Sveiki biedri fotogrāfi! Varbūt var kāds ieteikt zibeni priekš Nikon D3200 ebay un tādi nederēs jo vajag nopirkt līdz 25tajam datumam. ko sakat par šo? www.1a.lv...
Schneider:Ja steidzami vajag, bet naudas nepietiek, ņem to pašu, vēlāk nopirksi arī ko jēdzīgāku.
vajag steidzami jo jāfotografē izlaidums bērnudārzniekam un lielākoties viss notiks telpās... baidos ka bez zibenes arī mans 35mm nikon ar f1,8 nepavilks
No logu puses vēl pavilks, bērnudārzu zālēs parasti viena siena satāv no lieliem logiem, gaismas pietiks, bet kā sanāks bildēšana ar tiem logiem fonā, tad nu gan bez blices būs dimbā.
Schneider:No logu puses vēl pavilks, bērnudārzu zālēs parasti viena siena satāv no lieliem logiem, gaismas pietiks, bet kā sanāks bildēšana ar tiem logiem fonā, tad nu gan bez blices būs dimbā.
bet ņemot vērā cenas atšķirību vai šī būs īpaši labāka? www.1a.lv...
Schneider:Sigmai pēdējā laikā sākušies labi objektīvi, par blicēm nezinu, es ņemtu lētāko, gan jau agri vai vēlu sagribēsi oriģinālo vai, vismaz, Metzu.
Vispirms jau paldies par komentāriem un iedrošināšanu paņemt to ko iemetu pirmo reāli es vairāk fotografēju dabā... un laikam jau šai reizei derēs lētā blice jo vadošais cipars nav mazs un iešaus griestos un būs ok un par oriģinālo es jau siekalojos labu laiku - par "Spīdlaitu"
O profesionāli liels bļāviens. vai tad šādus pasākumus nebildē ar telefoniem. Un ja ir iespēja haltūrēt un iespēja uzdoties par profubildmeiistaru tad vismaz ir jāsajēdz, kas ko kad. AR 35MM IR GALĪGI DIMBĀ MAZAJĀS BĒRDĀRZNIEKU TELPĀS> pārsvarā bildēšana ir ārpusē un tur var sākties daudzmaz jēdzīga 35mm pielietošana.
VValdis:O profesionāli liels bļāviens. vai tad šādus pasākumus nebildē ar telefoniem. Un ja ir iespēja haltūrēt un iespēja uzdoties par profubildmeiistaru tad vismaz ir jāsajēdz, kas ko kad. AR 35MM IR GALĪGI DIMBĀ MAZAJĀS BĒRDĀRZNIEKU TELPĀS> pārsvarā bildēšana ir ārpusē un tur var sākties daudzmaz jēdzīga 35mm pielietošana.
nebļau nebļau tik skaļi bildēts tiks radu bērns. Un netiks uz to pelnīts. Un par "profubildmeiistaru" neuzdodos. Pirms strostēt, pajautā detaļas un tad spried