forum.gif
Pārdod Canon 100-400mm L
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod Canon 100-400mm L
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.16 10:28 labots
 citēt
Canon 100-400 IS L - pirmā versija

Stāvoklis ļoti ok, nesen putekļi iztīrīti, kas šim stiklam ir norma. Citādi, nenokaujams, ass, stikls. Vizuāli un tehniski viss ok!

www.fotoblog.lv...

750eur Ivars 26 36 94 38

Publicēts: 16.06.16 09:25
 citēt
Nu, laudis, objektīvs nevienam nav vajadzīgs vai cena nepatīk?
Publicēts: 16.06.16 09:30 labots
 citēt
Pa 75 € visi laudis noteikti paņemtu. :bad_smile:
Publicēts: 16.06.16 09:39
 citēt
Es apdomāšu :D
Publicēts: 16.06.16 10:15
 citēt
es jau paņemtu, ja nosaukums sāktos ar "n" burtu. (:
šobrīd nekas cits neatliek kā "izlīdzēties" ar 200-400/4.
Publicēts: 16.06.16 10:30
 citēt
haha, laba izlīdzēšanās :)
Publicēts: 17.06.16 22:23
 citēt
Haha, redzēju pārrakstīšanos par šo ss.lv :D

... Nokaujams, ass, stikls,...

www.ss.lv...
Publicēts: 17.06.16 22:28 labots
 citēt
Nu nez- dārgas īres tehnikas pirkšana man asociējas ar tikpat riskantu padarīšanu, kā ielsmeitas precēšana....:face-grin:
Ej nu zini, kā tika drāzta... :face-wink:
Publicēts: 17.06.16 23:03 labots
 citēt
My bad par pārrakstīšanos :) pašam smaids, bet lai paliek.

Frīdi, es ņemos ticēt, ka klienti objektīvus nedrāž, jo uz viņiem arī gulstās atbildība tehniku atgriežot atpakaļ.

Man bail iedomāties kā Tu, piemēram, auto pirktu :)

p.s. Ja es iedodu objektīvu tirgot, piemēram, draugam, kurš notirgo, neko nenorādot, ka objektīvs ir šausmīgi nojāts nomā, vai no tā objektīva tehniskais stāvoklis uzlabosies?
Publicēts: 17.06.16 23:18 labots
 citēt
NIN, diemžēl, man ir arī rūgtā pieredze- pašam gan ar lietoto tehniku ir visu laiku veicies, bet māsai esmu pircis vairākus lietotus objektīvus (Ebay) un ar visiem viņai pēc neilga laika izlīda dažādas problēmas- vadības šleife, IS utt .:face-crying: (var jau būt, ka sievišķis pats vainīgs).
Bet tie tomēr bija relatīvi lētuči. Ar dārgāku tehniku es labāk neriskēju- vai nu pēku jaunu, vai nu lietotu no uzticama cilvēka.
"Īrnieks" ne vienmēr pateiks taisnību par visādām ķibelēm (ja nav uzkrītošas). Nu bet, protams- daudz iespaido stereotips- tāpat kā ar minēto ieleni...:face-wink:

Uzdauzītu autiņu parasti ir vieglāk atšifrēt, nekā nedaudz uzdauzītu objektīvu...:face-wink:
Publicēts: 17.06.16 23:26 labots
 citēt
Pareizi pateici - pērkot lietotu tehniku jebkādu - vienmēŗ pastāv iespēja ieberzties. Ieberšanās risks ir šī kārdinošā cenu starpība no jaunas preces. Objektīvs , par laimi, ir tā lieta, kas kalpo ilgi, un defekti, lielākoties ir jau kārtīgi notestējot pamanāmi.

Tāpēc jau es tirgoju no sava vārda, jo pirms pārdošanas pārbaudu ,un ja nu gadījumā kkas nav kārtībā viemēr saku - no problem - nes atpakaļ - priekš kam savu vārdu bojāt.

Vienreiz tik gadījās gadījums tepat blogā pirku 1d3 ar mini slēdža defektiņu - "auksta" kamera izmeta erroru, bildējot - bija jāizsēdz/jāieslēdz . Pēc tam pabliežot vairāk jau viss ok. bet arī par to tiku pabrīdināts.
Publicēts: 17.06.16 23:48 labots
 citēt
Man pirms vairākiem gadiem bija problēma ar 70-200/4L- biju aizlienējis paziņam un šis noklusēja, ka objektīvs bija noripojis un nokritis no ne pārāk augsta skapīša. Viss pēc tam itkā strādāja bez problēmām (MF režīmā gan netiku pārbaudījis).

Kad gribēju pārdot, acīgs pircējs ievēroja, ka pārslēdzoties AF/MF, dažreiz nedaudz ķērās fokusēšanas gredzens. Pazīstams meistars atjauca un konstatēja nelielu iekšēju deformāciju. Pieslīpēja , iztīrīja, saeļļoja un objektīvs joprojām strādā bez kreņķiem.
Bet mana naivā ticība lāga "čomiem" un lietotai tehnikai ir bišku sagrīļojusies... :face-crying:

Kaut gan- pēc tam Ebajā pirku objektīvus Sony Nex'im un viss OK (tfu- tfu)...:face-wink:
Ko padarīsi- pensija nav tik liela, kā pirkšanas kāre...:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):