā. Tas principā nozīmē, ka trafiks lapai nav tik liels, lai varētu attaisnot serveru vietas paplašināšanu, lielākām bildēm. Principā, labāk priecājamies par to kas ir. Ja gribās padalīties ar bildi lielākā izmērā - kāpēc gan pie publicētās bildes nepievienot linku uz pilna izmēra attēlu, piemēram flickrā?
Te jāpiekrīt vairākumam, mums jābūt pateicīgiem, ka blogs vispār turpina darboties. Un fotogalerija , forums ar bij palikuši tīrāki, nebija vairs vardes spams utt (diemžēl nu šis eksemplārs ir atgriezies zem nika shanhajjoga vai kaut kā tā un aktīvi turpina degradēt šo vidi) Par uzlabojumiem jāsaka, tas protams būtu feini, bet nav jau ne vainas arī tā, kā ir tagad. Tas, ka ievietojot bildi, kvalitāte tiek noēsta nav labi, bet tai pašā laikā var saprast arī šī bloga uzturētājus.. viss maksā naudu. un te tā apgrozība ir gaužām švaka, lai kaut ko krasi mainītu, peļņu tak ar neviens nenes.
Bucis, man šeit būtu pretjautājums: kad fotoblogeri ienesīs tik daudz naudiņas, lai varētu segt lielformāta bilžu glabātuves izmaksas? Modernizēties var tad, ja pastāvīgie lietotāji mēnesī atstāj šeit vismaz 3 tūkstošus eiro. Un ar to arī - tā tik būs.
VA - 1400 vai 1600 px bilde jau nu nebūtu tas kas tagad prasītu nenormālākos grozījumus,tad dzīvojiet tālāk tādā mēslainē un priecājaties,fotosaits ar knapi 800 vai 900 px,kas tas mūsdienās ir ??? trauki pat sit pušu reizes 10it Labs fotosaitsko lai saka
Bucis:VA - 1400 vai 1600 px bilde jau nu nebūtu tas kas tagad prasītu nenormālākos grozījumus,tad dzīvojiet tālāk tādā mēslainē un priecājaties,fotosaits ar knapi 800 vai 900 px,kas tas mūsdienās ir ??? trauki pat sit pušu reizes 10it Labs fotosaitsko lai saka
jā jā, protams, tieši vajag krietni lielākā izmērā to drazu galerijā. Uzreiz kaifs skatīties, kad pikseļi reibina. Vienīgaie reālie uzlabojumi būtu max 3 bildes nedēļā, 1 reportāža mēnesī. Ak jā, atdodiet mums Juri! PS kurš vispār te nāk skatīties bildes ???
Nu jā te jau nāk izdirsties,apvemt kādu un viss,es nesaprotu tad kāds sakars saitam tad ar bildēm - tad jau jāpārdēvē par sūdublogu un miers,pa lielam jau tāds arī ir ...pēdējos 3 gadus jau kā
Bucis:Nu jā te jau nāk izdirsties,apvemt kādu un viss,es nesaprotu tad kāds sakars saitam tad ar bildēm - tad jau jāpārdēvē par sūdublogu un miers,pa lielam jau tāds arī ir ...pēdējos 3 gadus jau kā
foto mānija iet mazumā un fotosaiti mirst, iznīkst visā pasaulē, ar to jāsamierinās, instogram un feisītis it kā visu nosmeļ, cik dzirdēts, īsti skaidri nezinu jo neesmu nevienā paskat pat savulaik tik aktīvā leišu fotokudra nīkuļo, labi ja 1/10 no agrākās aktivitātes, tur arī vairs nav uz ko skatīties. Tā ka relax nav ko stresot, knipsētāji krāniņu staipīšanu un ego pumpēsanu fotosaitos jau sen nomainījuši uz pašiņu cepšanu un laikošanu glāstāmajā telefonā
Skat leišiem pa dienu tikai 6 bildes fotokudra.lt... tiesa pārītis nesliktas, pie mums i pa nedēļu var nevienu sakarīgu neielikt. Kad publicējos tur pirms 7 gad tad gan mutuļoja aktīvi, bij interesanti.
Pirms daudziem gadiem bija savādāk, bija foto bums, tā teikt, sevis pierādīšana, bet tagad tie, kuri savu nišu foto jomā atraduši, vēsā mierā strādā un te atnāk pamuldēt. Iespiesties kaut kur paliek arvien grūtāk, ja vien neesi ūber kruts un vēl censonis. Nedrīkst aizmirst, ka ar labu bildēšanu par maz, neviens vairs aiz siksnas nevilks bildēt, jābūt labam PR.
Talaviet,es runāju par saitu un bilžu pikseļiem un tikai nevis par lietotājiem,iesācējiem,pro vai bildētājiem tad galeriju sadaļu te principā var dzēst,atstāt der tik forumu un čatu kur pagudroties ar gudriem bukiem
Nu pieņemsim Buscis nozideos rubli un es noziedošu, bet vai ar diviem rubļiem pietiks? Tur vajag kārtīgi. Būtu labi, ja pēc Buča un mana ziedojuma būtu sekotāji.
ak jel, bučin, labāk paklusē. To, ka esošo nodirst māki - sapratām To, ka esi mazohists, jo tusē šai sūdu bedrē - sapratām To, ka ņaudiņu citu maciņos skaiti, bet par sevi neko nesaki un piemēru nerādi - sapratām
Ai, labāk neizdarīt secinājumus pat personības iezīmēm. Apvainosies vēl jutīgā mākslenieka dvēsele.
versatile:ak jel, bučin, labāk paklusē. To, ka esošo nodirst māki - sapratām To, ka esi mazohists, jo tusē šai sūdu bedrē - sapratām To, ka ņaudiņu citu maciņos skaiti, bet par sevi neko nesaki un piemēru nerādi - sapratām
Ai, labāk neizdarīt secinājumus pat personības iezīmēm. Apvainosies vēl jutīgā mākslenieka dvēsele.
---------------------
Parakstītos zem augstāk rakstītā par to, ka daži saiti pēc uzlabojumiem izjukuši, bet Tu laikam savādāk diskutēt nemāki? Vismaz būtu centies humoru attīstīt...
PS: Ja tiešām vāktu naudu kam lielākam, es būtu PAR, jo saitu apmeklēju regulāri, esmu no tā kļuvis atkarīgs jau sen. Vai tas, ka bildes būtu saturīgākas, ja varētu lielākus KB gruzīt un pix uz pusi vairāk būtu, par to es šaubos. Ir vajadzīga auditorija, gan rādītājiem, gan skatītājiem gribās justies ērti un te savā ziņā paši esam vainīgi, ar cinismu, ar augstprātību.
versatile:ak jel, bučin, labāk paklusē. To, ka esošo nodirst māki - sapratām To, ka esi mazohists, jo tusē šai sūdu bedrē - sapratām To, ka ņaudiņu citu maciņos skaiti, bet par sevi neko nesaki un piemēru nerādi - sapratām
kā tev humoru vecīt.laikam nekā man nav par ko apvainoties,bet tu gan esi apvainojies un gan jau visu dzīvi tāds esi ...jauku dienu
Es nebūtu par pārbūvi pārbūves pēc. Tobiš, es būtu par labāku saitu, bet apšaubu divas lietas. Pirmā, ka pēc pārbūves šeit turpinās apgrozīties tie, kas apgrozās tagad. Otrkārt, ka pēc pārbūves (vai arī bez tās) te pievienotos svaigas asinis, kas spēj radīt kvalitatīvu saturu - skat augstāk par to, ka foto haips ir nokrities.
Treškārt, es organiski nepanesu cilvēkus, kas spēj kritizēt vidi, kurā paši atrodas, bet neko nedara tās uzlabošanai - vai savu sajūtu uzlabošanai. Ar tiem, tāpat kā vedējmātes tipa sievietēm, man ir automātisks konflikts.
Bloga vērtības ir vecās galerijas ar citur neatodamiem darbiem, reportāžas un forums. Un blogā jau 300x ir bijuši cilvēki, kas zinājuši, kā labāk vajag, lai viss būtu perfekti. Tik tie ar visām savām idejām ir kaut kur pazuduši, a blogs - tepat vien ir.
Ja būtu opcija ievietot lielākas bildes, par to maksājot... 3 euro mēnesī, teiksim. Daudzi parakstītos? Gan jau te teiks, ka jā. Bet, spriežot pēc tā, ka legāls šops ir pieejams par 13 euro mēnesī, bet daudzi turpina spert... es teiktu, ka diez vai.
Nesaprotu, ap kādu problēmu te plēššanās. Ja kāds kuru bildi atzīst par vērtīgu, to vienmēr var palūgt pilnā izmērā iekš falliem.lv, es pats esmu tur licis detalizētākai vērtēšanai kalnu panorāmas. Vienīgais - nevajag pieļaut pašnāvnieciskas darbības.
Bucis:Nu jā te jau nāk izdirsties,apvemt kādu un viss,es nesaprotu tad kāds sakars saitam tad ar bildēm - tad jau jāpārdēvē par sūdublogu un miers,pa lielam jau tāds arī ir ...pēdējos 3 gadus jau kā
savukārt, Bucis man nepatīk, ja var šitādus teikumus rakstīt. tas neliecina par humora izjūtu,kuras trūkumu pārmet citiem. ja nepatīk, lai taisa savu saitu.
Restaurēt nozīmē - atjaunot. Tas nozīmētu- atgriezties pie vecbiedru pieredzētās vienkāršās balsošanas punktu skaitīšanas metodes. Pārējais te, laikam nav mainījies, tātad, restaurēšana nav vajadzīga. Varētu runāt par uzlabošanu, bet arī tā nav vajadzīga.
Man gan visi patīk,labi cilvēki tač Latvieši,godīgi,izpalīdzīgi,nezog ko tu ņemies Tesmenīt,tu tač negribi pa tesmenīšiem ???
Paldies visiem par labiem vārdiem. Prieks, ka esam radījuši kaut ko, kas pārdzīvojis gan haipus, gan krīzes un iegājis jau klasikas fāzē.
Nekādi lielie uzlabojumi tuvākajā laikā nav plānoti. Fotoblogs nav mūsu bizness, tas ir hobijs. Bizness ir citur un tas paņem daudz laika un enerģijas, kuru agrāk varējām veltīt šim portālam. Varbūt kaut kad, kaut kāda iemesla dēļ būs fotoblog v4, kas to lai zin.
Bet ir arī taisnība, nomainījās interneta lietošanas paradumi. Ikdienas fotogrāfs pārcēlies uz soc. tīkliem. Šis vairāk ir vecā community auditorija, kas agrāk sēdēja forumos un čatos. Vecā kompānija, lai arī dirsīga