forum.gif
Pārdodu binokli - Nikon Prostaff 7s 8x30
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu binokli - Nikon Prostaff 7s 8x30
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.05.16 15:30 labots
 citēt
Nevainojamā stāvoklī, līdzi soma un siksna, okulāru vāciņš un kaste.
120€
bilde - www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.05.16 15:50
 citēt
Kaukāds urologu intruments... :amazing:
Publicēts: 19.05.16 16:59
 citēt
iemet kādas fotogrāfijas ar šito sanāk. Vēlams pilna izmēra. Nevaru atrast nekur internetā
Publicēts: 19.05.16 17:05 labots
 citēt
Pameklē cītīgāk.
Domāju, Tev svarīgākas atbildes uz jautājumiem vari atrast šeit: www.gotoquiz.com...
Īpaši, ja domā, ka ar binokļiem taisa fotogrāfijas.
Publicēts: 19.05.16 17:12 labots
 citēt
P.S. ar viņu sanāk labākas fotogrāfijas kā tev lai ar ko tu arī nefočētu.
Publicēts: 19.05.16 17:31 labots
 citēt
izavk:P.S. ar viņu sanāk labākas forogrāfijas kā tev.

Tev galīgi laikam nepielec, kapēc to rakstīju.:face-grin:

Parādi kaut vienu bildi. Te tomēr foto forums. Mēģinu saprast, kapēc savu štruntu pārdod te, nevis ss.
Publicēts: 19.05.16 18:00
 citēt
alchsh:Parādi kaut vienu bildi. Te tomēr foto forums. Mēģinu saprast, kapēc savu štruntu pārdod te, nevis ss.

ne es pazīstu binokļa tirgotāju, ne gatavojos kādu aizstāvēt, bet manuprāt tev kāda beibe vienkārši nav "iedevusi", ja tik uzvilcies esi.
binoklis tomēr arī ir optika, ko pavisam normāli var izmantot piem. tālāku objektu pētīšanai pirms no somas vilkt ārā kādu 600/4 vai 800/5.6. (:
Publicēts: 19.05.16 18:03 labots
 citēt
Nesix: Es nevienā brīdī neesmu uzvilcies. Es nekad neuzvelkos. Tiešām obligāti aiz ironiska teksta smaidiņš jāpieliek, lai tiem, kam IQ ir tieši tikpat, cik istabas temperatūra, to uztvertu? :P

Nācās šādi paskaidrot, jo topika autoram bij tālu līdz mana pirmā komentāra uztveršanai :)
Publicēts: 19.05.16 18:18
 citēt
- Es nekad neuzvelkos - nozīmē, pretējo :D
Publicēts: 19.05.16 18:25 labots
 citēt
Morfijs:- Es nekad neuzvelkos - nozīmē, pretējo :D

Jap ... tas viennozīmīgi uzlabo vidējā latvieša noskaņojumu, domājot, ka viņam beidzot izdevies ar savu komentāru internetā kādu aizskart :) Morfij, kā Tev? Ar uzlabojās pašsajūta?
Publicēts: 19.05.16 20:01
 citēt
Man pašam ar kādus 10 gadus atpakaļ bija binoklis ar 1 Mpx kameru iekšā :D
Publicēts: 20.05.16 13:01 labots
 citēt
alchsh:

Tev galīgi laikam nepielec, kapēc to rakstīju.:face-grin:

Parādi kaut vienu bildi. Te tomēr foto forums. Mēģinu saprast, kapēc savu štruntu pārdod te, nevis ss.

Man pieleca uzreiz - tu to rakstīji tāpēc, ka esi kretīns un uzdevi jautājumu ar sūdīgu ironiju tāpēc, ka tev ir slikta humora izjūta.
Ja tomēr neesi kretīns, tad, lūdzu, neuzvedies kā tāds. Šeit tomēr publiks forums, nevis tavas mājas, kurās vari darīt ko vien gribi.
Publicēts: 20.05.16 14:07 labots
 citēt
Jā, tas ir diezgan interesanti.
Interesanti arī tas, ka aiz kretīnisma un sliktās humora izjūtas Tu nespēj saskatīt parastu rupjību.
Publicēts: 20.05.16 14:15
 citēt
O! Izklausās, ka izvaka dzīvīte nav diez ko rožaina, tāda sāpe un skarbums laužas ārā :) Piedevām kā tirgotājs ar galīgi garām. Nebūšu vidējais pelēkais latvietis un par to nepriecāšos. Labāk ielikšu savu artavu sludinājuma dzīvības uzturēšanā, lai binoklis ātrāk atrod jaunas mājas.
Publicēts: 20.05.16 14:17 labots
 citēt
Keep living in your fantasy world with your false sense of superiority.
Tu tieši šobrīd uzvedies kā vidējais pelēkais latvietis, kurš nevar likties mierā.
Publicēts: 20.05.16 14:24 labots
 citēt
Bez manis Tavs sludinājums jau būtu otrajā lapaspusē :) Tev ar novēlu veiksmīgu 5dienas pēcpusdienu.
Publicēts: 20.05.16 14:25
 citēt
Un es to nespētu pārdzīvot.
Publicēts: 20.05.16 14:28 labots
 citēt
Jā, es šeit esmu, jo man ir ļoti svarīgi jūsu viedokļi (gam par mani, gan par manām bildēm)
Tu visu esi pareizi sapratusi.
Nevienā ārzemu forumā neesmu sastapis tik augstu toleranci pret rupjumu, vienalga, vai klaju vai paslēptu aiz sūdīgas ironijas.
Un arī augstprātību.

Es teiktu, ka par cilvēku var labāk spriest pēc viņa uzvedības, nevis bildēm.
Tā ka nesaki, ka "neko nezini" par alčš.
Un mēģināt pārvērst visu par baigo joku, salik smailikus un beigās novēlēt jauku dienu - tā arī neviens normāls, pieklājīgs cilvēks nedara.
Publicēts: 20.05.16 14:48 labots
 citēt
izvak, joks jau tas bija no paša sākuma. Ja nesanāca uztvert, tad nevajag uzreiz uzbrukt ar rupjībām. Ar anglisko tekstu man pat diagnozi iedevi - narcistiski personības traucējumi. Uztver mazliet vieglāk dzīvi. :)
Publicēts: 20.05.16 14:48 labots
 citēt
Nē, tas nebija joks, tā bija rupjība.

Tu tā izturies arī pret cilvēkiem, kas šeit mēģina pārdot statīvus un somas? Vai Tev tikai īpašs naids pret binokļiem.
Oh, wait - actually I don't care.
I don't care about Your diagnosis either.
Publicēts: 20.05.16 14:50 labots
 citēt
Ne es iedevu otram pildīt idiotu testu, izvak.

P.S. Paldies, ka palīdzi saīsināt man 5dienas darba dienu ;)
Publicēts: 20.05.16 14:55
 citēt
Ne es rakstīju idiotisku komentāru/ jautājumu.
Publicēts: 20.05.16 15:03
 citēt
Guna, 30 gadus jaunai meitenei vajag dzīvi mazliet vieglāk uztvert :) chill
Publicēts: 20.05.16 15:05 labots
 citēt
Nezinu, ar ko Tu tagad nodarbojies un īpaši neinteresē, bet neesmu Guna, 30g jauna meitene. Mans vārds ir Reinis.
Liecies mierā vienreiz.
Publicēts: 20.05.16 15:11 labots
 citēt
Taisnība. Reini, kā varu apskatīt binokli? :) varbūt iepatīkas.
Publicēts: 20.05.16 15:12
 citēt
Mani neinteresē Tavs farss.
Publicēts: 20.05.16 16:05
 citēt
TesMens:Kādu orgānu viens no jums sauc par binokli, otrs par farsu?

:haha:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):