Pameklē cītīgāk. Domāju, Tev svarīgākas atbildes uz jautājumiem vari atrast šeit: www.gotoquiz.com... Īpaši, ja domā, ka ar binokļiem taisa fotogrāfijas.
alchsh:Parādi kaut vienu bildi. Te tomēr foto forums. Mēģinu saprast, kapēc savu štruntu pārdod te, nevis ss.
ne es pazīstu binokļa tirgotāju, ne gatavojos kādu aizstāvēt, bet manuprāt tev kāda beibe vienkārši nav "iedevusi", ja tik uzvilcies esi. binoklis tomēr arī ir optika, ko pavisam normāli var izmantot piem. tālāku objektu pētīšanai pirms no somas vilkt ārā kādu 600/4 vai 800/5.6. (:
Nesix: Es nevienā brīdī neesmu uzvilcies. Es nekad neuzvelkos. Tiešām obligāti aiz ironiska teksta smaidiņš jāpieliek, lai tiem, kam IQ ir tieši tikpat, cik istabas temperatūra, to uztvertu? :P
Nācās šādi paskaidrot, jo topika autoram bij tālu līdz mana pirmā komentāra uztveršanai
Jap ... tas viennozīmīgi uzlabo vidējā latvieša noskaņojumu, domājot, ka viņam beidzot izdevies ar savu komentāru internetā kādu aizskart Morfij, kā Tev? Ar uzlabojās pašsajūta?
Parādi kaut vienu bildi. Te tomēr foto forums. Mēģinu saprast, kapēc savu štruntu pārdod te, nevis ss.
Man pieleca uzreiz - tu to rakstīji tāpēc, ka esi kretīns un uzdevi jautājumu ar sūdīgu ironiju tāpēc, ka tev ir slikta humora izjūta. Ja tomēr neesi kretīns, tad, lūdzu, neuzvedies kā tāds. Šeit tomēr publiks forums, nevis tavas mājas, kurās vari darīt ko vien gribi.
O! Izklausās, ka izvaka dzīvīte nav diez ko rožaina, tāda sāpe un skarbums laužas ārā Piedevām kā tirgotājs ar galīgi garām. Nebūšu vidējais pelēkais latvietis un par to nepriecāšos. Labāk ielikšu savu artavu sludinājuma dzīvības uzturēšanā, lai binoklis ātrāk atrod jaunas mājas.
Keep living in your fantasy world with your false sense of superiority. Tu tieši šobrīd uzvedies kā vidējais pelēkais latvietis, kurš nevar likties mierā.
Jā, es šeit esmu, jo man ir ļoti svarīgi jūsu viedokļi (gam par mani, gan par manām bildēm) Tu visu esi pareizi sapratusi. Nevienā ārzemu forumā neesmu sastapis tik augstu toleranci pret rupjumu, vienalga, vai klaju vai paslēptu aiz sūdīgas ironijas. Un arī augstprātību.
Es teiktu, ka par cilvēku var labāk spriest pēc viņa uzvedības, nevis bildēm. Tā ka nesaki, ka "neko nezini" par alčš. Un mēģināt pārvērst visu par baigo joku, salik smailikus un beigās novēlēt jauku dienu - tā arī neviens normāls, pieklājīgs cilvēks nedara.
izvak, joks jau tas bija no paša sākuma. Ja nesanāca uztvert, tad nevajag uzreiz uzbrukt ar rupjībām. Ar anglisko tekstu man pat diagnozi iedevi - narcistiski personības traucējumi. Uztver mazliet vieglāk dzīvi.
Tu tā izturies arī pret cilvēkiem, kas šeit mēģina pārdot statīvus un somas? Vai Tev tikai īpašs naids pret binokļiem. Oh, wait - actually I don't care. I don't care about Your diagnosis either.