forum.gif
Meklēju senlaiku teātra/kino apgaismojuma prožektorus.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju senlaiku teātra/kino apgaismojuma prožektorus.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.16 23:21 labots
 citēt
Līdzīgu šim, var būt arī ne tik _retro_:
ecx.images-amazon.com...
i.ebayimg.com...
Idejas, kur tādus meklēt?
Publicēts: 06.05.16 14:47
 citēt
Mums Jelgavā kādu laiku Kanclera nama pagalmā, veikalā kur ir sadzīves preces, stāvēja šādi prožektori, ja nemaldos 5eur/gab tirgoja, ja sanāks kādu dienu braukt garām, tad varu uzskriet apskatīt vai tur vēl ir vai nav!
Publicēts: 06.05.16 17:33
 citēt
Cik maksāsi? :amazing:
Man ir divi viens ar 500W spuldzi viens lielāks ar 1000W spuldzi :big_smile:
Publicēts: 06.05.16 19:45
 citēt
Šitos reizēm izpārdod dazādās ūtrupēs , labus nesmu sastapis bet ar vecu furnitūru kur visi vadi jāpārvelk maksā ne vairāk kā 10Eur jeb kādreiz 5Ls . ar normālām ļecām gan nav manīti tie maksā.
Publicēts: 06.05.16 22:49 labots
 citēt
vitinselvijs:Mums Jelgavā kādu laiku Kanclera nama pagalmā, veikalā kur ir sadzīves preces, stāvēja šādi prožektori, ja nemaldos 5eur/gab tirgoja, ja sanāks kādu dienu braukt garām, tad varu uzskriet apskatīt vai tur vēl ir vai nav!

Tas būtu baigi labi! Ja sanāk fotoaparāts pa rokai, vari kādu bildi uztaisīt?

Oliss, gribas ritīgi pa lēto un kaut vai ļoti bēdīgā stāvoklī, piemēram 5-10€ par gabalu būtu forša cena, turklāt man spuldzes nevajag, likšu iekšā savas. Ieliec vismaz bildi, jo nosaukt, cik maksāšu, kaut kā grūti, ja pat nezinu, kas tieši Tev ir.

Lunis, kur tādas ūtrupes ir?

Ja tas ko maina, tad prožektoru domāts izmantot kā stāvlampu, tāpēc iekšā tiks likta ekonomiska led spuldze - lēcas, kuras ir svarīgas priekš teātra/izstādēm/kino - man nav īpaši svarīgas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):