Baigi leti, bet starpcitu tagad ari perkot ebay eiropas savieniba ir jamaxa nodoklji
--
Labdien! Jūsu gadījumā uz Jums adresētā sūtījuma bija informācija (Dzeltena uzlīme), ka ievedot preces Eiropas Savienības dalībvalstī (Nīderlandē) netika nomaksāti nodokļi. Līdz ar to sūtījums tika pakļauts muitas procedūrai un aprēķināti nodokļi.
321-:Lai iet par 85 eur, es nomaxaju 4-dalju nodokljus vel
Man nebija interese pirkšanā, man bija kārtējais pārsteigums no redzamās cenas. Tas laikam jau tāds fotobloga knifiņš pie kura būtu jāpierod, bet es vēl joprojām nevaru pie tā pierast. Par nodokļa nenomaksāšanu, ja tas netika minēts preces aprakstā tad droši var pieprasīt to no pārdevēja samaksai.
Un kas liedz rifly u.c. "nabadziņiem" pašiem nopirkt Ebajā pa lēto, pagaidīt dažas nedēļas un saņemt jaunu, jebšu pārmaksāt un nopirkt ss'ā no svešiem pārpircējiem? Šeit tomēr no "savējiem", uzreiz un ar iespēju notestēt. Nervu šūniņas neatjaunojas- tātad arī kautko maksā...
321-:Lai iet par 85 eur, es nomaxaju 4-dalju nodokljus vel
Man nebija interese pirkšanā, man bija kārtējais pārsteigums no redzamās cenas. Tas laikam jau tāds fotobloga knifiņš pie kura būtu jāpierod, bet es vēl joprojām nevaru pie tā pierast. Par nodokļa nenomaksāšanu, ja tas netika minēts preces aprakstā tad droši var pieprasīt to no pārdevēja samaksai.
-------------
Vispār jau LV veikali arī ir starpnieki, tur tātad neko nevar pirkt, visi kaut ko vārās, vai ne? Un ja es pasūtu ebay, tātad piegāde uz LV jau neko nemaksā. Te drīzāk ir pierasts visu jaunu vai mazliet rokā paturētu nocenot uz 50% citādi cena neesot interesanta.
talavietis:Vispār jau LV veikali arī ir starpnieki, tur tātad neko nevar pirkt, visi kaut ko vārās, vai ne? Un ja es pasūtu ebay, tātad piegāde uz LV jau neko nemaksā. Te drīzāk ir pierasts visu jaunu vai mazliet rokā paturētu nocenot uz 50% citādi cena neesot interesanta.
Tieši tā! Ja man būtu interese, tad aizdomātos par preci, un nevajag uzreiz 50%. Šajā gadījumā man nav vajdzības pirkt sj5000 līdz ar to es varētu arī pagaidīt 2 nedēļas, saņemt jaunu un par to pašu cenu(steigas gadījumā varētu pirkt arī par 100e. Šīs cenas nav kosmiskas, kad ir steiga, bet ja laika gana, tad pasūtu trīs mājas tālāk tas kas vārās un pērku par zemāku cenu). Tu taču nepērc visu pēc kārtas ko tev piedāvā? Vai arī tagad sauklis ''atbalsti vietējo pārpircēju''? nepārmetu neko pāri 321-, tas akmens tālavieša dārzā.
...Ja man būtu interese, tad aizdomātos par preci...
Ja nav interese, tad nevajag tukši pļāpāt pie sludinājuma un bojāt citam darījumu. Nepatīk- nepērc! Manuprāt, pie pārdošanas sludinājumiem būtu apspriežami tikai kaučkādi šaubīgi piedāvājumi, kad ir aizdomas par pārdevēja negodīgumu.
...Ja man būtu interese, tad aizdomātos par preci...
Ja nav interese, tad nevajag tukši pļāpāt pie sludinājuma un bojāt citam darījumu. Nepatīk- nepērc! Manuprāt, pie pārdošanas sludinājumiem būtu apspriežami tikai kaučkādi šaubīgi piedāvājumi, kad ir aizdomas par pārdevēja negodīgumu.
Pareizi džeki, jāvārās uz fotobiedriem - uzmet savējo! Šis ir foto forums, jeb tāds kādreiz tāds ir bijis, līdz ar to pie sludinājuma var komentēt, negribi komentārus liec ss.lv, ierakstiīji šeit, tad ciet klusu. Vēlreiz saku, kam vajag tas nopirks.
Man gan liekas smieklīgi 2016. gadā argumentēt ar "nezināms pārdevējs", "nezini, ko no ebay atsūtīs". Ja ar to nodarbojies kā ar biznesu, tad vairuma cenas atšķiras no mazumcenām ebay. Ja kāds pērk ebay pa vienai vienībai un mēģina te tirgot dārgāk, lai veicas. Ja esi pircis sev, palietojis un vairs nevajag - kāpēc lai kāds maksātu vairāk?
+ tas, ko te jau minēja. Tirgojot forumā komentāri un diskusijas ir atbalstāmi, tā ir foruma pievienotā vērtība.
Tāpat, būsim reāli - biedrs kameru tirgo bez jelkādas savas atbildības. Ja kamera pēc 3 dienām pārstās ieslēgties, visticamāk, par to neko zināt negribēs. Pērkot no internetveikala - tam pret pircēju ir atbildība. Jā, teorētiski pastāv "garantija caur pircēju", bet, esam reāli - ja pēc pusgada kamera saplīsīs, būs baigi jāmeklē, lai saprastu, no kura biedra tā pirkta. + izrādīsies, ka biedrs kameru pircis pirms 7 mēnešiem, un gada garantija jau cauri - te nerunāju par konkrēto pārdevēju, bet principu kā tādu.
++ foruma skaistums ir tāds, ka šeit apgrozās cilvēki ar dažādām interesēm, dažādu tehniku, kas orientējas cenās. Gan pircējam, gan pārdevējam tādejādi ir vieglāk gan nepārmaksāt, gan ātrāk pārdot. Ja vien sludinājuma likšanas mērķis nav tirgošana, nevis notirgošana, protams
Šeit pastāv 2 galējības- viens grib "uzvārīties" uz savējiem, cits- uz "savējā" rēķina nokaulēt labu mantu pa sviestmaizi. Abas galējības nav labas- taisnība ir kautkur pa vidu. Iestrēgu šajā diskusijā, jo jau agrāk biju ievērojis, ka kolēģim rifly ir regulārs niķis uz pārmērīgu nokaulēšanu. Ja tā nav- sorry...
Cilvēks šeit pārdod praktiski jaunu pa 85 Eur, ar gada garantiju. Ja vajag ātri- nopērc lēti uzreiz pie šamā vai dārgi un ar mistisku garantiju- LV veikalā (mistiska- jo nav teikts, ka brāķa gadījumā nebūs problēmu). Ja nav naudas un vari gaidīt- gaidi no ķīnieša.
Friidis: Abas galējības nav labas- taisnība ir kautkur pa vidu. Iestrēgu šajā diskusijā, jo jau agrāk biju ievērojis, ka kolēģim rifly ir regulārs niķis uz pārmērīgu nokaulēšanu. Ja tā nav- sorry...
Te tev taisnība, priekš sevis kaulēju 'pārmērīgi', trakākais kas var notikt man pateiks nē. Šajā gadījumā 100, manuprāt, nebija adekvāta cena salīdzinot ar jaunas cenu ebay, 85 var teikt jau ir. (visādā gadījumā es zvanu, rakstu un runāju ar pārdeveju, ja man tiešām ko vajag)
Nu var pirkt ebay tur tagad lime dzeltenas uzlimes virsu pasts un muita savac parbaudem, es njemu ebay.co.uk un iekekseeju european union perkot
--
Labdien! Jūsu gadījumā uz Jums adresētā sūtījuma bija informācija (Dzeltena uzlīme), ka ievedot preces Eiropas Savienības dalībvalstī (Nīderlandē) netika nomaksāti nodokļi. Līdz ar to sūtījums tika pakļauts muitas procedūrai un aprēķināti nodokļi.
Ar cieņu,
Guntis Kupčs VID MP Rīgas MKP daļas Lidostas MKP 0240 vecākais muitas uzraugs guntis.kupcs@vid.gov.lv T. 67608221
Nevella nesapratu, par ko te tāds cepiens, mēģināju iegūglēt, bet vienīgais, ko sapratu - kaukāds Hugo Trusts. Un kam tādu vajadzēja pirkt no Jebajiem, ja varēja tepat Gerkena bodē...
Schneider:Nevella nesapratu, par ko te tāds cepiens, mēģināju iegūglēt, bet vienīgais, ko sapratu - kaukāds Hugo Trusts. Un kam tādu vajadzēja pirkt no Jebajiem, ja varēja tepat Gerkena bodē...
Nu , ka. .. Bet pasazhieris pat jebaja nemak izlasit pardeveja kordinates un nosola preci kuru suta no kinas pecak briinas par muitu
Par ko? Smiekli veselīgi, paildzina dzīvi - paldies būtu teicis. Man to kameru 100 gadus nevajag, ja vajadzētu, pirktu xiaomi... Bet kā mantiņa var 2x gadā noderēt. Par mantiņu vairāk negribu maksāt - tāds nu ir mans pieprasījums. Ja sagadīsies, ka sakrīt ar piedavājumu, priecāšos