forum.gif
Pardodu olympus E-3 kameru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardodu olympus E-3 kameru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.16 12:35
 citēt
Sveicinati!

Pardodu profesionalo Olympus E-3 kameru ar bateriju bloku (grip) un diviem akumulatoriem. Kamera ir loti laba stavokli, bez skrapejumiem, loti mazs izsauto kadru skaits - ap 8000.

Kameras aptuvena cena 350 eur.
Publicēts: 31.05.16 13:43
 citēt
Objektiva nav komplekta, bet baterijas bloks HLD-4 diviem akumulatoriem. Ir visi kabeli, atminas karte 4Gb.
Publicēts: 31.05.16 14:58
 citēt
ebay varbut ir iespejams nedaudz letak nopirkt, bet tas ir pirkt ka kaki maisa. Seit tas ir iespejams aptaustit un novertet. Tada cena nevar but ar objektivu un pie tam ar makro 50 F/2.
Publicēts: 01.06.16 08:48
 citēt
TesMens:Es domāju per lietošanas vērtību, teiksim, salīdzinot ar kaut kādu to laiku Nikon D200. Tie tiek pārdoti pa lēto, kaut ir labāki un objektīvus ar var dabūt relatīvi viegli.

Nevajag jau nu pārspīlēt, E-3 ir D300 (nevis D200) vienaudzis, bet neskatoties uz to, pirkt mirušas sistēmas kameru par $$$, kas lielāks par līdzvērtīgu, bet no dzīvas sistēmas, būtu pietiekami bezatbildīgi.

Varu iedomāties vienu iemeslu, ja tev iekrājusies kāda čupiņa ar 2.8-4 Olympusa zoomiem, bet sava kamera nosprāgusi, tad varētu šādu variantu gribēties.
Publicēts: 01.06.16 22:53
 citēt
"profesionālo"... seriously?
Publicēts: 02.06.16 09:40
 citēt
Olympus jau ir 3 profesionālās kameras: E-3, E-5 un OM-D EM-1. Katra no viņām ir apmēram 2x reizes dārgāka par otru.
Publicēts: 04.06.16 17:00
 citēt
normundsp:Olympus jau ir 3 profesionālās kameras: E-3, E-5 un OM-D EM-1. Katra no viņām ir apmēram 2x reizes dārgāka par otru.
dzer?

ja savu e-3 rumpi pārdod par 350, tad e-5 būtu jāmaksā 700 un em-1 attiecīgi 1400?
Publicēts: 06.06.16 09:13
 citēt
Bildes:
normundsp:Olympus jau ir 3 profesionālās kameras: E-3, E-5 un OM-D EM-1. Katra no viņām ir apmēram 2x reizes dārgāka par otru.
dzer?

ja savu e-3 rumpi pārdod par 350, tad e-5 būtu jāmaksā 700 un em-1 attiecīgi 1400?

Par ko smejies? Paskaties cenas
www.kurpirkt.lv...
Publicēts: 06.06.16 10:04
 citēt
normundsp:
Bildes:zer?

http://www.kurpirkt.lv/cena.php?q=olympus+om+d+e+m1+body

Kā Tu domā cik daudz cilvēku par norādīto cenu pirks OMD M1 un cik par tādu pašu cenu Canon 6D?
Cenu norādīt nav jau grūti..
Publicēts: 06.06.16 11:00
 citēt
normundsp:
Bildes:zer?

http://www.kurpirkt.lv/cena.php?q=olympus+om+d+e+m1+body
es nesmejos. es raudu.
Publicēts: 07.06.16 13:45
 citēt
TesMens:tepat viens pārdod kaut ko, arī lietusdrošu un no nemirstošas sistēmas:

http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/123584/2/pardod-pentax-k10d/#Item_3

Šis verķis noteikti vairāk interesēs lietotājus, kas jau ir darbojušies šajā sistēmā un kam jau ir kaudzīte ar objektīviem mājās.
Publicēts: 07.06.16 15:19
 citēt
TesMens:te bija viens lietotājs, Bizzarre, viņš savu laik bija Oly fans. Vienīgā cerība. Katru reizi, kad kāds apskatīja oly švako sensoru, viņš atkārtoja, ka tā nav patiesība un pat ne īstenība.
vēl bija Gudris!
Publicēts: 07.06.16 15:27
 citēt
Mūsdienu digitālajai gaismai nepieciešami jauni sensori.
Publicēts: 07.06.16 18:37
 citēt
Šis fotoaparāts ir tas, ar ko Olympus aizgāja pakaļā... visa mazā sensora doma bija ražot mazus un jaudīgus fotoaparātus, un ar šo Olympus izlaida kameru full frame izmērā un svarā, bet ar četras reizes mazāku sensoru! Vēl šobaltdien nav skaidrs kā to vispār var dabūt gatavu.

Prieks ka visa šī sistēma aizgāja pa skuju taku un tagad mums ir normālas Olympus kameras un objektīvi, tā, kā tam bija jābūt jau sākumā - smieklīgā izmērā un svarā.

Runājot par pārdošanā esošo preci, ja nu kādam mājās kaut kāda iemesla dēļ ir aizķēries kāds 50-200mm f/2.8-3.5 objektīvs, kāpēc gan ne? Bet diezin vai tādu cilvēku ir baigi daudz.
Publicēts: 08.06.16 09:18
 citēt
TesMens:tādēļ es minēju, ka šo vaŗetu par to cenu pirkt vismaz ar tikpat eksotisko macro 50 F/2. Studijas apstākļos mazais dinamiskais diapazons ir paciešams.
Diemžēl, arī 10mpiks diez kas nav par šo cenu.

macro 50 F/2 pats maksā 300 eur un kamera kopā ar šo objektīvu ir nenormālākais blieziens. Pats bildēju ar šādu kombināciju, rezultāts ir labāks vai līdzvērtīgs ar augsta canon līmeņa aparātiem. Tāpēc nav pieklājīgi šo verķi tā noniecināt. Es ticu, ka Jūs paši ar saprotat šī agregāta vērtību.
Publicēts: 08.06.16 10:32
 citēt
Nu, nu... kas tās par augstajām c kamerām kurām kaut nedaudz var pietuvoties maza laukuma, 10px kamera kurai no dzimšanas pārmeta ķīseļainu bildu nopietna AA filtra dēļ? Linkā augstāk var redzēt, ka vidusšķiras večukam 40D i tuvu nestāv.
Publicēts: 08.06.16 14:14
 citēt
TesMens:mēs te vispār neesam sevišķi pieklājīgi. Bet iekopēšu to, kas, manuprāt, ir būtiski šai kamerai, kura jau dzimšanas brīdī bija sliktāka par minēto pentaksi. Līdz ar to objektīvam ar nav lielas jēgas, lai cik tas būtu labs. Visas kaites rodas no salīdzināšanas, vienkārši neesi bildējis ar ko labāku.

Resolution not as good as best in class (stronger AA filter?), though you won't see it in JPEGs
Highlight dynamic range not quite as good as competitors (better than other E-Series cameras):
Some highlight clipping on bright days unless you reduce exposure
Poor auto white balance in artificial light
Very little resolution and not a lot of dynamic range headroom in raw files
Some ergonomic issues (control layout, small buttons, user interface)
Long, unstructured menus make finding some settings frustrating
Some menus cannot be dismissed using the shutter release, making missed shots possible
Live histogram and preview brightness inaccurate if you use Live Preview Boost.
Noisier results than most competitors above ISO 400 (usable up to ISO 1600)
New multi-point AF system seems easily confused, single point AF also a lot faster
Focus hunting in low light
Occasional metering errors (possibly linked to AF point in multi AF mode)
Flash must be raised for AF assist (no dedicated AF assist lamp)

Vienīgais iemesls, kāpēc painteresējos par šo kameru, faktiski, ir nedaudz lielākais asuma dziļums, kā , teiksim, Canon amatieru kamerām. Bet bez objektīva nav jēgas iepirkties neeksistējošā sistēmā. Tad jau labāks pirkums ir ss.lv jebkura Oly kamera ar kit zūmu.

Jautājums vai Jūs pats esat fotografējis ar Olympus kamerām?
Publicēts: 08.06.16 14:42
 citēt
TesMens:jā. E400 un E600, draugam bija šī E3, un viņš jutās vīlies, kaut arī komplektā bija divi labākie zūmi. Es savas kameras nopirku un pēc iespējas ātrāk pārdevu, kamēr tas vēl bija iespējams. Man veicās. E600 bija ciešama, bet E400 tumšajās vietās trokšņi, gaismas pārdegušas. līdzīgi gāja manam draugam, tiklīdz laiks bija saulains ar E3, tātad, tā kamera der tikai kontrolējamas gaismas apstākļiem vai,kad laiks apmācies. toties tad atkal ir maz gaismas. Un jutība E3 ir salīdzinoši maza.

Jā E400 ir vēl vecāka kamera ar vēl Codac matricu un ļoti trokšņaina, nākamās bija labākas. Bildējot ar Olympus kamerām jāizmanto RAW formāts. Tas ļoti palīdz paplašināt dinamisko diapazonu. Man ļoti patika asums, kādu varēju iegūt bildējot ar Olympus kamerām un izmantojot profesionālos objektīvus. Tādu nevarēju iegūt no Canon un Nikon.
Publicēts: 08.06.16 15:01
 citēt
normundsp:
TesMens:jā. E400 un E600, draugam bija šī E3, un viņš jutās vīlies, kaut arī komplektā bija divi labākie zūmi. Es savas kameras nopirku un pēc iespējas ātrāk pārdevu, kamēr tas vēl bija iespējams. Man veicās. E600 bija ciešama, bet E400 tumšajās vietās trokšņi, gaismas pārdegušas. līdzīgi gāja manam draugam, tiklīdz laiks bija saulains ar E3, tātad, tā kamera der tikai kontrolējamas gaismas apstākļiem vai,kad laiks apmācies. toties tad atkal ir maz gaismas. Un jutība E3 ir salīdzinoši maza.

Jā E400 ir vēl vecāka kamera ar vēl Codac matricu un ļoti trokšņaina, nākamās bija labākas. Bildējot ar Olympus kamerām jāizmanto RAW formāts. Tas ļoti palīdz paplašināt dinamisko diapazonu. Man ļoti patika asums, kādu varēju iegūt bildējot ar Olympus kamerām un izmantojot profesionālos objektīvus. Tādu nevarēju iegūt no Canon un Nikon.
kāds sakars kamerai ar asumu???
Publicēts: 08.06.16 15:03 labots
 citēt
Draudzīgi iesaku neturēties pie nosauktās trakās cenas, par kuru var dabūt LABAS un JAUNAS mantas. Naudas apgrozīšanas ātrums ir svarīgāks par summu, bet no personīgās pieredzes teikšu, ka ātrie darījumi ir tie veiksmīgākie.:face-smile:
Publicēts: 08.06.16 15:35
 citēt
GunarsII:Draudzīgi iesaku neturēties pie nosauktās trakās cenas, par kuru var dabūt LABAS un JAUNAS mantas. Naudas apgrozīšanas ātrums ir svarīgāks par summu, bet no personīgās pieredzes teikšu, ka ātrie darījumi ir tie veiksmīgākie.:face-smile:
neesi baigais visu apbižoto raugs?
Publicēts: 08.06.16 15:42
 citēt
Bildes:
normundsp:
kāds sakars kamerai ar asumu???

Tas gan dīvains jautājums?
Publicēts: 08.06.16 16:19
 citēt
www.ebay.de...
reti kura izsole par pliku bodiju beidzas virs 250. Secinājumi, domāju, skaidri. Pie kam, tas ir Vācijā, kur ir vismaz 40 reižu lielākas iespējas atrast kādu, kam šī kamera interesē.
Man ir paziņa, kam kaut kad bija palikuši daži stikli priekš oly, bet par šo ciparu neerti pat sludinājumu pārsūtit...
Publicēts: 08.06.16 16:27 labots
 citēt
Bildes:
GunarsII:Draudzīgi iesaku neturēties pie nosauktās trakās cenas, par kuru var dabūt LABAS un JAUNAS mantas. Naudas apgrozīšanas ātrums ir svarīgāks par summu, bet no personīgās pieredzes teikšu, ka ātrie darījumi ir tie veiksmīgākie.:face-smile:
neesi baigais visu apbižoto raugs?

Atzīšos, ka nav man domai asuma...:face-sad:
Kurš te apbižots, kam viņam raugs un kāds man ar to sakars?

Bet tēmas sakarā - ja man kāds pavēlētu iztērēt ap 300 eirām par foto, tad es paņemtu kaut vai šo Nikon D3300 par bišķi > 300 E : www.amazon.de...
Publicēts: 08.06.16 17:02
 citēt
Domāju, ka neviens no diskusijas dalībniekiem arī par 100 jaunajām naudiņām šo aparātu nepirks. ..tā, ka droši cenu vri kāpināt līdz 500, rezultāts būs identisks.
Publicēts: 20.06.16 11:55
 citēt
Paldies Kungi par diskusiju, kamera ir pārdota.
Publicēts: 20.06.16 13:18
 citēt
davai tikai nedirs! Saprata ka te copes nebūs, tas arī viss :face-grin:
Publicēts: 27.06.16 20:15
 citēt
Lai netaisītu citu topiku un pircējs jau atradās varbūt pircējam arī interesēs Olympus Digital Zuiko 40-150mm f/4-5.6 ED teiksim par kādiem 50 EUR?
Publicēts: 31.07.16 11:13
 citēt
PaZvani uz 28878663!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):