forum.gif
Zibspuldze priekš Nikon D2300
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldze priekš Nikon D2300
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.05.16 23:02
 citēt
Sveiki biedri fotogrāfi!
Varbūt var kāds ieteikt zibeni priekš Nikon D3200 ebay un tādi nederēs jo vajag nopirkt līdz 25tajam datumam.
ko sakat par šo?
www.1a.lv...
Publicēts: 11.05.16 23:06
 citēt
Ja steidzami vajag, bet naudas nepietiek, ņem to pašu, vēlāk nopirksi arī ko jēdzīgāku.
Publicēts: 11.05.16 23:10
 citēt
Schneider:Ja steidzami vajag, bet naudas nepietiek, ņem to pašu, vēlāk nopirksi arī ko jēdzīgāku.

vajag steidzami jo jāfotografē izlaidums bērnudārzniekam un lielākoties viss notiks telpās... baidos ka bez zibenes arī mans 35mm nikon ar f1,8 nepavilks :(
Publicēts: 11.05.16 23:12
 citēt
No logu puses vēl pavilks, bērnudārzu zālēs parasti viena siena satāv no lieliem logiem, gaismas pietiks, bet kā sanāks bildēšana ar tiem logiem fonā, tad nu gan bez blices būs dimbā.
Publicēts: 11.05.16 23:15
 citēt
Schneider:No logu puses vēl pavilks, bērnudārzu zālēs parasti viena siena satāv no lieliem logiem, gaismas pietiks, bet kā sanāks bildēšana ar tiem logiem fonā, tad nu gan bez blices būs dimbā.

bet ņemot vērā cenas atšķirību vai šī būs īpaši labāka?
www.1a.lv...

jo vēl jau jāiztērējas lādējamajām bačām :(
Publicēts: 11.05.16 23:21
 citēt
Sigmai pēdējā laikā sākušies labi objektīvi, par blicēm nezinu, es ņemtu lētāko, gan jau agri vai vēlu sagribēsi oriģinālo vai, vismaz, Metzu.
Publicēts: 11.05.16 23:25
 citēt
Schneider:Sigmai pēdējā laikā sākušies labi objektīvi, par blicēm nezinu, es ņemtu lētāko, gan jau agri vai vēlu sagribēsi oriģinālo vai, vismaz, Metzu.

Vispirms jau paldies par komentāriem un iedrošināšanu paņemt to ko iemetu pirmo :D
reāli es vairāk fotografēju dabā... un laikam jau šai reizei derēs lētā blice jo vadošais cipars nav mazs un iešaus griestos un būs ok :)
un par oriģinālo es jau siekalojos labu laiku - par "Spīdlaitu" :D
Publicēts: 11.05.16 23:29
 citēt
Pareizi siekalojies, ja maizi nepelni zālēs ar 8-10 m augstiem griestiem, pietiks arī ar SB-700.
Publicēts: 11.05.16 23:32
 citēt
Schneider:Pareizi siekalojies, ja maizi nepelni zālēs ar 8-10 m augstiem griestiem, pietiks arī ar SB-700.

tik augstos griestos iet puikas ar pilna kadra matricu un pieredzi :D hehe
Publicēts: 11.05.16 23:42
 citēt
Matricas izmēram ar telpas griestu augstumu gan nav nekāda sakara.
Publicēts: 12.05.16 08:06
 citēt
Schneider:Matricas izmēram ar telpas griestu augstumu gan nav nekāda sakara.

tas bi joks :D
Publicēts: 12.05.16 08:26
 citēt
O profesionāli liels bļāviens. vai tad šādus pasākumus nebildē ar telefoniem. Un ja ir iespēja haltūrēt un iespēja uzdoties par profubildmeiistaru tad vismaz ir jāsajēdz, kas ko kad. AR 35MM IR GALĪGI DIMBĀ MAZAJĀS BĒRDĀRZNIEKU TELPĀS> pārsvarā bildēšana ir ārpusē un tur var sākties daudzmaz jēdzīga 35mm pielietošana.
Publicēts: 12.05.16 09:10
 citēt
Schneider:Matricas izmēram ar telpas griestu augstumu gan nav nekāda sakara.

tikai balkonam
Publicēts: 12.05.16 11:09
 citēt
VValdis:O profesionāli liels bļāviens. vai tad šādus pasākumus nebildē ar telefoniem. Un ja ir iespēja haltūrēt un iespēja uzdoties par profubildmeiistaru tad vismaz ir jāsajēdz, kas ko kad. AR 35MM IR GALĪGI DIMBĀ MAZAJĀS BĒRDĀRZNIEKU TELPĀS> pārsvarā bildēšana ir ārpusē un tur var sākties daudzmaz jēdzīga 35mm pielietošana.

nebļau nebļau tik skaļi :) bildēts tiks radu bērns. Un netiks uz to pelnīts. Un par "profubildmeiistaru" neuzdodos. Pirms strostēt, pajautā detaļas un tad spried :)
Publicēts: 12.05.16 11:17
 citēt
www.1a.lv... ko sakat par šo? Derēs Nikon D3200? varbūt ir kāds labāks variants?
Publicēts: 12.05.16 11:22 labots
 citēt
vai labāk šo?
www.1a.lv...
Publicēts: 12.05.16 13:38
 citēt
abi labi, bet ņem dzimto
Publicēts: 12.05.16 13:57
 citēt
VValdis:abi labi, bet ņem dzimto

juuu tikko nopirku dzimto :) tagad tik jāsameklē lādējamās baterijas labākas :D
Publicēts: 12.05.16 18:47 labots
 citēt
Melnie Enelūpi.
Un lādēklis LaCrosse (Technoline) BC-700.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):