Tu dirs kā zariņa govs, saku ar 99% pārliecību, tas ir mans vecais stikls, kuru pats apdrāzu uz Bīriņu pils jobanajām trepēm fokājot kāzu niekus! Tas bija pirms gadiem 7-8, tad man viņu nozaga, atradu ssā, strelka Vecrīgā un voļā - atpazinu pēc skrāpējuma, pusgads ņemšanās policijā, tomēr atguvu. Atguvu tikai tāpēc, ka bija šiis specifiskais defekts. Pārdevējs, starp citu, bija labticīgs muļķis, ja nemaldos tepat blogā savlaik manīts. Uzreiz pārdevu, jo bija skaidrs, ka karma samaitāta šamam...... tādu vagu var nodrāzt tikai pret betonu, ne jau istabā no krēsla uz parketa, ibiorio, neuzskati tak visus par idiotiem. Un tai pašā sānā, ak kas pa sakritību. Blendes nav, varu derēt, tā nebija jau kad pirku, filtrs palika man somā un skrūvējas, ja nav vēl kas sists. Bildīti gan sūdīgu ieliki, normāli būtu stikls, bojājums tuvplānā, pāris rakursos.
Eh, ka nolaidi lažu - es to stiklu no čeha nopirku un esmu 100% pārliecināts, ka tu pat viņam pieskāries neesi. Un nevienā vietā neteicu, ka istabā krēsls stāvēja. Es pat bildi varu parādīt kurā vietā un uz kuriem betoniem nokrita.
ieliec, ieliec tās bildītes tuvplānā es pameklēšu savu Kā tad tu tā noskrāpēji uz betona, ja katrs normāls cilvēks šos stiklus lieto ar blendi un filtru ? Izņēmums ir tādi gadījumi kā man - ja nav. Tāpēc arī apsmirģelējās. Sūdīgs tu Šeherzāde. Nevaru ciet muldētājus, būtu vienkārši ielicis sludekli ar korektu aprakstu un cenu, ar interesi paskatītos pa cik aizies un viss
TesMens:no tā varam mācīties, ka saules blendei vienmēr jābūt virsū. Tā teicami atvaira nelielus triecienus no objektīva, kas gadās, kaut vai saskaroties diviem aparātiem.
īpaši jau platleņķiem. Un aizsargfiltram jābūt, taču normālas kvalitātes/cenas, pretējā gadījumā no Lkas labuma maz
NilsS:ieliec, ieliec tās bildītes tuvplānā es pameklēšu savu Kā tad tu tā noskrāpēji uz betona, ja katrs normāls cilvēks šos stiklus lieto ar blendi un filtru ? Izņēmums ir tādi gadījumi kā man - ja nav. Tāpēc arī apsmirģelējās. Sūdīgs tu Šeherzāde
Tagad nav iespējams to izdarīt, bet par filtra uzskrūvēšanu es varu pateikt 100% ka nevar uzskrūvēt. Blendes nebija arī - tagad toties ir. Pārdevējs bija čehs Mikalo, kurš latviešu valodu vispār nesaprot, runā lauzītā krievu valodā un blogā toč viņš nekad nav bijis, jo ko viņš te darītu? Ko es te vispār attaisnojos.. Bet tu esi krāns tā vai tā, faking es viņu notirgot grasos a tu te herņu raksti par sliktām aurām un vēl figvinzin ko. Pat ja tas tā būtu, ka tas ir bijis tavs vecais stills - vai tas ko mainītu? Sranā latviešu mentalitāte.. Nevis atbalstīt bet nodrist. Un brīnās, ka te cilvēku nav!
NilsS:ieliec, ieliec tās bildītes tuvplānā es pameklēšu savu Kā tad tu tā noskrāpēji uz betona, ja katrs normāls cilvēks šos stiklus lieto ar blendi un filtru ? Izņēmums ir tādi gadījumi kā man - ja nav. Tāpēc arī apsmirģelējās. Sūdīgs tu Šeherzāde
Tagad nav iespējams to izdarīt, bet par filtra uzskrūvēšanu es varu pateikt 100% ka nevar uzskrūvēt. Blendes nebija arī - tagad toties ir. Pārdevējs bija čehs Mikalo, kurš latviešu valodu vispār nesaprot, runā lauzītā krievu valodā un blogā toč viņš nekad nav bijis, jo ko viņš te darītu? Ko es te vispār attaisnojos.. Bet tu esi krāns tā vai tā, faking es viņu notirgot grasos a tu te herņu raksti par sliktām aurām un vēl figvinzin ko. Pat ja tas tā būtu, ka tas ir bijis tavs vecais stills - vai tas ko mainītu? Sranā latviešu mentalitāte.. Nevis atbalstīt bet nodrist. Un brīnās, ka te cilvēku nav!
Kas tu kāds invalīds, ka jāatbalsta ???! Mana daļa tā, ka maldini pircēju, stāstot huiņu. Pārējo liriku un puņķus atstāj pateicīgākai auditorijai. Tauta izvērtēs pati, kam ticēt un kam ne
Beidz rakt Lutum, ja esi bedrē! Nummuru nav,jo līdz tam notikumam man bija dziļi vienldzīga šī lieta, pēc tās fiksi pārdevu un tālākais stāsts jau ir te kaut gan atcerējos ir, policijas papīros 100%, tiešām !!! Man jau gan šķiet, ka te viss ir skaidrs arī bez numeroloģijas. Kas attiecas uz objektīva aprakstu - tā bija, af precīzs, bildē izmaiņas neredzēja, vismaz normāli skatoties ne. Pa stūriem uz ff gan lēja ķīseli, bet pa 400 eināriem, mīnus nokaulētā, summa manta ir ok. Ar piebildi, ka nav sists vēl Interesanti - cik tai mantai vispār bijuši īpašnieki, es nopirku no čaļa, kurš tolaik šancēja mdfoto, tātad biju otrais, tad zaglis ir NR3, NR4 pircējs labticīgais, pēc tam pusgadu nomētājās policijā, līdz es pārdevu vīram, kurš kļuva par nominālo NR5, visbeidzot nāk Lutums kā NR6. Ja tik tas stikls prastu runāt........
Lasu un nesaprotu par to tieši NilsS uzvilkās, ka Lutums diršot. Pat ja tiešām stikls gājis to trako aprakstīto ceļu, aprakstā tak nekas nav teikts, kas to noliedz.