forum.gif
[Pārdod] Canon 1100D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / [Pārdod] Canon 1100D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.16 09:37 labots
 citēt
Edit: Pārdots.

Noskrējiens ~2900 kadri.

Komplektācijā standarta 18-55mm kit objektīvs, 1 akumulators, lādētājs, 8GB Kingston SDHC Class 10 atmiņas karte, kā arī case logics somiņa, kur pietiek vietas atmiņas kartei, lādētājam, akumulatoram un iekšpusē ir neliela kabatiņa.

Stāvoklis var teikt kā jauns. Aci uzmetot nekur nekādas švīkas vai citus zvērus nemanīju.

300€
Pricedrop uz 270€.
Pricedrop uz 240€.
Pricedrop uz 210€.

Rīga.
Cena argumentēti runājama. Piedāvājumus droši privāti.

www.canon.lv...

oi67.tinypic.com...
Publicēts: 05.05.16 09:45 labots
 citēt
:face-smile: Es tādu pašu fočiku ,tikai ar 3 akumulatoriem,blendi,uv filtru somu un visu orģinālo kasti, 2mēnešus tirgoju,kamēr pārdevu pa 160€. Nobildēto kadru skaits gan bija ap 15 000,bet tas jau neko neizsaka.
Baigais optimists:face-smile:
Publicēts: 05.05.16 09:54
 citēt
Ja kastītes nav tad no cenas automātiski jāņem nost 25% vot :grimace:
Publicēts: 05.05.16 09:56 labots
 citēt
Nu es pačekoju cenas ss.lv un uz labu laimi (ar aprēķinu) izvēlējos vienu cenu ko likt. Protams, ka reālā summa, par kuru plānoju pārdot, ir mazāka par 300€, bet attiecīgi interesentiem ir iespēja piedāvāt savu cenu.

Kaste nav, tika likvidēta, lai neaizņemtu vietu. LV garantijai iepakojumu neprasa, tādēļ nebija aktuāli.
Publicēts: 05.05.16 10:21
 citēt
Ar to kaštu prasīšana ir kaukāda paranoja, pie tam - ne tik Latvijā. :anger: Arī švābi savā Jebajā vienmēr ussver OVP esamību.
Publicēts: 05.05.16 11:08 labots
 citēt
Schneider:Ar to kaštu prasīšana ir kaukāda paranoja, pie tam - ne tik Latvijā. :anger: Arī švābi savā Jebajā vienmēr ussver OVP esamību.

Nu tas pat zosīm skaidrs, ka iepakojuma klātesamība mazām, bet nosacīti dārgām līdzi nēsājamām mantiņām (telefoni, fočiki), negarantēti, bet tomēr kaut cik norāda uz to, ka konkrētais aparātiņš nav nozagts, kad atradās ārpus mājas. Neprasa jau ledusskapjiem iepakojumu.
Publicēts: 05.05.16 11:28
 citēt
Nu iespējams, ka kaut kur dziļi mapēs ir pirkuma dokumenti, tika ņemts 1a.lv nomaksā. Bet iespējams, ka arī tie ir izmesti pēc garantijas termiņa beigām. Vakarā varu uzmest aci.
Publicēts: 05.05.16 12:14
 citēt
Publicēts: 05.05.16 13:13
 citēt
Liepāja un īsti nav būtiski, jo jau teicu, ka potenciālais pircējs var droši savu cenu piedāvāt.

Arī noskrējiens sludinājumā minētajām aparātam nav zināms.
Publicēts: 06.05.16 07:19
 citēt
Pricedrop uz 270€, bet vienmēr laipni ar saviem piedāvājumiem. :)
Publicēts: 06.05.16 09:31
 citēt
Tagad, kad eleptronika attīstās tik strauji, modeļi mainās 2x gadā, aizaizaizpagājušā modeļa verķītim vērtība tāda, ka es par savu K10D pat iesniegumu policijā nerakstīšu, ja man viņu nospers (tfu-tfu-tfu, protams). :face-grin:
Publicēts: 06.05.16 09:43
 citēt
Nu nevar jau uzreiz norādīt zemāko cenu, par kuru esmu gatavs pārdot jo arī no tās kāds vēl mēģinās nokaulēt. :face-wink:
Publicēts: 07.05.16 20:55
 citēt
Pricedrop uz 240€.
Publicēts: 08.05.16 16:51
 citēt
Schneider:Ar to kaštu prasīšana ir kaukāda paranoja, pie tam - ne tik Latvijā. :anger: Arī švābi savā Jebajā vienmēr ussver OVP esamību.

Nekādas paranojas. Vienu iemeslu zoss jau minēja. Iepakojums ir dizaina vērtība pati par sevi un, piemēram, nopirkt 70-o vai 80-o gadu objektīvus ar nesaņurkātu kastīti un pārējiem iepakojuma pričendāļiem ir ne tikai patīkami, bet arī norāda uz īpašnieka/pārdevēja attieksmi pret lietām. Es esmu no paaudzes, kam kārtības mīlestību ieaudzināja skaņuplates (noslaucīt putekļus, neņemt ar taukainiem pirkstiem, nešvīkot, viena rietumos ražota plate tomēr maksāja tuvu inženiera mēnešalgai) un nodarbošanās ar fotogrāfiju (filmas sargāt no putekļiem, pirkstu nospiedumiem, nešvīkot).
Publicēts: 09.05.16 16:11
 citēt
Ja aparāts tiek glabāts somiņā un tur pietiek vietas arī visiem piederumiem, tad uzglabāt kastīti šķiet lieki. Intetesanti, ka kastītes šķiet interesē tikai fotogrāfus un cilvēkus, kas pērk telefonus. Pērkot vai pārdodot datoram detaļas neviens nekad nav ieminējies par kastītēm.

Man PM atnāca jautājums par objektīvu, vai esot IS. Lai taupītu laiku citiem - nē. Nav IS. Objektīvs ir Canon EF-S 18-55mm III.
Publicēts: 10.05.16 09:38
 citēt
Praisdrops uz 210€.

Joprojām laipni aicināti ar saviem piedāvājumiem.
Publicēts: 11.05.16 06:50
 citēt
70.gadu tālmērniece un mūzdienu plastmasas širpotrebs nav īsti salīdzināmas vērtības. Nekrās taču par vērtību visus 1100. Ķenonus tik cerībā, ka varbūt pēc 250 gadiem mazmaz...mazbērni atklās, ka tas ir vienīgais palikušais eksemplārs pasaulē.
Publicēts: 15.05.16 09:49
 citēt
Joprojām aktuāli.
Publicēts: 16.05.16 15:17
 citēt
Par 150€ man ir ņēmējs, bet tik lēti tomēr negribētos atdot, jo fotoaparāts ir teicamā stāvoklī. Mana cena ir pa vidu starp tiem 210€ un 150€.

Attiecīgi, droši - piedāvājiet.
Publicēts: 16.05.16 17:42
 citēt
Nu mazums kādam kāds pazīstams vēlas iegādāties kameru.

Pirkšanas iemesli ir visdažādākie.

Piektdien nopirku viedo pulksteni, paspēlējos, šodien pārdevu cilvēkam, kurš nopirka ar domu pacēkot kā patīk un pēc tam pirkt tā pulksteņa solīdo versiju. Lūk piemērs.
Publicēts: 17.05.16 13:28 labots
 citēt
.
Publicēts: 17.05.16 15:38
 citēt
Shitam ar Magic Lantern var lokot iso un shutter speed = loti leta un laba kamera filmeshanai
Publicēts: 18.05.16 12:45 labots
 citēt
xx
Publicēts: 18.05.16 12:58
 citēt
Pārdots.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas