forum.gif
FUJI va SONY
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FUJI va SONY
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.16 21:38
 citēt
smartins:Zosis ir morāli novecojusi tehnoloģija, tagad modē nāk dzērves. Vot tā! :bad_smile:

Nu ko Tu tā- vismaz kulinārijas nozarē zosīm nav ne vainas- jo sevišķi uz Mārtiņiem.:face-grin:
Publicēts: 23.05.16 21:43
 citēt
bildes, uzņemtas ar trīs gadus vecu telefonu. uzsp. uz bultiņas nākamā bilde, 100% palielinājums www.phonearena.com... :bad_smile:
Publicēts: 23.05.16 21:55
 citēt
Friidis:
smartins:Zosis ir morāli novecojusi tehnoloģija, tagad modē nāk dzērves. Vot tā! :bad_smile:

Nu ko Tu tā- vismaz kulinārijas nozarē zosīm nav ne vainas- jo sevišķi uz Mārtiņiem.:face-grin:

niku zoss izvēlējos, lai vietējos dubarus provocētu... izskatās, ka vairāki pipļiki uz to uzķērušies.... šamajiem cirvjiem jau galvenais, lai aprunājamais objekts būtu, pret ko savu zinību izrādīt... rādiet nu
Publicēts: 23.05.16 22:05
 citēt
zoss:
privilege84

Te nu jāpiekrīt Frīdim. Un maldinoši ir domāt, ka ziepīšiem ir kridikt.. Te kur dzīvoju es uzturās ļoti daudz tūristu, no kuriem lielākā daļa ir pensionāri. Pavērojot secinu, ka lielākoties šie pensionāri bildē ar ziepjutraukiem! Jā, un pensionāram ir ērtāka maza kompakta digitālkamera, ar zoomu un zaļā lodziņa iespējām, nevis smalks smārtfoons ar touch screen funkcijām.

Tu no sava pansionāta redzesleņķa redzi vienu, es no sava redzesleņķa citu. Ziepīši izmirs līdz ar to lietotājiem - pensionāriem. Paskaties, ko lieto jaunatne un tad varbūt sapratīsi, ka pasaule uz vietas nestāv.

Muļķības, kamēr vien būs pieprasījums pēc tiem, nekur viņi nepazudīs :) Tāpat daudzi runā/spamo ka crop sensora kameras nomainīs ff. Tikpat lielas muļķības :)
Publicēts: 23.05.16 22:14
 citēt
Paldies par noderīgo informāciju, uzzināju daudz ko arī par citām tēmām, kā kulināriju un auto lietām :face-grin:
Bet kā ir ar standarta objektīvu 16-50 Sony kamerai? Iesākumam ok vai ne seviški? Ieteikumi ko klāt? Kur labāk pirkt?
Publicēts: 23.05.16 22:18
 citēt
Uzreiz tak bija skaidrs, ka zem zoss slēpjas kāds provokators. Jāgaida tik, kad uzpeldēs oriģinālais niks :bad_smile:

Tikmēr zoss mums varētu paskaidrot kas pēc tagadējā digitalizācijas laikmeta (kad tehnoloģijas mainās pa piecgadēm) paliks vēsturei? Ko nākamās paaudzes pēc 100, 200, 300 gadiem par mums varēs uzzināt, paņemot rokās kādu cieto [disku], kura nolasīšanai vairs nebūs piemērotas tehnoloģijas.
Publicēts: 23.05.16 22:19
 citēt
Friidis: Jaunatne lieto arī spaisu. Vai tas nozīmē, ka man tas pats jādara?:face-wink:

Nokavējis esi. Vot, ja jau perestrojkas laikā jau būtu sācis ostīt krāsu ačķaidītājus, tad šodien varbūt arī varētu...
Publicēts: 23.05.16 22:20
 citēt
ķīļu raxtus uz māla plāksnītēm tak atšifrēja .....
Publicēts: 23.05.16 22:24 labots
 citēt
Publicēts: 23.05.16 22:25
 citēt
balodis:...Iesākumam ok vai ne seviški? Ieteikumi ko klāt?

Ja šāda tipa jautājumi tiek uzdoti, tad visdrīzākais, ka NEKO. Ja ar bildēānu jau kādu laiku ir bijusi darīšana, tad vai nu pašam ir skaidrs vai nu nav skaidrs un tur neviens cits nepalīdzēs.

Man personīgi pēdējā laikā ceļojumos patīk 35mm (@FullFrame) fikss. Pieļauju, ka mazas nobīdes 30-40mm diapazonā nebūtu būtiskas.
Tātad uz šī crop'otā Sony tas būtu fiks diapazonā 20-26mm ar caumuru f/1.8-2. Nezinu vai tāds Sony/Zeisam ir un droši vien, ja ir tad maksā "kosmosu". ):
Publicēts: 23.05.16 22:30
 citēt
negatIvs:ķīļu raxtus uz māla plāksnītēm tak atšifrēja .....

Te nāk prātā karikatūra senā Dadzī, kur viens tur pie auss skaņuplati un nopietnu ģīmi saka otram: "Man ir absolūtā dzirde."
Tāpat arī tad izlasīs uzrakstu Seagate un noliks muzejā jūrniecības vitrīnā. :face-grin:
Publicēts: 24.05.16 05:32 labots
 citēt
smartins: [url=https://www.youtube.com/watch?v=jfAb-EiOOEI

un]https://www.youtube.com/watch?v=jfAb-EiOOEI

un[/url] ko tu ar šo vidiku gribi pateikt? RTVi ir privāts krieviski runājošo un rietumos dzīvojošo kantoris, kurš rāda, ko vien sagrib...
Publicēts: 24.05.16 08:11
 citēt
Pat profi pāriet uz mabilkām - foto

smartinf.ru...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: