Kurā brīdī es kautrējos? Man simtiem bilžu albumā ņem un skaties www.fotoblog.lv... vēl www.fotoblog.lv... , tās ir 100% manas un tik tās kuras esmu vēlējies rādīt , nenāk ne prātā kautrēties Šeit www.fotoklubsogre.lv... tādas kuras citi ir vēlējušies lai es radu un tādas kuras viņi ir vēlējušies . Kur tavējās ? Tikai skuķmūlīši un "Es te biju" ?
60uz5komats6: Man domāt kāda no "krāsotājām" šito bildēja,Viesturs K. šito bildēja ar soguleni,a bilde neizskatās ar spoguleni bildēta.
PRECĪZI ! Tas ir pasūtījuma darbs ko V.K tieši ar pasūtīja priekš savām iecerēm , pasākuma ietvaros vienai no tobrīd pasaulē spicākajām specenēm šai jomā . Es arī ar viņu mēdzu strādāt . Tātad kurš AUTORS , konkrētā kadra autors ir "Krāsotāja" ar savu 30D noknipsējusi SAVU darbu , bet , pasūtītājs ir V.K , tieši tā . Tad kurš īsti ir profesionāla galarezultāta kura realizācijai tika šis darbs pasūtīts autors ?? PASUTĪTĀJS kurš pasūta un realizē visu ieceri kopumā arī ir darba autors un īpašnieks jo viņš pasuta un samaksā par katru procesa posmu naudu un realizācijas procesā var piedalīties kaut vai 101 cilvēks , ALGSVIENS gala produkta ĪPAŠNIEKS ir pasūtītājs un neredzu nekādu jēgu šādus pasūtījuma darbus "Procesa" kurus taisījušu X cilvēki kaut kur prezentēt kā SAVUS , tie nav mani un tiem mazss sakars ar galaproduktu kopumā , es pret viņiem esmu vienaldzīgs , gala iznākums ir PROFESIONĀLAS RAŽOŠANAS produkts un FOTO tajā ir tik viens no daudzajiem posmiem Konkrētā ARTA autors ir "Karāsotājs" , bet šī paša darba sabildēta uz balta fona autors ir CITSS kaut nekas īstenībā nav mainījies top bildēts TAS PATS "Krāsotāja" darbs , taču novests līdz iecerētajam finālam un KRĀSOTĀJAI ar nobeigto darbu sakars tik "Par tik par cik" un viss Tieši tāpēc neredzu jēgu pie lameriem spridžīt ar DARBIEM, kurus veidojuši BARS ar spiciem profesionāļiem katrs sava jomā tas vienkārši ir stulbi un muļķīgi , PARĀDI PARĀDI , kam vaig aiziet un paskatās , ja zin kur konkrētas lietas var paskatīties "Darba procesā" Nekad neesmu bijis kaut kāds freelenceris un nekad vismaz 20 gadus man nav bijis PAŠAM jāčakarējas ar vissu procesu. Ja kādam ir garlaicīgi vai nav ko darīt vai tik maz darba ka pats var atļauties čakarēt visu procesu tas arī mož var baigi „Prezentēties” man tā nav ES uzbildēju to ko pirms manis 2-3 cilvēki ir saveidojuši nolikuši , talāk pēc manis vēl bars ar cilvēkiem strādā ar to apšu metereālu un FINĀLĀ top tas ko Loxu bars siekalu tecina uz ielas vai kur citur Kā neskaitamas reizes esmu teicis ES savus komerciālu darbus nekolekcionēju es viņus RAŽOJU saņemu piķi un aizmirstu. Plātīties un zīmeties es ražoju to ko es pats gribu tikai darbus kas tapuši pēc manas paša vēlmēm darbojoties vienam pašam vai kopistiski ar čomiem , ideju ne man ne viņiem netrūkst , nejūtos tik tizlas lai man būtu ar PASŪTĪTĀJA ideju realizācijām jāplātās. Tas kas manais paša projekti tos JEBKURŠ var apskatīt lielā skaitā kur tik vēlās , linki atrodami visur. Kam vēl nav skaidrs rekur zemāk , spiež un skatās cik uziet
60uz5komats6: Man domāt kāda no "krāsotājām" šito bildēja,Viesturs K. šito bildēja ar soguleni,a bilde neizskatās ar spoguleni bildēta.
PRECĪZI ! Tas ir pasūtījuma darbs ko V.K tieši ar pasūtīja priekš savām iecerēm , pasākuma ietvaros vienai no tobrīd pasaulē spicākajām specenēm šai jomā . Es arī ar viņu mēdzu strādāt . Tātad kurš AUTORS , konkrētā kadra autors ir "Krāsotāja" ar savu 30D noknipsējusi SAVU darbu , bet , pasūtītājs ir V.K , tieši tā . Tad kurš īsti ir profesionāla galarezultāta kura realizācijai tika šis darbs pasūtīts autors ?? PASUTĪTĀJS kurš pasūta un realizē visu ieceri kopumā arī ir darba autors un īpašnieks jo viņš pasuta un samaksā par katru procesa posmu naudu un realizācijas procesā var piedalīties kaut vai 101 cilvēks , ALGSVIENS gala produkta ĪPAŠNIEKS ir pasūtītājs un neredzu nekādu jēgu šādus pasūtījuma darbus "Procesa" kurus taisījušu X cilvēki kaut kur prezentēt kā SAVUS , tie nav mani un tiem mazss sakars ar galaproduktu kopumā , es pret viņiem esmu vienaldzīgs , gala iznākums ir PROFESIONĀLAS RAŽOŠANAS produkts un FOTO tajā ir tik viens no daudzajiem posmiem Konkrētā ARTA autors ir "Karāsotājs" , bet šī paša darba sabildēta uz balta fona autors ir CITSS kaut nekas īstenībā nav mainījies top bildēts TAS PATS "Krāsotāja" darbs Tieši tāpēc neredzu jēgu pie lameriem spridžīt ar DARBIEM, kurus veidojuši BARS ar spiciem profesionāļiem katrs sava jomā tas vienkārši ir stulbi un muļķīgi , PARĀDI PARĀDI , kam vaig aiziet un paskatās , ja zin kur konkrētas lietas var paskatīties "Darba procesā" Nekad neesmu bijis kaut kāds freelenceris un nekad vismaz 20 gadus man nav bijis PAŠAM jāčakarējas ar vissu procesu. Ja kādam ir garlaicīgi vai nav ko darīt vai tik maz darba ka pats var atļauties čakarēt visu procesu tas arī mož var baigi „Prezentēties” man tā nav ES uzbildēju to ko pirms manis 2-3 cilvēki ir saveidojuši nolikuši , talāk pēc manis vēl bars ar cilvēkiem strādā ar to apšu metereālu un FINĀLĀ top tas ko Loxu bars siekalu tecina uz ielas vai kur citur Kā neskaitamas reizes esmu teicis ES savus komerciālu darbus nekolekcionēju es viņus RAŽOJU saņemu piķi un aizmirstu. Plātīties un zīmeties es ražoju to ko es pats gribu tikai darbus kas tapuši pēc manas paša vēlmēm darbojoties vienam pašam vai kopistiski ar čomiem , ideju ne man ne viņiem netrūkst , nejūtos tik tizlas lai man būtu ar PASŪTĪTĀJA ideju realizācijām jāplātās. Tas kas manais paša projekti tos JEBKURŠ var apskatīt lielā skaitā kur tik vēlās , linki atrodami visur. Kam vēl nav skaidrs rekur zemāk , spiež un skatās cik uziet
Lunis: Es strādāju vislaik , arī patreiz kaut visapkārt bulkas un kafijas. Kliente grimmējās es brokastoju Var just ka neesi stradajis privātā biznessā tur darbā "Neatsēž 8h"
Es taisni nekad neesmu valsts kantorī strādājis, bet esmu pieredzējis, kā ir, kad jāatsēž tās 8h, lai arī šodien labāk būtu iet ātrāk mājās, bet rīt atnākt agrāk vai palikt ilgāk. Bet ne par to stāsts. Neiestāstīsi man, ka tas, ka 16h sēdi kantorī un cep palagus fotoblogā, ir darbs Malacis, ja viss Tev nokārtots un griežas bez Tavas līdzdalības, bet tas NAV darbs.
Uggga: Neiestāstīsi man, ka tas, ka 16h sēdi kantorī un cep palagus fotoblogā, ir darbs Malacis, ja viss Tev nokārtots un griežas bez Tavas līdzdalības, bet tas NAV darbs.
Man kāreiz "Kantorī" nav jāsēž , man jābūt VIENMĒR un JEBKUR pieejamam un tāpēc kantora Latvijā vispār kā tada nav bet ir pāris jaudīgi serveri kas pilnībā nodrošina visas vavajzdāibas pēc "Kantora" TAS bija pirmais kas ievērojami samazināja mūsu darba pašizmaksu un palielināja $$$ procentu Pie LV apjomiem nesalīdzināmi rentablāk ir visu izīrēt tikai uz ražošanas brīdi tā var VISLAI mainīt dislokācijas un ražot daudz rentablāk TĀPĒC Rīga man nav pa ceļam jo mēs strād``ajam JEBKUR tur kur klintam um mums izdevģāk un RENTABLĀK Pie kājas kur Daugavpils , Ventspils Tallina vai Ģente vai Berlīne KUR VAIG tur taisam Klientam 90% gadījumu nav ne jausmas kur atrodamies , GALVENAIS lai mēs kārtīgi uztaisām ko pasūta tā kā šis pasūta un laikus Tieši tāpēc mums nav problēmas tādas kādas ir "Rīgas nabagiem" , jo pasūtītājs ir tikai tāds kurš maksā tādu cenu kura noteikta mūsu cenrāžos , aprēķināta kalkulācijās , CITI varianti nemaz līdz mums nenonāk jo neba paši mēs ar viņiem komunicējam , kā teicu PROFESIONĀLĀ darbā katrā posmā ir profi sava jomā , arī pasuti jumu un darbā ar klientiem MĒS tikai ražojam , citiem cits ar konkrētu lietu saistīts darbs
Tieši šī iemesla pēc PRO DARBS ir minimāli radošs , tur viss ir sīki smalki uz priekšu zināms , atrunāts Cita lieta privāti radoši projekti VISS NOTIEK
Lunis:Kam garlaicīgi var iemest aci RADOŠUMA stimuļēšanai vasi.net...
1/3 klishejas vai boorings, 1/3 bezjeedziigas, 1/3 izcilas
Var taču doties pie bix sakarīgākiem meitbliežiem un ja pašam nav sanācis neko uztasit vismaz par citu artiem siekalu patecināt community.livejournal.com... Tie tur bliež nonstopā bez kāda izsīkuma katru dienu un daudz
versatile:
1/3 klishejas vai boorings, 1/3 bezjeedziigas, 1/3 izcilas
Var taču doties pie bix sakarīgākiem meitbliežiem un ja pašam nav sanācis neko uztasit vismaz par citu artiem siekalu patecināt community.livejournal.com... Tie tur bliež nonstopā bez kāda izsīkuma katru dienu un daudz
slinkums. ir veerts? taas 1/3 iepr. linkaa bija krutas
Radoshais pagurums? Kas ta taads? Es zinu kas ir sagurums - peedeejo 5 meeneshu laikaa straadaaju 6 dienas nedeeljaa ne mazaak kaa 11h, nu nav laika apstaaties un pabaudiit skatu sev apkaart, nav iespeejas galvu, rokas, kaajas atpuutinaat, bet lai teiktu kko par to ka ir kaada radoshuma kriize.. - kas tas taads ir pa zveeru??