forum.gif
atgūšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / atgūšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.16 13:56
 citēt
nupat ko līdzīgu lasīju, nu pašai jābrēc palīgā!! Vai ir iespējams atgūt bildes no formatētas Lexar SDHC? Izkopēju no mapes pirms pāris dienām visu un kā reiz noformatēju (jo dažus video ar dzēšanu nevar dabūt laukā). Nu tik skatos - a kur manas kopbildes palikušas??? Pēdējā bilde ir ar numuru 9999, laikam taču bija izveidota vēl viena mape (lai gan neatceros manījusi), kur no jauna numerācija sākas? Internets izmet daudz informācijas, ka it kā tas iespējams, bet piedāvājumu ir tik daudz (un tik veci), ka nespēju orientēties.
Publicēts: 12.05.16 14:04
 citēt
Nu sasodīts!!! Lexaram taču līdzi nāk softs, precīzāk papīrītis ar serialo numuru, a softs jāievelk no lexara weblapas. Bet ganjau ka ir pieticis prāta tās bezjēdzīgās figņas ar visu kastīti izmest :)

Ja nu kas PM padalīšos ar nevajadzīgu seriāli.
Publicēts: 12.05.16 14:10
 citēt
pm
Publicēts: 12.05.16 17:32
 citēt
Recuva nepalīc?
Publicēts: 12.05.16 20:20
 citēt
no formatētas viss nāk uz urā atpakaļ, ar noteikumu JA nav rakstīts pa virsu. respektīvi kaarte izdzēsta un nav izmantota, ja bildēts pa virsu tad % iespējas atgūt normālas bildes jau sarūk..
Publicēts: 13.05.16 01:33
 citēt
Paldies, laimīgi dabūju savas bildes atpakaļ! Es jau biju sākusi fotografēt pa virsu, bet laimīgi tās svarīgās dabūju atpakaļ visas, no nesvarīgā gala, šķiet, kādas 10 nedabūju, bet es pat neatceros, kas tur bija - tik pēc numerācijas.
Tā īsti nesapratu, kas notika - man fotiņā ir uzstādījums bilžu numerācijai Continious. Vai pēc numuru beigām (99999) viš automātiski taisa jaunu mapi? Kaut kā visā tai procesā jaunu mapi nemanīju. Vai vienkārši nepamanīju?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):