forum.gif
Center Column for Tripods
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Center Column for Tripods
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.06.16 12:08
 citēt
Ja kādam ir, un vairs nevajag, nopirkšu tripod centrālo balstu. Oriģinālais pārāk garš, bet saīsināt žēl.
Publicēts: 06.06.16 12:15
 citēt
Are you sure that any center column would fit your particular tripod?
My crystal ball has been sent to be repaired, therefore, it would be nice of you to provide some additional information.
And, while we are at it, the tripods are more stable without the center column.
Publicēts: 06.06.16 13:04
 citēt
Ja Tev ir ko piedāvāt, un nosaukums BILORA 1122 palīdzēs, tad lūdzu.
diametrs 25,5mm, bet var arī tievāku. Kā jau rakstīju, man nepieciešams kautkas uz kā turēsies galva un ko var nostiprināt statīva caurumā.
Publicēts: 06.06.16 13:11
 citēt
Stability is not an issue?
Publicēts: 06.06.16 13:14
 citēt
Džes perkes mindžalesa purgale! :grimace:
Publicēts: 06.06.16 13:20
 citēt
versatile:Stability is not an issue?

Complètement indifférent !!!
Publicēts: 06.06.16 13:48
 citēt
scheißegal
Publicēts: 06.06.16 13:54
 citēt
talavietis:scheißegal

Was genau?
Publicēts: 06.06.16 13:58
 citēt
A može panovje muvjie po poļski (ņe vjem, jak to pravdzivo pisač)...
Lietuviškai irgi galima.
Publicēts: 06.06.16 14:13
 citēt
Andzil:
talavietis:scheißegal

Was genau?

---------------------
Jag tänker på stabilitet.
Publicēts: 06.06.16 14:14
 citēt
Var arī latviešu valodā!
Tātad, meklēju statīvam BILORA 1122 centrālo stuti, kāju, balstu, da jeb kā nosauktu heberi uz kuras parasti normāli cilvēki uzskrūvē kaut ko kam tautas valodā nosaukums ir galva, uz kuras kā esmu novērojis, daži mēdz uzlikt, pieskrūvēt, nostiprināt vai kā savādāk piepi..... klāt fotoaparātu (tads verķis kurā bildītes taisa). Šī hebere var būt no 25.5mm un tievāka, galvenais lai vītne būtu galā ~ uz 3/8, pat garums nav no svara, jo vagadzīgs ir pēc iespējas īsāks!
Publicēts: 06.06.16 14:20
 citēt
talavietis:
Andzil:
Was genau?

---------------------
Jag tänker på stabilitet.

我同意!
Publicēts: 06.06.16 16:29
 citēt
Nu ko, foruma sanitāriem jautājumi vairs nav!???
Publicēts: 06.06.16 18:34 labots
 citēt
Gribi vēl patrenēties googles tulkošanā?
Publicēts: 07.06.16 09:27
 citēt
Andzil:Var arī latviešu valodā!
Tātad, meklēju statīvam BILORA 1122 centrālo stuti, kāju, balstu, da jeb kā nosauktu heberi uz kuras parasti normāli cilvēki uzskrūvē kaut ko kam tautas valodā nosaukums ir galva, uz kuras kā esmu novērojis, daži mēdz uzlikt, pieskrūvēt, nostiprināt vai kā savādāk piepi..... klāt fotoaparātu (tads verķis kurā bildītes taisa). Šī hebere var būt no 25.5mm un tievāka, galvenais lai vītne būtu galā ~ uz 3/8, pat garums nav no svara, jo vagadzīgs ir pēc iespējas īsāks!

Tas nav statīvs, tas ir statīva izstrādājums.
Attiecīgi derēs paša nogriezta, žāvēta un darināta lazdas kārts!
Publicēts: 07.06.16 14:18
 citēt
Vaards:

Tas nav statīvs, tas ir statīva izstrādājums.
Attiecīgi derēs paša nogriezta, žāvēta un darināta lazdas kārts!

Uz priekšu, gudriniek!
Izdrāz, no lazdas vai kāda cita tikai sev zināma materiāla, šo (Attiecīgi derēs paša nogriezta, žāvēta un darināta lazdas kārts), un padod ziņu, es pērku!:face-grin:
Publicēts: 07.06.16 15:03
 citēt
Tak ieej jebkurā depo un izvēlies. Ja nederēs slotas kāti, derēs kāda aizkaru stanga. Paķer vēl rulli makgaiverenes i vsjo, lieta darīta.
Publicēts: 07.06.16 15:48
 citēt
versatile:Tak ieej jebkurā depo un izvēlies. Ja nederēs slotas kāti, derēs kāda aizkaru stanga. Paķer vēl rulli makgaiverenes i vsjo, lieta darīta.

Nu gudras runas, gudras! Laikam domā ka esi šausmīgi smalks kundziņš, kurš darbojas ar supersmalkām lietām!
Redz, ja mani interesētu Tavs padoms kā no slotas kāta uztaisīt nepieciešamo detaļu es noteikti būtu tā arī pajautājis, bet šobrīd mani interesē pavisam kas cits!
Publicēts: 07.06.16 15:51 labots
 citēt
Tevi interesē, kā dabūt kameru augstāk gaisā. Tas tika ieteikts.
Stabilitāte tevi nesatrauc, tāpēc par to netiek domāts.
Tātad, meklēju statīvam BILORA 1122 centrālo stuti, kāju, balstu, da jeb kā nosauktu heberi uz kuras parasti normāli cilvēki uzskrūvē kaut ko kam tautas valodā nosaukums ir galva, uz kuras kā esmu novērojis, daži mēdz uzlikt, pieskrūvēt, nostiprināt vai kā savādāk piepi..... klāt fotoaparātu

heberis ir
ideja kā pie3,15st ir

Kā tad sanāk, ka interesē kaut kas cits?
Publicēts: 07.06.16 15:57
 citēt
Nu ja smalkais kungs būtu uzmanīgi palasijis manu necilo rakstījumu, un mēģinājis saprast vai vismaz pārjautājis, tad zinātu ka nevēlos neko nekur pacelt, bet gan saīsināt līdz minimumam. Tā lūk, gfudriniek! :face-grin:
Publicēts: 07.06.16 16:17 labots
 citēt
es tikai nevaru ierubīties, kamdēļ vajag kautko īsināt vai gādāt īsāku, ja var vienkārši nevilkt to trubu laukā???
Publicēts: 07.06.16 16:21
 citēt
Ja baisi traucē, var tak piemetināt un apakšu nogriezt.
Publicēts: 07.06.16 16:29
 citēt
Var protams, viskautko var, nogriest, sametināt, vēlāk izmest vai priecāties gadiem ilgi par pašrocīgi sačakarētu lietu.
Bet var arī vienkārši nopirkt citu, kādam nevajadzīgu, lietu un nemocīties!
Publicēts: 07.06.16 17:21
 citēt
laaaciss:es tikai nevaru ierubīties, kamdēļ vajag kautko īsināt vai gādāt īsāku, ja var vienkārši nevilkt to trubu laukā???

Kungam būs kāds no tiem feinajiem "statīviem" kurus vidusrores dēļ zemāk par 60cm nenolaidīsi. Otru tāda daikta īpašnieku neatrast, bet mok var kādu lētu StrapOnU iežmiegt.
Publicēts: 07.06.16 17:29 labots
 citēt
Nu re, gudrs cilvēks bez liekas prātvēderošanas saprot ko otram vajag! Un ja vien tas dīvainais teksts (kādu lētu StrapOnU iežmiegt) nav ar vulgāru piesitienu, un es ticu ka nav, tad viss pareizi!:face-grin:
Publicēts: 07.06.16 18:33
 citēt
Man ar vidēji lēto Benro izdevās ļoti labi šādas situācijas apiet kā zemākajā attēlā. Tās dažas reizes, kad tas nepieciešams, strādā labāk kā līdz zemei nolaistas un atplestas kājas...

Publicēts: 07.06.16 19:04
 citēt
man ar Benro travelniekam centrālā apmetama otrādi un kameru var nolaist līdz zemei. Neko ne zāģēt, ne mainīt vajag...
Publicēts: 07.06.16 19:46
 citēt
wiencmuzikanc:Man ar vidēji lēto Benro izdevās ļoti labi

Ne visās situācijās ļoti labi ir bildēt ar kameru kājām gaisā... - un pat ja jābildē uz leju, tad figu tu cilvēks normāli skatumeklētājā ieskatīsies... nav tas "labi"... tas ir 10x neērtāk kā tad, kad statīvam rori var iestūķēt arī paralēli zemei...

Tiesa ar apzāģētu štoku un max izplestām kājām konstrukcija ir kropla un stabila tik, tad ja tās kājas ar čupu plītsriņķiem vai smilšu maišeļiem pie zemes piespiestas

stabilāk ir šādi:

Bet patiesībā visām četrām atbalstu Vaarda caur puķēm teikto nepopulāro padomu ielingot statīvam līdzīgo priekšmetu (šitam kopā ar galvu ir turpat 10 vietas kuras lurkājas attiecīgi to nevar lietot nevienā augstumā) urnā, aizmirst kļūdaino pirkumu un iepazīties ar statīviem kas pilda savu funkciju.
Publicēts: 08.06.16 19:51 labots
 citēt
Maris:

....atbalstu Vaarda ... padomu ielingot statīvam līdzīgo priekšmetu .... urnā un iepazīties ar statīviem kas pilda savu funkciju.

Es principā arī atbalstu ieteikumus pirkt pēc iespējas kvalitatīvāku tehniku, bet tomēr ne visi fotomīļi (kā visnotaļ lāga čoms Vārds), var atļauties statīvu pieklājīgas kameras cenā un ne visiem tas ir tik aktuāli.:face-sad:

Kārtējā reize, kad cilvēks forumā kautrīgi jautā par Golfiņa iegādi, bet viņam kategoriski un autoritatīvi iesaka Ferāri....:face-grin:
Publicēts: 08.06.16 21:23
 citēt
Ne gluži. Cilvēks prasa, kā golfiņam ielikt klimata kontroli no opeļa. Var, bet normāli nestrādās.
Publicēts: 08.06.16 21:50
 citēt
versatile:Ne gluži. Cilvēks prasa, kā golfiņam ielikt klimata kontroli no opeļa. Var, bet normāli nestrādās.

Manuprāt, arī ne visai korekts salīdzinājums...:face-wink:
Ja pareizi saprotu, šoreiz tiek meklēta oriģinālā detaļa priekš "jaunrades" eksperimentiem, un tikai sliktākajā gadījienā- kaučkāds līdzvērtīgs aizstājējs.... :face-wink:
Publicēts: 08.06.16 22:17
 citēt
TesMens:pupu maiss ir ļoti labs, un golfiņš labāks par ferāri, manām vajadzībām.

Kā Tu nesaproti- Ferāri, karbona statīvs (Leica, Rolex, Iphone utt utml) būtiski palielina krāniņa garumu...:face-grin:
Publicēts: 08.06.16 23:13
 citēt
Frīdi, kāda tur jaunrade - cilvēks grib vienam statīvam cita stativa balstu iebāzt. Tad nafig statīvu vispār? Ja statīva augstums neder, tad jāmeklē citādāks, piemērots statīvs. Pārējais ir muļķošanās. Tāpat kā bildēt ar lomo kamerām.
Publicēts: 08.06.16 23:22 labots
 citēt
versatile:Frīdi, kāda tur jaunrade - cilvēks grib vienam statīvam cita stativa balstu iebāzt. Tad nafig statīvu vispār? Ja statīva augstums neder, tad jāmeklē citādāks, piemērots statīvs. Pārējais ir muļķošanās. Tāpat kā bildēt ar lomo kamerām.

Iedot vēl vienas brilles? :face-grin:

Tātad, meklēju statīvam BILORA 1122 centrālo stuti....

"Piemērotāks" statīvs maksā lieku naudiņu un ne vienmēr un visiem tā ir. Kas tur slikts, ja cilvēks mēģina atrast saprātīgu alternatīvu?
Tik pat labi es varētu Tev mēģināt pārmest, kādēļ "muļķojies" un nenopirki sev flagmani Fuji XT1, bet gan krietni lētāko alternatīvu XE2 (ja nemaldos):face-wink:
Publicēts: 08.06.16 23:55
 citēt
Tu te Frīdi nedemagoģē un nesalīdzini lietas kurām nav ar tēmu nekāda sakara - es ieteicu lietot zirņu kuli (tā neko nemaksā un zemā pozīcijā ieliek VISIEM statīviem) - par izmešanu teicu jo cilvēks ir nopircis smagu, lielu, bet totālu mulāžu (vai ta nu Tev nezināt, ka šādi joki pastāv).

Pats lieliski zini, ka ir espējams atrast 190to vai 055to Manfrotto par saldiem cipariem - svērs tik pat, bet DARBOSIES

Te nav runa par dārgāku vai lētāku kameru, bet "kameru" kas nedarbojas.
Publicēts: 09.06.16 00:15 labots
 citēt
Māri, protams, ka pamatā viss ir skaidrs un neprasa liekas diskusijas.
Bet tāpat ir skaidrs arī, ka profesionālim garantēti kvalitatīva rezultāta sasniegšanai ir jāgādā atbilstoša profesionāla tehnika, bet fotomīlis "vulgaris" nabadzīgākos brīžos var izlīdzēties arī ar prastāku statīvu vai minēto zirņu maisu utml.
Publicēts: 09.06.16 00:37
 citēt
Tad Tu Frīdi neesi dabā sastapies ar šo milzu nestabilo tanku Biloru... ne ar viņa lurkāšanās īpatnībām ne ar augsto cenu - pirmie statīvi, kas pilda savas funkcijas, ir pat lētāki (tiesa derēs tik kamerām ar mazu svaru).

Man kaimiņam bija šāds māneklis - barā brīnijāmies kā var atmaksāties tāda ražošana - materiāli bij visnotaļ solīdi un pat pārāk masīvi, bet kustīgās vietas saķēra luftes no pāris reižu kustināšanas, galva katru reizi mainīja nedaudz kameras virzienu tikko to atlaiž vaļā utt.
Publicēts: 09.06.16 08:23
 citēt
Kur tu biji agrāk, pirms kāda laiciņa izmetu Cullmann Magnesit 525 īso štoku, jo par 5 gadiem ne reizi nebija vajadzīks.
Publicēts: 09.06.16 11:50
 citēt
Hei, hei! Nu neplēšās! :face-grin:

Paldies par izpratni Friidim, man patiešām šoreiz ir nepieciešams pats lētākais risinākums lai apdeitotu vecu, nevajadzīgu statīvu kura vienīgais uzdevums ir stāvēt līdz celim dubļos vai smiltīs! Un vēl, paldies Māri, ideja par maisu tiešām ļoooti laba, nebiju pat iedomājies par šādu variantu, tomēr šis variants būs labs nedaudz citā situācijā! Ja runājam par pašu BILORA 1122, nezinu kāds eksemplārs patrāpijās Tavam kaimiņam, bet tas kurš ir man nu godavards neļurkājas nekur, ne kājas, nes savienojumi augšējā daļā, nekur. Visi savienojumi ir regulējami ar skrūvēm un pievelkami! Galva, piekrītu, pilnīgs mēsls, arī svars pamatīgs, bet ar labu galvu pats statīvs ir stabils un notur ~ 5kg bez problēmām. Pirku šo statīvu gadus 3 atpakaļ, tikko pārgājām no Ls uz EUR, un pa smieklu naudu, 10 vai 15 EUR, tāpēc nejūtos nevienā brīdi kaut ko zaudējis vai iegrābies, un pat ja šamais man salūzīs meža vidū es bez vismazākajiem sirdapziņas pārmetumiem atdāvināšu to rūķiem!!! :face-grin:
Publicēts: 09.06.16 11:59
 citēt
Andzil: ...ja šamais man salūzīs meža vidū es bez vismazākajiem sirdapziņas pārmetumiem atdāvināšu to rūķiem!!! :face-grin:

Cūkmenc!!! :beaten:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas