forum.gif
Vēl pasaki, ka retušētāji nav krāni?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vēl pasaki, ka retušētāji nav krāni?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.16 12:14
 citēt
Šī suga (retušētāji) ir salīduši visos foto forumos, reklamējas, ka prot to un šito - tipa dodiet darbu. Kad ar tiem krāniem vajag sarunāt biznesu - viņi atbild pēc 5ām dienām ar tekstu: Kāds žanrs, kur tiks publicēts (wtf, kas tev par daļu, tev maksā par tavu darbu un tavu vārdu nekur neraksta), f... jau ir pagājusi nedēļa, man projekts jau pabeigts un nodots.
Es izsūtīju apmēram 10 dažādiem (tai skaitā vienai no lv) - atbildi saņēmu no diviem - tak huļi tu reklamējies, ja jau tik aizņemts esi?!
Tāds priekšstats par viņiem radās, ka viens slīmestu bars.

Izliku žulti :D
PS. Varbūt kāds var ieteikt labu retušētāju
Publicēts: 12.05.16 12:29
 citēt
Tak bildes "pa taisno no fočiksa" ir vis dabiskākās, atslābsti un gūsti baudu! :bad_smile:
Publicēts: 12.05.16 13:36
 citēt
ja nopirksi mobiloaparātu komplektā iegūsi iebūvētu retušieri.
Publicēts: 12.05.16 13:55 labots
 citēt
Vislabākie retušētāji ir AZIJĀ ! Aizdomas ka kādā Taizemē , vai pat Indonēzijā, tā spriežot pēc krāsu gaumes. Bliež atri lēti kvalitatīvi. TIKAI bēda neviens nedod viņu galus :(
Publicēts: 12.05.16 17:09
 citēt
Pameklē jebayā :D : www.ebay.com...
+1 Lunim, par tiem aziātiem! Daudzi uzņēmumi jau gadiem outsorso klientu apkalpošanu un citus netiešos pakalpojumus uz Indiju, Taizemi, utt. Relatīvi nesen, tajā galā, foto apstrāde ir kļuvusi pieprasīta. Pieļauju ka lielākā daļa ASV un Eiropas foto apstrādes servisi jau pārnesti uz pasaules lēto galu...
Publicēts: 12.05.16 17:37 labots
 citēt
www.fiverr.com...

meklētājā meklē, ko vien vajag.
Publicēts: 12.05.16 18:11
 citēt
alchsh:www.fiverr.com...

Vispār kāda pieredze?
Man kādu reizi gribētos pamēģināt, prikola pēc...
:face-smile:
Publicēts: 12.05.16 18:16
 citēt

Meklētāji ta meklē , ir pat speciāli WEBi kontaktiem. TIKAI stradā nuu tā no reiezes uz reizi. Fīča tā ka LABI tas ir arī dārgi , taču gana daudzi lielie kantori arī mūsu izmanto TIEŠĀM LABUS un izcili lētus , tik neviens nesaka kas tas ir. Spriežot pēc krāsu gaumes Aziāti kautkur tas reģions . Tāču kvaliatāe , ātrums un cena SUPET. Piemēram men vienas korporatīvas kāzas ~500 bildes uztasīja ~3h laikā lielā izmērā un teicamā kvaliatātē. Bet tas bija korporatīvs pasūtījums un tiešos izpildītājus nekad neatklāj , mums komerciālā daļa prot turēt mēli aiz zobiem. Es zinu savu cenu , kantora varku un klienta rēķinu BET tapēc zinu cik izmaksā "Apstrade". Latvijā par tadu cenu trīs bildes neaptradās nedēļas leikā kur nu vēl 500 trujās stundās:)
Publicēts: 12.05.16 18:22 labots
 citēt
3rdHalf:

Vispār kāda pieredze?
Man kādu reizi gribētos pamēģināt, prikola pēc...
:face-smile:

Pieredzes nav. Zinu tik vienu čomu, kas video montēja pēc pasūtījumiem fiverrā.
Publicēts: 12.05.16 21:56
 citēt
Pēc pieredzes ar web izstrādi ar šiem čučmekiem var baigi auzās iebraukt, viņi tevi iekārdina ar zemāko cenu, bet rezultāts visnotaļ bēdīgs.
Publicēts: 12.05.16 22:29
 citēt
Lutums:Pēc pieredzes ar web izstrādi ar šiem čučmekiem var baigi auzās iebraukt, viņi tevi iekārdina ar zemāko cenu, bet rezultāts visnotaļ bēdīgs.

JĀ un tapēc , saku PĀRBAUDĪTUS un tos neviens labprātīgi neatklāj :):) Mūsējie tīri komerciālu apsvērumu pēc jao ar tādi gana ilgi meklēti. Vienbrīd bija Krievi tie tasija JEBKO pa 7Eur stundā bet tad sāka celt cenas un vilkt teriņus.
Publicēts: 18.05.16 21:17
 citēt
esmu dzirdējis, ka bildes lielajiem onkoļiem retušē šitie:
www.10bphotography.com
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):