Vecam bet lolotam un ar sentimentālu vērtību funkcionējošam opītim D200 nepieciešama jauns enerģijas avots Nikon EN EL3E. Ir bijusi pieredze ar ķīniešu kopiju, taču tā beidza dzīvību vēl pirms oriģinālā, līdz ar to, meklēju oriģinālu Nikon bateriju. Par jaunu tik vecam aparātam varbūt būtu pa sālītu vairāk par 50€, bet ja kādam plauktā ir viens vai divi lieki un lietoti, bet vēl dzīvelīgi EN EL3E, tad varbūt esi gatavs par saprātīgu naudiņu nodot jaunās rokās?! Darījuma vieta Rīga. Paldies!
Man ir 9 oriģinālās Nikon EN-EL3e baterijas. Protams, ka lietotas, bet kameras menu to veselības stāvokli vērtē uz "0 - New". Sauc savus ciparus un loģistikas variantus t/c Spice rajonā. Ja būs labi, varbūt piekritīšu nopelnīt kādu "1/2dienu naudu".
Sveiks, paldies par ātro feedback. Ņemot vērā, ka baterijas patieso nolietojumu nevarēsim izvērtēt, tad kādi max 15 €/gab. pusdienas naudai varētu būt saprātīgs cipars, pieņemot, ka baterijas nav 5+ gadus vecas un vēl kādam laiciņam tomēr turpinās kalpot. Te pat varētu ņemt divas ja esi gatavs darījumam, teiksim, 2 gab. pa 25€. Taču ja uz goda vārda vari garantēt ka baterijas ir vēl pilnspēka briedumā, varam protams cenu runāt. Spice rajonā es varētu būt šīsdienas otrajā pusē pēc plkst. 18:00, kur tad arī turpat varētu saskrieties. Sīkāk, sms/zvans 26471165.
Cipars 15 EUR/gab mani uzrunā. 25 EUR par divām ... ne visai.
Imka:Taču ja uz goda vārda vari garantēt ka baterijas ir vēl pilnspēka briedumā
Es neesmu Nikon tehnikas ražotājs un pat ne tirgotājs. Garantēt neko nevaru un ja pariez atceros, tad par baterijām arī veikali parasti neko negarantē. Pērkam mēs tās uz savu baili un risku. Pie manis šīs baterijas ir nākušas dažādos ceļos sākot no ~2011/12. gada, kad tiku pie D200. Viena ir pirkta jauna tepat LV, bet es vairs nezinu kura tā bija.
Spice rajonā es varētu būt šīsdienas otrajā pusē pēc plkst. 18:00, kur tad arī turpat varētu saskrieties. Sīkāk, sms/zvans 26471165.
Tas ir mans darba rajons, būšu tur pirmdien. Pa brīvdienām mitinos Jūrmalā, bet nezinu cikos kur būšu - t.i. atpūšos. (: