forum.gif
FUJI va SONY
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FUJI va SONY
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.16 20:58
 citēt
Kādu kameru labāk ietiektu pirkt: FUJIFILM X-A2 vai Sony ILCE-6000 Alpha?
Iepriekš fotogrāfēju ar digitālo ziepi sony cyber shot dsc hx5, kuru, starpcitu, ieteica man šeit. Kā ar ziepi, apmierināts biju pietiekami. Gribētos pamēģināt ko savādāku. Ceru uz atsaucību.
Publicēts: 22.05.16 21:00
 citēt
Sony!
Publicēts: 22.05.16 21:14
 citēt
Dolldia:Sony!
Sory, tu toč zini?
Publicēts: 22.05.16 21:20 labots
 citēt
*Fuji!

*toč zinu! :face-glasses:
Publicēts: 22.05.16 21:28 labots
 citēt
snapsort.com...
Ja neskatās uz brandu, tad objektīvi skatoties, sonī ir labāka kamera.
Publicēts: 22.05.16 21:58
 citēt
Ja grasās kameru arī lietot, tad nav slikti ja var ieskatīties skatumeklētājā...
Publicēts: 22.05.16 22:10
 citēt
No šīm sony.
X-a sērijai ir parasta cmos matrica, nevis x-trans.
Publicēts: 23.05.16 00:23
 citēt
FIJI vismaz pec nosacīti erganomiska fočuka ar normālu vadību isstās , vairāk gan nepateikšu:)
Publicēts: 23.05.16 00:31
 citēt
Fuji ir fotoaparāts vecpiržiem, kamēr Sony - gadžetmāniem.

P.S. Ar 16-50 standarta objektīvu nekādu foršo attēlu nedabūsim Fudžim. Ņem rumpi + 18-55 f2.8-4.
Publicēts: 23.05.16 07:04
 citēt
Es ieteiktu fuji, bet citu. tas x-a2 tak ir bez skatu meklētāja. manā skatîjumā kameras bez skatu meklētāja vispār nav nopietni apspriežamas.
Publicēts: 23.05.16 08:16 labots
 citēt
R_J:Es ieteiktu fuji, bet citu. tas x-a2 tak ir bez skatu meklētāja. manā skatîjumā kameras bez skatu meklētāja vispār nav nopietni apspriežamas.

Pareizi! Un normālam telefonam ir jābūt ar griežamo ripu. Jau mana vecmāmiņa teica, ka tā modernā niekošanās ar spaidāmajām pogām telefonos ne pie kā laba nenovedīs.
Publicēts: 23.05.16 08:56
 citēt
balodis:Kādu kameru labāk ietiektu pirkt: FUJIFILM X-A2 vai Sony ILCE-6000 Alpha?
Iepriekš fotogrāfēju ar digitālo ziepi sony cyber shot dsc hx5, kuru, starpcitu, ieteica man šeit. Kā ar ziepi, apmierināts biju pietiekami. Gribētos pamēģināt ko savādāku. Ceru uz atsaucību.

Tavā gadījumā, tas kurš lētāks, tas ar labāks, ja vien kamera nekalpos kā krāniņa pagariātājs.
Publicēts: 23.05.16 09:21
 citēt
Sony :)
Viņiem vismaz ir cerības uz FF, atšķirībā no fuji, kas paziņojuši, ka FF netaisīs un objektīvi būs tikai plakani/pēc iespējas plakanāki :)
Publicēts: 23.05.16 09:33
 citēt
Kaut arī man ļoti patīk Fuji un ļoti nepatīk Sony, starp šiem norādītajiem (X-A2 vs A6000) es izvēlētos Sony A6000. Ir dzirdēts, personiskas pieredzes nav, ka standarta Sony kit's 16-50 esot pamēslīgs, bet toties diapazons ir ļoti labs un universāls.

Foto izstādē pačamdīju A6000 - ļoti ērti turas rokā. Diemžēl menu sistēma un fizisko pogu koncepts nav Sony stiprā puse.
Publicēts: 23.05.16 09:37
 citēt
Un, kad sadomāsi pirkt mašīnu, nekad neņem BMW vai Audi, vizdrošākais ir Renault ar cerību uz FF:

Jo FF - naše fsjo, citi argumenti izvēlei ir pup mīz!
Publicēts: 23.05.16 10:03 labots
 citēt
nesix:Kaut arī man ļoti patīk Fuji un ļoti nepatīk Sony, starp šiem norādītajiem (X-A2 vs A6000) es izvēlētos Sony A6000. Ir dzirdēts, personiskas pieredzes nav, ka standarta Sony kit's 16-50 esot pamēslīgs, bet toties diapazons ir ļoti labs un universāls.

Foto izstādē pačamdīju A6000 - ļoti ērti turas rokā. Diemžēl menu sistēma un fizisko pogu koncepts nav Sony stiprā puse.

Man ir jau pavecs Sony NEX-7, kādreiz skaitījās "nekšu" vecākais modelis. Principā apmierina, ergonomika gana laba, skatu meklētājs arī. Vadības sistēma ar "pielāgojamiem" 3 rimbuļiem tika reklamēta kā dikti ērta. Pieradu jau, bet tā stagnātiski vairāk patīk "klasiskā" ar uzskatāmi redzamiem pārslēdzamiem režīmiem, kā uz Nex-6 un a6000
Zibeņi gan der tikai no vecajām Sony- Minoltām, bet esmu Ebajā sagādājis vairākus- gan mazo, atlokāmo HVL-F20AM, gan bik jaudīgākus Metz 48 un Minolta 5600 un trigerīšu komplektu.

Minētais kitemieks 16-50, protams, nav nekas izcils (bet nav arī graujoši slikts, kā fotosnobi šamo norej), toties ir tik kompakts, ka ievilktā stāvoklī kameru var ielikt pat nelielas jakas kabatā. Labākai kvalitātei un lielajām mākslām ir domāts lērums citu objektīvu. Diemžēl, tie labie E-mount stikliņi pārsvarā ir padārgi- daudzi ražoti pie Zeisa (vai kooperējoties).

Man ir neliels komplektiņš, kas "svētdienas bildētāja" vajadzības pilnībā apmierina- telezūms SEL 55-210, AF fix-fokālis Sigma 19/2,8 un daži vecie manuālie stikli ar atbilstošām pārejām. Galvenais, ka tas salien neiedomāji mazā (priekš dSLR) rokassomiņā un pastaigā neapgrūtina.

Gribēju sameklēt nex'im travelzūmu (18-200), bet tie šai bajonetei ir tikai divi- no Soņas un Tamrona un diezgan dārgi (vismaz manam budžetam- pāri 500 Eur par optisku lētuci negribas maksāt). Kompromisam pa pusi no minētā cipara pajēmu lietotus Canon 1100d un Tamron 18-270 VR. Plakātiem, protams nevelk, bet ceļojuma piezīmēm nav ne vainas...:)
Publicēts: 23.05.16 10:14 labots
 citēt
zoss:
R_J:Es ieteiktu fuji, bet citu. tas x-a2 tak ir bez skatu meklētāja. manā skatîjumā kameras bez skatu meklētāja vispār nav nopietni apspriežamas.

Pareizi! Un normālam telefonam ir jābūt ar griežamo ripu. Jau mana vecmāmiņa teica, ka tā modernā niekošanās ar spaidāmajām pogām telefonos ne pie kā laba nenovedīs.

Kāds ta tam sakars? Skatu meklētājs nav arhaisms, bet gan papildus ērtība, turklāt tas jau neaizstāj ekrānu. Un to, ka tā ir papildus ērtība, netieši norāda arī tas, ka skatu meklētāji ir visās dārgā gala un pro kamerās. Skatu meklētāja nav lētā gala kamerās, tātad cilvēki par to kā ērtîbu ir gatavi maksāt. Ar telefoniem ir otrādi. Un bildējot ar skatu meklētāju - tas ir arī papildus kameras stabilitāti nodrošinošs punkts.
Publicēts: 23.05.16 11:25
 citēt
Elkoņus iespiežam sānos, skatu meklētājs pie acs, galva stabili un iegūstam to, ka varam noturēt par 3 stopiem garāku slēdža ātrumu, kā turot to pašu fotoaparātu izstieptās rokās
Publicēts: 23.05.16 11:31
 citēt
Vecās fotogrāmatās rakstīja, ka rokas ir vistālākā no balsta punkta (pēdām), tādēļ nestabilākā vieta cilvēka ķermenī.
Publicēts: 23.05.16 11:47
 citēt
smartins:Elkoņus iespiežam sānos, skatu meklētājs pie acs, galva stabili un iegūstam to, ka varam noturēt par 3 stopiem garāku slēdža ātrumu, kā turot to pašu fotoaparātu izstieptās rokās
un pats vēl iespiežās kādā balstā :exciting:
Publicēts: 23.05.16 11:47
 citēt
Dzert mazāk vajag :bad_smile:
Un, jā..... vēl parkinsona faktors.

Bet "vecajās fotogrāmatās rakstītais" tikai apstiprina manu apgalvojumu - izstieptās rokās turēts fotoaparāts tiešām ir tālāk no pēdām, kā tas, kuru pie sejas pieliek.
Publicēts: 23.05.16 11:48
 citēt
Cafe_Racer:
smartins:Elkoņus iespiežam sānos, skatu meklētājs pie acs, galva stabili un iegūstam to, ka varam noturēt par 3 stopiem garāku slēdža ātrumu, kā turot to pašu fotoaparātu izstieptās rokās
un pats vēl iespiežās kādā balstā :exciting:
Starp citu - jā
Publicēts: 23.05.16 18:43
 citēt
Man visi fočiki sadalās :
A - tie, kuri visu laiku līdzi kabatā
B - tie, kuri jānēsā atsevišķā somā.

A - Tā kā nevienu hibrīdkameru to samērā nemazo objektīvu dēļ kabatā nēsāt nevar, tad cīniņā starp zūmziepjiem un telefonkamerām uzvarējā pēdējās ar nosacījumu, ka tām jābūt no top 5 uz konkrēto brīdi.
B kategorijā tomēr priekšroka spoguļkamerām to veiktspējas un augstāka darba ISO dēļ un tie daži hibrīdkameru mazākie centimetri izmērā un grami svarā neiespaido manu izvēli.
Tātad - kur man vajadzīgs skatu meklētājs? Laikam jau tikai sākot no 50mm objektīvos un tikai specifiskos apstākļos - ārā un pie ļoti stipras saules. Pat ar teleobjektīviem šādos apstākļos bildētas ir vidēji labi ja katra divdesmitā bilde, bet ar platā leņķa fiksu vispār ir vienalga - vai tu ko redzi tai ekrānā, vai nē, jo tāpat nevajadzīgo var apgraizīt, bet autofokuss ir tuvu bezgalībai gandriz visos gadījumos. Kādreiz man bija tāda kamera - Nikon 8800 ar 10x optisko zūmu un 2/3 matricu, par kuru vēl tagad ss prasa bargu naudu. Bildes bija normālas, bet ekrāns tai mazs un sudīgs, tāpēc gribi-negribi bija jālūr skatu meklētājā, bet šodien ...? Man no patreizējā telefona ar izcilu ekrānu, kurš rāda pat ne pārāk spožā saulē, nāk ārā skaidrākas un košākas bilde kā no visām agrākajām ziepenēm un arī no 10 gadus senām spogulenēm, pie tam bildes uzreiz šārēju uz kurieni vien vēlos. Ja nu rokas tomēr trīc, tad nopērkiet balstam teleskopisko makšķerkātu.

Paskatieties dpreview apskatos - pēdējos pāris gados mazmatricu ziepenes gandrīz izbeigušās - gan ar skatu meklētāju, gan bez. Ir vēl ar collīgo matricu un tā sauktās hibrīdkameras, abas tās ir ne šis, ne tas un tās ražo pārsvarā marketinga dēļ. Prognozēju, ka drīzā nākotnē visas kameras dalīsies tajās, kas ir telefonos un tajās, kuras ir profesionālai bildēšanai, ar lielo matricu, ātru autosokusu un jātur abām rokām, protams ar spoguļa vai elektronisko skatu meklētāju + paliks vēl daži superzūmi priekš entuziastiem-lūriķiem.
P.s. Likt pie acs divu sērkociņkastīšu izmēra fotokameriņu ir vēl smieklīgāk, nekā tādu pašu turēt izstieptā rokā.
Publicēts: 23.05.16 19:00
 citēt
zoss:priekšroka spoguļkamerām to ... augstāka darba ISO dēļ

Tā nu gan nav :) Bezspoguļos (es runāju par aps-c un ff bezspoguļiem) ir tieši tie paši sensori, kas spoguļkamerās, vai līdzvērtīgi. Mazāku sensoru kameras es neapskatu.

Un kā jau reiz teicu - manā skatījumā telefons fotogrāfijai neder, tas der tikai prastai fotofiksācijai - nobildēt dokumentus, piefiksēt kādus faktus, kaut ko no tusiņa uzbildēt. Bet ne bildēšanai kā hobijam, kur nu vēl pro bildēšanai. Jo ne to ir ērti turēt, ne tas ir pietiekami ātrs, iso sūdīgs pat labākajiem telefoniem, un vienīgais objektīvs platleņķis. Var jau kropot, bet tas nav nopietni.

Tas, ka mazmatricu ziepji beigušies, tas taisnība. Tos ir aizstājuši telefoni. Bet lielmatricas kameras nekur nav palikušas, to klāsts pat ir paplašinājies. Bet tas arī ļoti skaidri parāda, ka telefons fotografēšanai neder, bet der tikai tam, kam mazmatricas ziepji tika izmantoti - kaut kā ātrai fotofiksācijai, ģimenes tusiņiem, un viss. Nu un vēl selfijiem protams.
Publicēts: 23.05.16 19:13 labots
 citēt
R_J:
zoss:priekšroka spoguļkamerām to ... augstāka darba ISO dēļ

Tā nu gan nav :) Bezspoguļos (es runāju par aps-c un ff bezspoguļiem) ir tieši tie paši sensori, kas spoguļkamerās, vai līdzvērtīgi. Mazāku sensoru kameras es neapskatu.

Un kā jau reiz teicu - manā skatījumā telefons fotogrāfijai neder, tas der tikai prastai fotofiksācijai - nobildēt dokumentus, piefiksēt kādus faktus, kaut ko no tusiņa uzbildēt. Bet ne bildēšanai kā hobijam, kur nu vēl pro bildēšanai. Jo ne to ir ērti turēt, ne tas ir pietiekami ātrs, iso sūdīgs pat labākajiem telefoniem, un vienīgais objektīvs platleņķis. Var jau kropot, bet tas nav nopietni.

Tas, ka mazmatricu ziepji beigušies, tas taisnība. Tos ir aizstājuši telefoni. Bet lielmatricas kameras nekur nav palikušas, to klāsts pat ir paplašinājies. Bet tas arī ļoti skaidri parāda, ka telefons fotografēšanai neder, bet der tikai tam, kam mazmatricas ziepji tika izmantoti - kaut kā ātrai fotofiksācijai, ģimenes tusiņiem, un viss. Nu un vēl selfijiem protams.

Pieļauju, ka tev nav sanācis lietot jaunākos telefonkameru modeļus, tāpēc tāds spriedums. Šodien Samsung S7 rezultativitātē ir tas pats Nikon d700 ar 24mm fiksu, bet ar vēl labāku digitalizāciju krāsās un + efektīvo HDR. Jā, ultraplatleņķa, zūma un macro funkcijas telefonos nav un te vinnē fotokameras. Man pašam no fotokamerām ir palikusi tikai Canon 6D ar 3 objektīviem, bet reālajā patreiz lietoju visur tikai Galaxy S7 un jau vairākas nedēļas nebeidzu par to sajūsmināties. Pēc testiem Canon 6D darba ISO ir ap 2300, es ar 6D ar 1,4 objektīvu un Galaxy s7 nobildēju podu pustumšā tualetē. Var jau neticēt, bet rezultāts bija līdzīgs. Es nezinu, ko tie korejiešu inženieri tur sagudrojuši, bet Galaxy S7 fotokamera ir fantastika.
Publicēts: 23.05.16 19:20
 citēt
zoss: Šodien Samsung S7 rezultativitātē ir tas pats Nikon d700 ar 24mm fiksu, bet ar vēl labāku digitalizāciju krāsās un + efektīvo HDR.

Eju us puķu veikalu pasūtīt bēru vainagu pasaules fotorūpniecībai...
Publicēts: 23.05.16 19:56
 citēt
Schneider:
zoss: Šodien Samsung S7 rezultativitātē ir tas pats Nikon d700 ar 24mm fiksu, bet ar vēl labāku digitalizāciju krāsās un + efektīvo HDR.

Eju us puķu veikalu pasūtīt bēru vainagu pasaules fotorūpniecībai...

Jā pievienojos Schneider. Pēc sarunām spriežot fotoindustrijai ir pienācis gals, to pārņem telefonidustrija :D
Publicēts: 23.05.16 20:08
 citēt
privilege84:
Schneider: Eju us puķu veikalu pasūtīt bēru vainagu pasaules fotorūpniecībai...

Jā pievienojos Schneider. Pēc sarunām spriežot fotoindustrijai ir pienācis gals, to pārņem telefonidustrija :D

Nu bet skaņu plates un magnetofona lentas arī taču vairs neražo nemaz, lai gan šīs tehnoloģijas bija pavisam nesenas. Vēl 2000.gadā manā jaunpirktajā standartdatorā cietais disks bija ar 10 GB atmiņu, bet šodien manā mob. tel. stāv 200 GB atmiņas karte. Fotoindustrija kā tāda, protams paliks, bet jau šodien ir sadalījusies vairākos segmentos, no kuriem daži, protams, iznīks.
Publicēts: 23.05.16 20:16 labots
 citēt
Un par ko Zoss k-dze (k-gs) tā cepas? :face-wink:

Tehnoloģijas iet uz priekšu un katrs izmanto aparatūru pēc savām vajadzībām.

Pret filmu fototehniku izturos skeptiski- pārāk liels čakars palicis atmiņā, bet jaunības laiku audiotehniku gan cienu un joprojām (tikai paretam) uzspēlēju- gan plates, gan lentas, gan kasetes, kā arī CD un MD...:face-wink:

Par magnetofona lentām precīzi nemāku teikt- varbūt arī neražo, bet it kā jaunas Ebay utml. joprojām piedāvā.
Skaņuplates un to atskaņotāji gan atkal kļūst populāri- vismaz, kā modes lieta un jaunus var nopirkt gana daudz.
Cits jautājums- vai tās lietas ir tik pat kvalitatīvas, kā vinila "zelta laikos"- 70-80 gados- tagad jau pārsvarā pieejamas vien līdz nepazīšanai pārvērstas kādreizējo oriģinālu ciparotās versijas, bet vairums budžeta klases vinilatskaņotāju ir plastmasas bērnu rotaļlietu līmenī un par neadekvāti lielu cenu .:face-crying:

www.ebay.de...

www.ebay.de...
Publicēts: 23.05.16 20:25 labots
 citēt
Vēl akmens cirvi un kaula harpūnu varēja pieminēt...
Ja kas, vēl ne tik sen fantasti sapņoja par lidojošām miniatūrām vieglajām mašīnām, pažgājējām ietvēm pilsētās, visi šauj ar Garina hiperboloīdiem, bet autotransports principā nemainās kopš tā izgudrošanas, arī šaujamieroču progress apstājās 20.gs. sākumā, tā, ka tik ap cieto disku vien cilvēces attīstība negriežas.
Publicēts: 23.05.16 20:26 labots
 citēt
Friidis:Un par Zoss k-dze (k-gs) tā cepas? :face-wink:

Tehnoloģijas iet uz priekšu un katrs izmanto aparatūru pēc savām vajadzībām.

Par magnetofona lentām precīzi nemāku teikt- varbūt arī neražo, bet it kā jaunas Ebay utml. joprojām piedāvā.
Skaņuplates un to atskaņotāji gan atgriežas- vismaz, kā modes lieta un jaunas var nopirkt gana daudz.
Cits jautājums- vai tās lietas ir tik pat kvalitatīvas, kā vinila "zelta laikos"- 70-80 gados.:face-crying:

Frīdi, es necepos. Vienkārši čalim, tēmas autoram, iesaku apdomāt marketingoto tā saucamo hibrīdkameru (kāds skaļš un zinātnisks hibrīdnosaukums) vietā izskatīt varbūtību iegādāties lietošanā kādu jaunāka izlaiduma fotokameru ar telefona funkcijām. Vienreiz jau te ieliku, bet var jau vēlreiz manu ieteikumu pamatojumam : content32-foto.inbox.lv...

ar pilna kadra canon 6d cameru un 24-70mm 2.8 objektīvu man tik skaidra bilde tajā pašā vietā nesanāca :) piemēru nelikšu, jo kāds feģa vēl pateiks, ka speciāli sūdīgāku bildi ieliku :)
Publicēts: 23.05.16 20:34 labots
 citēt
Kas Tev pa naidu pret hibrīdkamerām? (man gan tas nosaukums nepatīk- dikti velk analoģijas uz hibrīdkaru...:face-grin:
Man vairāk ierasts "bezspogulis". Un lietoju gan spoguli, gan bezspoguli , gan telefonu. Katrai vajadzībai sava tehnika un katrai tehnikai savas priekšrocības.
Ne vienmēr ir jēga braukt uz bodi pēc smēķiem ar fūri, bet pēc cementa maisiem- ar "Smārtu"... :face-grin:
Publicēts: 23.05.16 20:37
 citēt
zoss:

ar pilna kadra canon 6d cameru un 24-70mm 2.8 objektīvu man tik skaidra bilde tajā pašā vietā nesanāca :) piemēru nelikšu, jo kāds feģa vēl pateiks, ka speciāli sūdīgāku bildi ieliku :)

Vai teicienu par kaučkādu dejotāju, kuram kaučkas traucē, atgādināt? :face-grin:
Publicēts: 23.05.16 20:44
 citēt
Friidis:
zoss:

Vai teicienu par kaučkādu dejotāju, kuram kaučkas traucē, atgādināt? :face-grin:

Sev atgādini :)
Publicēts: 23.05.16 20:54
 citēt
Friidis:Kas Tev pa naidu pret hibrīdkamerām? (man gan tas nosaukums nepatīk- dikti velk analoģijas uz hibrīdkaru...:face-grin:
Man vairāk ierasts "bezspogulis". Un lietoju gan spoguli, gan bez- , gan telefonu. Katrai vajadzībai sava tehnika.
Ne vienmēr ir jēga braukt uz bodi pēc smēķiem ar fūri, bet pēc cementa maisiem- ar "Smārtu"... :face-grin:

Te nu jāpiekrīt Frīdim. Un maldinoši ir domāt, ka ziepīšiem ir kridikt.. Te kur dzīvoju es uzturās ļoti daudz tūristu, no kuriem lielākā daļa ir pensionāri. Pavērojot secinu, ka lielākoties šie pensionāri bildē ar ziepjutraukiem! Jā, un pensionāram ir ērtāka maza kompakta digitālkamera, ar zoomu un zaļā lodziņa iespējām, nevis smalks smārtfoons ar touch screen funkcijām.
Publicēts: 23.05.16 21:08
 citēt
privilege84

Te nu jāpiekrīt Frīdim. Un maldinoši ir domāt, ka ziepīšiem ir kridikt.. Te kur dzīvoju es uzturās ļoti daudz tūristu, no kuriem lielākā daļa ir pensionāri. Pavērojot secinu, ka lielākoties šie pensionāri bildē ar ziepjutraukiem! Jā, un pensionāram ir ērtāka maza kompakta digitālkamera, ar zoomu un zaļā lodziņa iespējām, nevis smalks smārtfoons ar touch screen funkcijām.

Tu no sava pansionāta redzesleņķa redzi vienu, es no sava redzesleņķa citu. Ziepīši izmirs līdz ar to lietotājiem - pensionāriem. Paskaties, ko lieto jaunatne un tad varbūt sapratīsi, ka pasaule uz vietas nestāv.
Publicēts: 23.05.16 21:17
 citēt
atkal apspriežam apendicītkameras ...... :haha:
Publicēts: 23.05.16 21:24 labots
 citēt
Nezinu,kā citi, bet es apspriežu tikai veselo saprātu un lietderību jebkuras tehnikas izmantošanā!

Man ceļojumos parasti visvairāk smīnu izraisa pūlī stāvošie "fotogrāfi" ar planšetēm izstieptajās rokās.
"Izcila" ergonomika, kompaktums un operativitāte. Ziepis blakām nestāv...:face-grin:

P.S. Par mazsensora ziepīšu izmiršanu pilnīgi piekrītu.
Par foto-telefona perspektīvām- izturos skeptiski- vismaz pagaidām to ergonomika un tehniskie parametri būtiski atpaliek no kvalitatīvām mazgabarīta kompaktkamerām- kaut vai, piemēram, tas pats "ziepis" Sony RX-100 ar 1" sensoru un f 1,8 gaišu objektīvu pie līdzīgiem gabarītiem ir diezgan tālu no telefona iespējām.

zoss: Paskaties, ko lieto jaunatne un tad varbūt sapratīsi, ka pasaule uz vietas nestāv.

Jaunatne lieto arī spaisu. Vai tas nozīmē, ka man tas pats jādara?:face-wink:
Publicēts: 23.05.16 21:35
 citēt
Zosis ir morāli novecojusi tehnoloģija, tagad modē nāk dzērves. Vot tā! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):