eksperimentiem ar mobilo vajadzīgs nīgrs, jebkura izmēra ND filtrs. piedāvāju barteri - pāris alus vai šit laik zet. ja nu mētājas bez cerībām izmantot!
piedāvājumus rakstiet privāti, bieži te neapgrozos, ienāku aiz inerces kādam tik uzmest mēslu čupu.
Cik aizkustinoši redzēt, ka Mačo, kurš te ienāk aiz inerces kādam tik uzmest mēslu čupu, skumst dēļ maza stikliņa trūkuma. Varbūt samesties priekš tās mantiņas?
Cik aizkustinoši redzēt, ka Mačo, kurš te ienāk aiz inerces kādam tik uzmest mēslu čupu, skumst dēļ maza stikliņa trūkuma. Varbūt samesties priekš tās mantiņas?
man ir Cokin sistēmas pribambasi, un daži stikli, no kuriem katrs maksāja padsmit lati, šad tad izmantoju, tamdēļ par pārs aliem darījums nevarētu notikt, īpaši, ja parēķina, ka alu kādu laiku nelietoju vispār. Tā sistēma apmēram šitāda www.naturephotographers.net...
Man arī tā sistēma ir ar gredzeniem 67 un 77 mm, filtrs gan tik viens - P121, citiem nēsu izdomājis pielietojumu, šo lietoju apmēram reizi divos gados.
negatIvs:man ir Cokin sistēmas pribambasi, un daži stikli, no kuriem katrs maksāja padsmit lati, šad tad izmantoju, tamdēļ par pārs aliem darījums nevarētu notikt, īpaši, ja parēķina, ka alu kādu laiku nelietoju vispār. Tā sistēma apmēram šitāda [url=http://www.naturephotographers.net/articles1108/dw1108-1.html