forum.gif
Radioaktīvs objektīvs no ārzemēm?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Radioaktīvs objektīvs no ārzemēm?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.16 17:51
 citēt
Sveiki
Kādam ir bijušas problēmas saņemt radioaktīvu objektīvu no ārzemēm? Muita/pasts var konfiscēt?

Paldies
Publicēts: 05.05.16 18:03
 citēt
laikam takumars 50mm 1.4 no japanas :face-wink: ari interese cilveku pieredze
Publicēts: 05.05.16 18:08
 citēt
www.youtube.com... tiešām tas ir īstais un vienīgais objektīvs kuru vēlies? :D
Publicēts: 05.05.16 18:17
 citēt
ir cilvēki, kuri pa pastu sūta urāna rūdu un citus radioaktīvos izotopus, bez problēmām.
Līdz ar to, domāju ka problēmām ar objektīvu nevajadzētu būt...
Publicēts: 05.05.16 18:19
 citēt
jā tieši takumaru
sūtiet man tos radioaktīvos objektīvus. viņi ir nāvējoši. padomājiet par savu veselību :face-grin:

ja kas zenitair-m un Industar 61 L/Z MC arī ir "kaitīgi"
Publicēts: 05.05.16 20:30
 citēt
3rdHalf:ir cilvēki, kuri pa pastu sūta urāna rūdu un citus radioaktīvos izotopus, bez problēmām.

Ja kas urāna rūda NAV radioaktīva :grimace:
Uncitu radioaktīvos izotopus BEZ svina konteinera nekur nekad ne kam tu neaizsūtīsi :grimace:
Publicēts: 05.05.16 21:35 labots
 citēt
Oliss:
3rdHalf:ir cilvēki, kuri pa pastu sūta urāna rūdu un citus radioaktīvos izotopus, bez problēmām.

Ja kas urāna rūda NAV radioaktīva :grimace:
Uncitu radioaktīvos izotopus BEZ svina konteinera nekur nekad ne kam tu neaizsūtīsi :grimace:

Tāda prostā urāna rūda, ko var dabūt e-veikalos, parasti ir aptuveni 1500-3000 klikšķi minūtē, kas nav baigi nāvējoši, bet uzturēties ilgstoši tādas klātbūtnē nebūtu ieteicams.
:face-grin:
Publicēts: 05.05.16 22:13
 citēt
1. Zenitar-M pavisam nav kaitīks.
2. Par lantāna stiklu Indusā-61, tad tos sāka likt jau 50. gados FEDa kamerās.

Un vispār - tā ir kārtējā urbānā leģenda, ja japīzeri, kuri ir pārdzīvojuši atombombardēšanu, šos stiklus ražo, ja nesagaismo fotofilmu, tad varat būt droši, ka tie Takumari nav daudz kaitīgāki par E250 un E621, ar kuriem tiekam baroti igdienā. :grimace:
Publicēts: 06.05.16 02:49 labots
 citēt
Es jau neko, bet E621 lielās devās ir DABĪGI sastopams zivīs, gaļā, graudaugos, dārzeņos... Pie mums nav īstas E621 lietošanas kultūras, bet Āzijā reāli kārtās berot virsū. Tās devas, kas pievienotas pārtikai mūsu reģionā, salīdzinot ar dabīgi produktos esošajam, ir sīkums un kaitīgas nav.
Cita lieta, ka man ne sāli, ne cukuru, ne 621 nepatīk lietot papildus tam, kas sastopams pašos produktos - piešauju šķipsniņu sāls, kartupeļus vārot (jo sev vienam kartupeļus tāpat nevāru un citiem patīk tā) un cukuru kā konservantu zaptē, bet tas arī viss.
ksenijakomente.lv... :)
Publicēts: 06.05.16 09:25
 citēt
versatile: ...Āzijā reāli kārtās berot virsū.

Nu bet tā ir aziātu nelaime. Katrā reģionā cilvēka organisma īpatnības atšķiras, galējo Ziemeļu tautām pieagušiem nav fermenta, kurš pārstrādā pienu, tadēļ viņi, nokļūstot pie masajiem, bez gaļas nomirtu badā.
Publicēts: 06.05.16 09:44
 citēt
Nu es par to, ka pie mums stresošana par glutamātu ir tikpat absurda, kā stresošana par glutēnu tiem, kas neslimo ar celiakiju.
Publicēts: 06.05.16 10:28
 citēt
A hvz, bet man tomēr labāk patīk, ka to E vitamīnu nav.
Publicēts: 06.05.16 10:40
 citēt
Citiem vārdiem, stulbais Ņūtons, atklāja gravitāciju un tagad visus pie zemes velk, a pirms tam lidināties varēja :D
Publicēts: 06.05.16 10:54
 citēt
Nu vispār jau, kad padlaikos strādāju par mākslinieku noformētāju slavenajā, ar Darba sarkanā karoga ordeni abbalvotajā agrofirmā Sarkanā Dīstele, braukāju bildējot vietējai avīzei padomju agrokultūras sasniegumus, labi varēja redzēt, kā lauki nomēsloti ar ķīmiju, ka zaļums bija tik tumšš, ka pat uz melnu vilka, bet lopiem lizīnu bēra nevis miligramos uz kilogramu dzīvsvara, bet vienkārši ar šaupeli pa silēm.
Publicēts: 06.05.16 11:17 labots
 citēt
Un Tev šķiet, ka pārtikas drošības standarti kopš laikiem, kad, pie kāpostu fasēšanas 3l burkās, tos toveros piemīdīja ar zābakiem, bet, ja kāda burka saplīsa, no līnijas labākajā gad. aizvāca lielos stiklus, a pašus kāpostus varēja atpakaļ toverī samest, nav mainījušies?
Es strādāju pārtikas ražotājā. IR mainījušies. Un arī lopiem ar šaufeli neviens vairs neko neber, kaut vai tāpēc, ka dārgi, ibio.
Publicēts: 06.05.16 12:59
 citēt
Tak es par to, ka ir ļautiņi, kuri saka, ka tieši padlaikos viss bija tīrs un veselīgs. Esmu pārliecināts, ka tagad tiekam indēti stipri vien mazāk.
Publicēts: 06.05.16 14:41
 citēt
Pad-laikos kūlu svilināja mazāk, nekā tagad :grimace:
Un zālīte bija zaļāka :face-grin:
Publicēts: 06.05.16 19:52
 citēt
Oliss:Pad-laikos kūlu svilināja mazāk, nekā tagad :grimace:
Un zālīte bija zaļāka :face-grin:

VOT KŪLU gan svilināja uz nebēdu ! Ja es Rīgā dzīvodams pavasarī nebiju nosvilinājis kārtīgu pļavu VASARA neskaitījā sākusies:) Visi mani kolēģi darija tāpat :):)
Publicēts: 06.05.16 20:05
 citēt
Nez kur Rīgā us katru luni pa pļavai???
Laukos padlaikos visas pļavas piederēja kolhoziem, tur dedzināšana nebija iekļauta socobjazateļstvās, personīgā lietošanā bija iedalīts tik pushektārs, kurš tika aparts, apstādīts, appļauts, noganīts un dedzināt uz tā nebija ko.
Publicēts: 06.05.16 22:21
 citēt
cik sapratu no komentiem kāds atradis radioaktīvu objektīvu svilinot kūdru
Publicēts: 04.07.16 18:45
 citēt
ja kas...pasūtīju no hirošimas takumāru un atnāca bez problēmām (ja neskaita muitas nodokli)
Publicēts: 04.07.16 19:11
 citēt
nedarata:ja kas...pasūtīju no hirošimas takumāru un atnāca bez problēmām (ja neskaita muitas nodokli)

Problēmas būs vēlāk :haha:
Publicēts: 20.07.16 05:00
 citēt
versatile:Nu es par to, ka pie mums stresošana par glutamātu ir ... absurda ...
pēc manām ziņām dabā atrada "post factum".
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):