tūlīt daudzi sūtīs uz gastronomu pēc šķidrās maizes un līdzīgi...
bet manuprāt labākais variants ir paņemt pauzi no tā ko dari nemitīgi un pievērsties kkam citam pilnīgi pretējam un nesaistītam... nepaiet ne ilgs laiks, ka mūza atgriežās
Acīm redzot šis pasākums nav priekš tevis , tiem tas ir nopietni šādi jautājumi nerodās. Man piemēram jau kādus 35 gadus nerodās vislaik ir kādas idejas un vēlmes , vienīgais kas to ierobežo LAIKA trūkums un konkurence Radošais / Komerciālais kad jāizvēlās vai taisīt "Pārdodamu mēslu" par kuru klienti biksēs slapinās un to ko pašam TIKAI PAŠAM gribās taisīt
AA-EVO:tūlīt daudzi sūtīs uz gastronomu pēc šķidrās maizes un līdzīgi...
bet manuprāt labākais variants ir paņemt pauzi no tā ko dari nemitīgi un pievērsties kkam citam pilnīgi pretējam un nesaistītam... nepaiet ne ilgs laiks, ka mūza atgriežās
Lunis:Acīm redzot šis pasākums nav priekš tevis , tiem tas ir nopietni šādi jautājumi nerodās. Man piemēram jau kādus 35 gadus nerodās vislaik ir kādas idejas un vēlmes , vienīgais kas to ierobežo LAIKA trūkums un konkurence Radošais / Komerciālais kad jāizvēlās vai taisīt "Pārdodamu mēslu" par kuru klienti biksēs slapinās un to ko pašam TIKAI PAŠAM gribās taisīt
a, ko darīt, ja gribās taisīt pārdodamu, kvalitatīvu "mēslu"?
AA-EVO: ko darīt, ja gribās taisīt pārdodamu, kvalitatīvu "mēslu"?
Komercijai ir pilnīgi citi un dzelžaini nosacījumi neka radošam darbam , komerciju diktē stingri noteikti un definēti kritēriji kas nekādi nesader kopā ar radošo improvizācijas izpausmi. Tās kā galvenais Stoku fotogrāfa postulāts kurš skan "Iemācīt sevi pārvarēt vēlmi improvizēt , dzelžaini pieturieties pie paraugiem un etaloniem" tiko tas ir iegaumēts tā UZ PRIEKŠU vairs praktiski nav nekādu šķēršļu izņemot tehnisku komerciālu paraugu klonēšanai VESELA zinātne
Kādreiz sen sen atpakaļ bija tāda Dmitrija Napelbauma didaktiska grāmata saucās "No amata pie mākslas" 1958 gada izdevums , sīki smalki aprakstīts ka no AMATNIEKA paātrināti evolucionārā ceļā kļūt par Padomju Artistu. KAS SAVĀDI pēc tā 1960 gada PSRS praktiski nerakstija grāmtas Komerciālā fotogrāfijā tas ir FOTO ARODĀ bet visu tikai kā "Foto Māksla"
Pie visa vainīga sievietes - ja nav tad ir jāatrod, ja ir tad ir jāpamet. Abejādi radīsies spēcīgs emocionāls lādiņš, kas var rezultēties kādos pāris šedevros. Bet tas ir īslaicīgi - tā ka agri vai vēlu būs jānonāk pie dabiskajiem apziņu paplašinošiem līdzekļiem.
CerambyX:Pie visa vainīga sievietes - ja nav tad ir jāatrod, ja ir tad ir jāpamet. Abejādi radīsies spēcīgs emocionāls lādiņš, kas var rezultēties kādos pāris šedevros. Bet tas ir īslaicīgi - tā ka agri vai vēlu būs jānonāk pie dabiskajiem apziņu paplašinošiem līdzekļiem.
+++ par sievietēm! a bez paplašināšanas līdzekļiem vispār nekas nekustās. Tie ir visa pamatā
Lunis:Acīm redzot šis pasākums nav priekš tevis , tiem tas ir nopietni šādi jautājumi nerodās. Man piemēram jau kādus 35 gadus nerodās vislaik ir kādas idejas un vēlmes , vienīgais kas to ierobežo LAIKA trūkums un konkurence Radošais / Komerciālais kad jāizvēlās vai taisīt "Pārdodamu mēslu" par kuru klienti biksēs slapinās un to ko pašam TIKAI PAŠAM gribās taisīt
Spriežot Par Tavu aktivitāti forumā par jebkuru tēmu laiks ir tas kas Tev vismazāk trūkst.
Laumonis:Spriežot Par Tavu aktivitāti forumā par jebkuru tēmu laiks ir tas kas Tev vismazāk trūkst.
Manas aktivitātēs forumā ir minimālās gluži tāpat tēmu loks man lielākā daļa vienkarši neinteresē, bet jā darbā pavadu ~16h dienā jau ~12 gadus , esmu radis izmantot visas iespējas ko man sniedz tehnika un man nav nepieciešams plāpāt ar baru cilveku klātienē , tos kadrus kurus spiežu viņi pēc pāris minūtēm redz pie sevis dažus tūkstošus Km no manīm , es jau sen bildēju pa taisno uz kompi kurš 24h dienā pieslēgts i-netam , uz Māksliniekiem un pasūtītājiem lielo monitoru degun priekšā:
Es strādāju vislaik , arī patreiz kaut visapkārt bulkas un kafijas. Kliente grimmējās es brokastoju Var just ka neesi stradajis privātā biznessā tur darbā "Neatsēž 8h"
Es strādāju vislaik , arī patreiz kaut visapkārt bulkas un kafijas. Kliente grimmējās es brokastoju Var just ka neesi stradajis privātā biznessā tur darbā "Neatsēž 8h"
tik daudz ir lasīts par Lunis profesionalitāti,ka parādijās vēlme redzēt arī tos sakarīgos darbus.Ja nav noslēpums,kur viņus var aplukot??
Lunis:
tik daudz ir lasīts par Lunis profesionalitāti,ka parādijās vēlme redzēt arī tos sakarīgos darbus.Ja nav noslēpums,kur viņus var aplukot??
Lunis nav bildētājs - Lunis ģenerē idejas... Tāpēc arī 16h darbā - Liels kantoris, katram pa idejai vajag
Meklē , kam ir šādas vēlmes un profesionālas zināšanas vienmēr kaut kā ir spējuši savas vēlmes realizēt , kam nav tiem tas ar nav nepieciešams Tāpat kā esmu lietas kursā par kolēģu biznesiem tā viņi par manējiem , savādāk neracionāla laika un līdzekļu tērēšana Tie kuri nav , tiem vienkārši nav paejama biznesa profesionālā pusse Jā mans uzdevums jau daudzus gadus ir pamatā koordinēt citu darbu un darīt tik toss kurus kaut kādu iemeslu pēc citi nevar tobrīd izdarīt , vai nepieciešama specifiskas zinības vai tehnika
kāpēc tāda noslēpumainība.Ar labiem darbiem ir jālepojas.Vai tiešām grūti iedot kādu "сылку" kur vius var redzēt.Es tiesām gribu viņus redzēt bez visādiem sarkasmiem un prikoliem.
Jolan:
Meklē , kam ir šādas vēlmes un profesionālas zināšanas vienmēr kaut kā ir spējuši savas vēlmes realizēt , kam nav tiem tas ar nav nepieciešams Tāpat kā esmu lietas kursā par kolēģu biznesiem tā viņi par manējiem , savādāk neracionāla laika un līdzekļu tērēšana Tie kuri nav , tiem vienkārši nav paejama biznesa profesionālā pusse Jā mans uzdevums jau daudzus gadus ir pamatā koordinēt citu darbu un darīt tik toss kurus kaut kādu iemeslu pēc citi nevar tobrīd izdarīt , vai nepieciešama specifiskas zinības vai tehnika
nav man profesionālo zināšanu.Esmu svētdienas knipsētājs,kuram nav nekāda sakara ar pro.foto jomu.
Jolan:kāpēc tāda noslēpumainība.Ar labiem darbiem ir jālepojas.Vai tiešām grūti iedot kādu "сылку" kur vius var redzēt.Es tiesām gribu viņus redzēt bez visādiem sarkasmiem un prikoliem.
Problēma tā ka jums nav izpratnes kas un kā ir profesionāls darbs , kā tādi top un kā tiek veidoti. Es to pietiekami labi zinu tapēc ar nekad tādus nepieminu kur nu vēl demonstrēju. BET tiem kuri saistīti ar šos sfēru profesionāli labi zin ko un kur meklēt un viņi pilnīgi droši nemeklē to ko tu ceri sagaidīt , jo tam nav nekāda sakara ar konkretu autoru bet gan ar veselas industrijas darbu Nu piemēram reku , bilde uzreiz saku NAV mana bet ar mani zināmā mērā saistīta , kā autors viņai ir minēts VIENS vārds aģentūras nosaukums , es viņu varu papildināt arī ar dažiem uzvārdiem Ieva Grīnberga, Kristīne Kulberga, Inese Deksne , Māris Ločmelis Un tas ne tuvu nav viss saraksts , kurš ir šīs bildes autors TAVUPRĀT ? Tas ir viens piemērs INDUSTRIĀLS.
Nākamais , jau no RADOŠĀS sfēras reku
Kā tev liekās kurš ir AUTORS šim darbam ?
Man piemēram kārtīgus smieklus raisa kāds ambiciozs Latvju drazu pa 1Usd cepējs kurš lepni demonstrē ka viņa 3 izgriezti ziediņi vai viens saulriets izmantoti kaut kādā aiziātu megaplakāta 1/25 daļas laukuma aizpildīšanai Tāpēc jau tā arī ir draza par 1USD ka viņai nav nekādas citas vērtības kā drazai , tiem kas necep DRAZU tiem maksā SIMTIEM reižu vairāk taču pie tādu darbu tapšanas parasti ir ne viens vien dalībnieks Profesionāliem pasūtījuma darbiem nemēdz būt autors 1 cilvēks , minimālais skaists MŪSDIENĀS ir 2-3 cilvēki bez kuru ievērojama ieguldījuma tāds darbs nemaz nebūtu iespējams. Vienīgā kategorija kam AUTORS 100% ir VIENS ir tikai reportieri Paparači , jo arī tie kas str`daā kautkādās redakcijā gandrīz nekad nav 100% savau darbu autori , tie visi ir gajuši gan caur apstrādi gan redaktoriem kuri visi GALA IZNĀKUMĀ ir viesuši tajos būtiskas korekcijas TĀTAD kurš ir to autorss ? BEIEŽI vien zinu ka BILDĒTĀJS 100% atsakas no konkrēta daraba jo GALĀ ir pilnīgi kautkas cits nekā viņš ir tasijis , ar par 80% izmaninītu JĒGU
viecha:Ja jūs,veči,zinātu kā man ir noriebušies vārdi"profesionāls"un "bizness"....gandrīz tikpat kā ikvakara vadoņu diskusija TV!
Man ar , tādus jautājumus prasti uzdod ambiciozi diletanti kuri nevar saprast KĀPĒC NESANĀK !! Itka sapērk tādu pašu tehniku , itkā sakolī tādus pašus skuķus , itkā pat saloka 1:1 kā "Paraugā" bet neviens nemetas klāt ar naudas žūksni Gluži vienkārši TĀ ražo rūpnieciski uz konveijera lēti un daudz , un neviens nemaksās TEV par to ka tu Žiguli 1:1 kā no konveijera esi mājās saskrūvējis , pirks no RŪPNĪCAS kur tos ražo VISLAIK un nepārtraukti un katru dienu NEMAINĪGĀ kvalitatē un līmenī