forum.gif
Leica lietotāji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Leica lietotāji
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.16 13:32
 citēt
Sveiki, vai kāds no šejieniešiem lieto Leica foto tehniku ? varbūt zina, kurš lieto , vai kādam ir redzējis ? padalās ar info. paldies
Publicēts: 28.05.16 17:01 labots
 citēt
Pavisam nesen bija pasažieris ar lepnu niku "Leicaman", bet tas bija "negatīvais piemērs"- izņemot lepnas tehnikas sarakstu, nekas īpaši kvalitatīvs un atmiņā paliekošs viņa galerijās parasti nebija redzams.
Bet nu jau izskatās, ka nokaunējies un izdzēsies...:face-wink:

Vienīgais no leikomāniem, kas palicis prātā, ir šamais, tik nezinu ar kādu niku viņš FB reģistrējies..:face-grin:

Publicēts: 28.05.16 19:29
 citēt
Frīdi, nu gan ieliki baisu antireklāmu Leikām.
Kad tas klauns tēloja Moskovijas prezidentu, HTV reiz rādīja viņa viesošanos Jordānijā, vietā, kur esot pats Kristus kristīts Jordānas upē. Iespaidīgi - čalis mēģina tajā vietā paknipsēt, bet lepnais aparāts ņi-kukū. Aiz kadrā visā nopietnībā iet vaļā skaidrojums – svētās vietas augstais garīgums esot tik spēcīgs, ka pat paralizējot fotoaparātus. Oficiāli un neapstrīdami. Kādu gadu pirms tam mans prastais grabulītis tur darbojās bez aizķeršanās, tātad jāsecina, ka svētvietās tieši Leica nav lietojama.
Publicēts: 28.05.16 19:50 labots
 citēt
Friidis:Pavisam nesen bija pasažieris ar lepnu niku "Leicaman",

Maijā jau daudzi лейкамены aktivizējas, un лейкавумены arī
www.google.lv...
Publicēts: 28.05.16 20:32
 citēt
Dīvaini kā cena spēj radīt antipātijas.

Tiesa tādi patiesi, ne ar ko neaizstājami brīnumstikli Leikai ir maz (ātrumā zinu tik vienu) - nu un vēl neviens no pieciem man zināmajiem digileicas lietotājiem īsti nesaprot kā darbojas fotokamera attiecīgi maz jēgas viņiem ko jautāt... pazīstu 3 kas zin kā darbojas kamera un reizēm lieto vecas filmu leikas un piecus kas bildē ar digitālām un nezin fotoābeci - nevienam no viņiem neaizstājama optika nepieder un bildas zem viduvējā.

Bet sampļu bildēs lieliski var redzēt, ka Leica ir daži objektīvi kuru dēļ var pieņemt lēmumu maksāt - tas, ka sarkana logotipa dēļ šo izvēli izdara stipri vairāk cilvēku nenozīmē, ka ražotājam kāda vaina.
Publicēts: 29.05.16 10:35
 citēt
man uz telefona rakstīts Carl Zeiss Tessar, tā kā zināmā mērā lietoju Carl Zeiss fototehniku
Publicēts: 29.05.16 11:00 labots
 citēt
Friidis:Pavisam nesen bija pasažieris ar lepnu niku "Leicaman", bet tas bija "negatīvais piemērs"- izņemot lepnas tehnikas sarakstu, nekas īpaši kvalitatīvs un atmiņā paliekošs viņa galerijās parasti nebija redzams.
Bet nu jau izskatās, ka nokaunējies un izdzēsies...:face-wink:

Vienīgais no leikomāniem, kas palicis prātā, ir šamais, tik nezinu ar kādu niku viņš FB reģistrējies..:face-grin:

----------------------------------

šis jau neuzticams kadrs :D

vhbelvadi.com...
Publicēts: 29.05.16 13:57 labots
 citēt
neuzticams

Publicēts: 29.05.16 13:57
 citēt
un tāpat visi beigās nonāk pie :

Publicēts: 30.05.16 08:50
 citēt
Leica tāds pats fočiks kā visi citi :face-glasses:
Lietoju ne dēļ ūber bildes vai stikliem - vienkārši patīk to lietot un man tas ir galvenais.

Citi teiks, ka kamerai nav nozīmes utt. Kad attiecas uz bildes saturu un sajūtām, ko tā rada - tā ir. Taču fotogrāfs beigās ir tāds pats cilvis kā visi citi un viņam ir svarīga sava pieredze un sajūtas ko sniedz tehnika, kuru viņš lieto.
Publicēts: 30.05.16 15:50
 citēt
Leicai ir labas krāsas. Tiesa CCD sensoram ir patīmakāi toņi nekā mūsdienu CMOS.
Publicēts: 31.05.16 08:46
 citēt
Cafe_Racer:Leicai ir labas krāsas. Tiesa CCD sensoram ir patīmakāi toņi nekā mūsdienu CMOS.

Man škiet, ka Maris tevi tur augstāk saskaitīja! :grimace:
Publicēts: 31.05.16 09:38
 citēt
Vaards, lien atpakaļ savā alā un ārā nenāc!:bad_egg:
Publicēts: 31.05.16 10:02
 citēt
Kamēr PAŠIŅU bildētājus sociālajās vietnēs nesāks atklāti saukt par I D I O T I E M, tikmēr nekas nemainīsies. Labojams tas būtu tikai ķirurģiski - nomainot smadzenes, es domāju.

zavadskis:un tāpat visi beigās nonāk pie :

Publicēts: 31.05.16 14:36 labots
 citēt
Cafe_Racer:Leicai ir labas krāsas.

Dabistiski- tas maģiskais sarkanais L-aplītis daudz uzskatamāk parāda lietotāja statusu, nekā Kanonistu šaurais sarkanais L-gredzentiņš...:face-grin:
Publicēts: 31.05.16 14:58
 citēt
Friidis:
Cafe_Racer:Leicai ir labas krāsas.

Dabistiski- tas maģiskais sarkanais L-aplītis daudz uzskatamāk parāda lietotāja statusu, nekā Kanonistu šaurais sarkanais L-gredzentiņš...:face-grin:
man visām Leicām tas sarkanais aplītis parasti ir aizlīmēts ar izoleni, ja dodos kko darīt. Protams, gadās izņēmumi, kad aizmirstu vai slinkums lipināt ciet.

bet kopš bildēju ar Fuji, Leicu rokās ļoti reti paņemu... tā pat man vairs nav nevienas spogulenes... Fuji rullē :grimace:
Publicēts: 31.05.16 15:04
 citēt
99%-iem šodienas fototehnikas lietotāju tas sarkanais pleķis neko nenozīmē.
Publicēts: 31.05.16 16:30 labots
 citēt
Cafe_Racer:

bet kopš bildēju ar Fuji, Leicu rokās ļoti reti paņemu... tā pat man vairs nav nevienas spogulenes... Fuji rullē :grimace:

Par to "Lejkannu", protams, labsirdīgs ampelis, bet par Fuji labumu piekrītu- tagad bik nožēloju, ka savulaik, dezertējot no Canon dSLR, pārāk steidzīgi pārgāju uz Sony bezspoguļiem- vajadzēja piekrāt un pajemt kaučko no Fuji XT utml.

Man pat par Fuji X10 ļoti labas atmiņas- tagad skatos ceļojumu bildes ar šamo un brīnos, cik labi tas "pus-ziepis" zīmēja bildi.
Publicēts: 31.05.16 16:55
 citēt
Friidis:
Cafe_Racer:

Man pat par Fuji X10 ļoti labas atmiņas- tagad skatos ceļojumu bildes ar šamo un brīnos, cik labi tas "pus-ziepis" zīmēja bildi.

Pana Pana labāks!
Tam pat bija Leica objektīvs. :face-kiss:
Publicēts: 31.05.16 17:09
 citēt
Sarkans riņķis uz objektīva nozīmē Sigmas poganij superzūmu:

Publicēts: 02.08.16 13:36
 citēt
Man viens čoms lieto to Leica.
Labas ģimenes bildes sanāk, vo!
Publicēts: 02.08.16 14:06 labots
 citēt
Nē, bet nopietni, kam jādarās galvā, lai, piemēram, maksātu 4 pakas par arhaisku Leica Q, ja par to naudu var paņemt, piemēram D810A vai 5DSR. Par M9 vispār nerunājot... :face-grin:

edit: instagramā dažiem indivīdiem ļoti patīk uzsvērt @shotwithleica. Tā vien gribās pateikt, ka no viņu X2 no Leicas ir tik cik melns aiz naga :face-grin:
Publicēts: 02.08.16 15:11 labots
 citēt
arī Frīdis var iegādāties Leica petapixel.com...

Publicēts: 02.08.16 15:15 labots
 citēt
Jāgaida, kad telefonos būs Hasselblad, Mamiya un PhaseOne :bad_smile:
Publicēts: 02.08.16 15:17
 citēt
varbūt man arī pāriet no Carl Zeiss, uz Leica sistēmu?
Publicēts: 02.08.16 15:18
 citēt
vai arī maukt ar abām sistēmām
Publicēts: 02.08.16 16:02
 citēt
Labāk mauc...
Publicēts: 02.08.16 17:34
 citēt
Maris:Dīvaini kā cena spēj radīt antipātijas.

cenā nē, bet gan "Bildēts ar Leica" uzsvēršana. Liekas reizēm tā arī ir vienīgā bildes "vērtība".
Publicēts: 02.08.16 18:19 labots
 citēt
negatIvs:arī Frīdis var iegādāties Leica petapixel.com...

Jā, bet modelis bildē neīstais gadījies, tā Leica... pie tā...
ar tām divām acīm esot piesaistīta, un tas jau var būt par dārgu, priekš Frīža, vo!

Publicēts: 03.08.16 12:55
 citēt
Hugo:Man viens čoms lieto to Leica.
Labas ģimenes bildes sanāk, vo!

Vo, ar šito - Leica R8 - kādreiz nopietni bildēja uz filmas, bet tagad vairāk ar LEICA M ņemas.

Publicēts: 03.08.16 13:57
 citēt
Smuks verķītis.
Publicēts: 03.08.16 14:53
 citēt
Baigais klucis ne pārāk ērts, bet bildītes labas ar atiecīgiem stikliņiem var dabūt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):