forum.gif
Kad restaurēs fotoblogu )
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kad restaurēs fotoblogu )
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.16 17:08
 citēt
TesMens:labāk pārdomā savu leksiku un attieksmi, Buci.

Viss,visus sliktos vàrdus ņemu atpakaļ , pardon , paldies Elikam par atbildi :face-wink::big_smile::super_man:
Publicēts: 30.04.16 19:45 labots
 citēt
versatile:Es nebūtu par pārbūvi pārbūves pēc.
Tobiš, es būtu par labāku saitu, bet apšaubu divas lietas.
Pirmā, ka pēc pārbūves šeit turpinās apgrozīties tie, kas apgrozās tagad.
Otrkārt, ka pēc pārbūves (vai arī bez tās) te pievienotos svaigas asinis, kas spēj radīt kvalitatīvu saturu - skat augstāk par to, ka foto haips ir nokrities.

Treškārt, es organiski nepanesu cilvēkus, kas spēj kritizēt vidi, kurā paši atrodas, bet neko nedara tās uzlabošanai - vai savu sajūtu uzlabošanai. Ar tiem, tāpat kā vedējmātes tipa sievietēm, man ir automātisks konflikts.

Bloga vērtības ir vecās galerijas ar citur neatodamiem darbiem, reportāžas un forums. Un blogā jau 300x ir bijuši cilvēki, kas zinājuši, kā labāk vajag, lai viss būtu perfekti. Tik tie ar visām savām idejām ir kaut kur pazuduši, a blogs - tepat vien ir.

Pēc teikuma par vedējmāti sapratu kāpēc mūsu domas ļoti bieži sakrīt! Un neko te mainīt nevajag, es iemestu dešuku, ja nu blogs ietu pa burbuli, lielākām bildēm uc sūdiņiem gan ne
Publicēts: 30.04.16 19:59
 citēt
Veči! Tikai mieru!!! Blogs nekur nepazudīs un pastāvēs,kamēr vien tik kādam tas būs izdevīgi. Uz šīs planētas NEKAS NENOTIEK TĀPAT VIEN. Ir bars mu...ķu,kuri brēc par visādām vērtībām,bet paši neko nespēj radīt,ir spameri,kuri apkaro viens otru un ir Veči (ar lielo burtu), kuri klusējot pilda Radītāja vai Likteņa,sauc kā gribi, iedalīto lomu. Tad nu pacelsim kristāla glāzes,stopus, burciņas, pudeles.kas nu kuram pie rokas, lai visiem veselība un cilvēkiem labs prāts!!! Priekā!!!:face-grin: HA!!!
Publicēts: 30.04.16 20:55
 citēt
Eliks:

Šis vairāk ir vecā community auditorija, kas agrāk sēdēja forumos un čatos. Vecā kompānija, lai arī dirsīga :)

Dirsīga nē, bet stipri draudzīga. Tikai draugs car atļauties pateikt ko domāt nenoraujoties pa degunu.
Publicēts: 30.04.16 20:58
 citēt
T-Mens! Nelielies! Nekā tu vairs nevari! Gribi vēlamo par īstenību... nu,nu!
Publicēts: 30.04.16 22:59
 citēt
Jā! T-Men! Pagājuši tie laiki,kad varēja visu nakti un vēl bišķīt... Bet vēl varam vismaz kausus celt!!!...kaut tik abām rokām... Hā!
Publicēts: 01.05.16 15:46
 citēt
Bucis:
VValdis:man kvalitāte apmierina. Vispār, kādi ir kvalitātes standarti?

tas sen skaidrs ka tevi viss apmierina izņemot Nikon:big_smile:
tas nozīmē, ka sākumā jarestaurē nikons!
Publicēts: 02.05.16 11:09
 citēt
TesMens:Meklēju Vecenes ar Lielo burtu! Divas!

.....
www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas