Nobraukums 25265, oriģinālais BG2, 2 akuļi, oriģinālais un ķīniešu, 4 GB karte, lādēklis, par kastīti nezinu, liekas kaukur šķūnī manīju, bet var būt arī tajā iepakoju 100-nieku, kad sūtīju prom, neatceros, tātad, negarantēju. Gribētu 100 EUR.
Schneider:Nobraukums 25265, oriģinālais BG2, 2 akuļi, oriģinālais un ķīniešu, 4 GB karte, lādēklis, par kastīti nezinu, liekas kaukur šķūnī manīju, bet var būt arī tajā iepakoju 100-nieku, kad sūtīju prom, neatceros, tātad, negarantēju. Gribētu 100 EUR.
Tak es jau arī par to pašu! www.youtube.com... Par šitādu mantu būtu jāprasa vismas 500, un arī par tādu cenu rindai vajadzētu būt kā Gorbačova laikos pie šņaba bodes.
k10d tomēr ir stipri pavecs - 2006. gada kamera. Sensors iekšā tas pats sony CCD, kas nikoniem d200 un d80. Ja nevajag augstāk par iso 400/800, tad jau derēs. Mana pirmā spoguļkamera
Ja man netiek dota izvēle starp "daudz" un "ļoti daudz", bet tikai "kaut cik" un "necik", tad jāizvēlas izdevīgākais no šiem diviem. Bet nu galīgi par paldies neaddošu, vienkārši aizvedīšu uz laukiem, lai tur stāv, noderēs, kad būs kaukādā vīzē aizbraukts bez tehnikas.
ka tik šitā nav vispikseļainākā no ccd aps-c matricām - atceros nemainīju uz šo nost *istD jo trokšņi bij, ka tik ne vēl baigāki kā 6Mpx matricai - nomainīju vēlāk pret K20 un dabūju krāsu pēcapstrādi no jauna mācīties dēļ nabadzīgā cmos sensora
vilinoši - man ir palicis nenormāli veiksmīgs 1,4/50mm smc M objektīvs kam bilda pasaka + vecais 6Mpx *istD kuru nelietoju jo nav vairs lādējamu AA aķu a duraceļus tā kamera izrij mērkaķa ātrumā... bet laikam nē jo gribas redzēt to objektīvu uz pilna kadra - uz nikona kateraktes lēcu priekšā nelikšu - atliek kāds vecs C piecītis ar pāreju.
Trokšņi baigāki nav, var teikt, vienādi ar K100D 6 Mpix. ISO 1600 abiem lietojams tik galīgā avārijas gadījumā, šim pluss, ka sīkāk regulējami, kustīgiem objektiem švakā gaismā dažreiz pat 1/3 stopa no svara.
MAN vairs nav tādu aķu - nav gadžetu kur tos vajadzētu - zipenes tik studijas, citam nevajag. Nepirkšu tak 3 komplektus mello enelūpu un lakrossi, lai kurbulētu kameru kura maksā kā kaste slikta alus...
Objektīva nau, ja neskaita kaukur uz bēniņiem Mir-1 un Industar-50, bet tā jau būtu svētuma abgānīšana. Nu bet bez tiem 70 EUR badā nemiršu, gan jau vasarā ar garajām dienām būs arī pasākumi, kur šis noderēs, lai tas topiks grimst.
Eu, tauta, netaisīšu jaunu topiku, varbūt kurš zina, kāda var būt somiņa ar iekšējiem izmēriem ~10x10x13 cm, lai varētu ielikt tikai kameru ar mazu fiksu? Un varbūt kuram tāda arī ir lieka?
Schneider:Eu, tauta, netaisīšu jaunu topiku, varbūt kurš zina, kāda var būt somiņa ar iekšējiem izmēriem ~10x10x13 cm, lai varētu ielikt tikai kameru ar mazu fiksu? Un varbūt kuram tāda arī ir lieka?
Bet ja nopietni? Apskatīju salidzini.lv, tur mazos izmēros tik plakanas, ziepjiem un telefoniem domātās, nu neticu, ka netiek ražotas visādiem "prosjumer" tipa verķiem. Es visu laiku esmu staipījis pūralādes plecu siksnā, bet tagad pamazām virzos uz Frīža tipa lietotāju.
Tiesa gan, prasību par tehnikas ielikšanu krekla kabatiņā pagaidām neizvirzu.
A man pie kājas, es varu justies kaut koacervātu piliens starp cilvēces nākamās attīstības pakāpes pārstāvjiem, bet man bildes tehniskā kvalitāte arī vēl kauko nozīmē.
Schneider:A man pie kājas, es varu justies kaut koacervātu piliens starp cilvēces nākamās attīstības pakāpes pārstāvjiem, bet man bildes tehniskā kvalitāte arī vēl kauko nozīmē.
Schneider:Bet ja nopietni? Apskatīju salidzini.lv, tur mazos izmēros tik plakanas, ziepjiem un telefoniem domātās, nu neticu, ka netiek ražotas visādiem "prosjumer" tipa verķiem. Es visu laiku esmu staipījis pūralādes plecu siksnā, bet tagad pamazām virzos uz Frīža tipa lietotāju.
Tiesa gan, prasību par tehnikas ielikšanu krekla kabatiņā pagaidām neizvirzu.
Schneider:Nujā, jebajā šos nepiedāvā, bet tajā papuasu veikalā iepirkties nemāku un cena arī isskatās biš pa traku dēļ tādas brezenta kules.
Nēē... brezenta kules ir tā NG haki krāsas sērija - šitās "pilsētāfrikas" ir nopakotas godam, 5 gadi garantija, nekādi LowePro līdzi nestāv. Var šķībākā solī ejot pa stenderi uzšaut un pār plecu mest pakaļējā beņķī.
Pirku Brieža ielā pagājušā augustā + bija pilns LV nets ar - šķiet laiki ir mainījušies un bfs piedāvā tik to mello, vidējo par kuru neko nezinu.
Brūnā bija sālīta priekš tik maza pidriķa - bik zem 40e ja nemaldos - bet pirms tam biju apčamdījis strīpu citas un starpība mirklī skopumu nosita
+ taša teicami derēja nodomātajai idejai - nobruņota, ērta fototašele kas no ārpuses pilnīgā bomža skatā - iekšā maza, labas veiktspējas babyskata kamera ar diviem gaišiem fiksiem - tūrista sapnis.
Samainījos ar maiņām, nākamā nedēļa it kā visa brīva, bet izrādās, ka sezdien jāspēlē teātri, pirms tā divi mēģinājumi un akal viss brīvais laiks pakaļā, bet sacerējos visu nedēļu nodzīvoties pa laukiem...
Es kautko līdzīgu (protams, tikai materiāla- brezenta ziņā) pa pārdesmit Eur nopirku Ebajā no ķīnieša. Parastajā tūrisma braucienā bija pietiekami ērta. Nav pārāk liela, fotosomu neatgādina, bet Canon 1100 ar 18-270 travelzūmu jebšu Sony Nex ar 3 objektīviem un visādiem sīkumiem salien mierīgi. Spec. pakojums diemžēl nav- katram aparātam lieku virsū "polsterētu" maisiņu- izmantoju oderētus "samtveidīgus" auto sēdekļu galvas balstu pārvalkus. Sānos ir kabatiņas 0,5 L "polšiņam" un lietussargam.
Ja skatīsies bfs-ā šito, tad neiesaku, dizainisks NG hlams, neērts lietošanā. Pēdējā Ķipsalas fotoburziņā šie pa puscenu izdāļāja, nu un zoss uz to iekrita. bfs.lv...