Sveiki! Ir sakrajušās vairākas lietas, ko vairs neizmantoju un varētu pārdot. Tātad:
Canon 70-200 F4 USM - 350 eur Pirku lietotu šeit pat no fotobloga lietotāja sen atpakaļ. Lietoju auto/motorsporta pasākumiem. Pārdodu jo autosports un auto pasākumi, kā tādi, Latvijā ir nosprāguši vai pusnosprāguši, objektīvs nav lietots vismaz kādu gadu/divus. Jābut visam kārtībā, bet pircējam obligāti jāpārbauda pie pirkšanas, jo es pa šiem pasākumiem esmu nokāvis fočuku Komplektā nāk - blende (apskrāpēta un ne pārāk skaista), abi vāciņi + rezerves prieksējais vāciņš, statīva gredzens un kautkāds parastais štrunta HOYA polarizācijas filtrs. Oriģinālo maisiņu izmetu un garantija nav.
Divas Yongnuo YN-560 II zibspuldzes priekš Canon - 35 eur gab - (abas REZERVĒTAS pagaidām) Pasūtīju jaunas no Angļu internetveikala pirms diviem gadiem. Bija doma izmantot auto fotogrāfēšanā, bet pēc pirmajām divām reizēm neesmu vairāk izmantojis. Tā arī šitos divus gadus nelietotas stāv plauktā. Kastītes nav, garantijas nav.
Četri Yongnuo RF-603II triggeri priekš Canon - piečuks gabalā (pagaidām visi REZERVĒTI). Bet būtu ļoti vēlams ņemt vismaz divas, savādāk es neatsitīšu bendzīna izmaksas lai izvestu ārpus mājas Lietoti tieši tikpat cik zibspuldzes. Kastītes nav garantija nav. Ā un esmu pazaudējis vadu kas nāca 3 triggeriem,man ir tikai 1 gab ar orģinālo vadu.
Un vel man ir tas, nezinu kā sauc, lupatas gaismas kubs. Apskatījos, ka viņi neko nemaksā tāpēc varu iedot klāt kā dāvanu kādam kas būs kautko nopircis no manis
Atrodos Rīgā, pirkšanas vieta Azur. Nu vai arī kāds tuvējais lielveikals vai Statoils.
ren: Divas Yongnuo YN-560 II zibspuldzes priekš Canon - 35 eur gab Četri Yongnuo RF-603II triggeri priekš Canon - piečuks gabalā
2o reizi dzirdu šādu apgalvojumu, ka dotā zipene "paredzēta Canon". (: To taču var likt virsū jebkam/jebkur, kur ir standarta "karstā pēda".
Pēc manas saprašanas bildē redzamajiem triggeriem ir Nikon kontaktu izkārtojums.
-bilde-
P.S. Ak jā, cenas labas.
Saprotu, heh, es neesmu baigi gudrs tehniskajās lietās, man tās lietas neinteresē, māku tikai spiest pogu, tapēc drošībai pierakstīju sistēmu uz kuru es biju lietojis