REX:Nē, nu viss jau baigi labi, tikai problēmu tas neatrisina. Liels paldies, tomēr gribas nopirkt pašai )
Atkārtoju :LV nedarbojas identiski,vari nosūtīt ,bet saņemsi atbildikad grūti laiki un vispār ne tur pazvanijāt.(Literārā forma,tā ka atbilde ir ,bet...)
Nepaliec jocīgs, Elton! Runa nav par skaitu, bet par konkrētu darbību, ko nevaru veikt, jo nedzīvoju LV.Bet es jau te esmu gana sen...un man gribas izmantot iespējas tāpat kā citiem.
CerambyX:Tev ir iespēja saņemt fotolatus palūdzot, lai kāds pārskaita (nu būs tak gana daudz paziņu blogā gan jau) - nekas sarežģīts tak!
nee, es uzskatu, ka vajag ieviest opciju arzemees dziivojoshiem arii iespeeju iegaadaaties visas taas fiichas. un regjistreeties nevar no UK. es gribeeju shodien feika profilu uztaisiit- anefiga nesanaak. :@
Kam vajag no aizrobežas, jāraksta Elikam, lai atsūta savu konta Nr., ieskaita ērikus, pretī saņem fotolatus. Tāpa var vienoties par feika profila izveidošanu. Cenrādis gan laikam vēl nav sagatavots, bet drīzumā būs - cena atkarībā no vēlamā feika dzīves ilguma.
abrakadabra: nee, es uzskatu, ka vajag ieviest opciju arzemees dziivojoshiem arii iespeeju iegaadaaties visas taas fiichas. un regjistreeties nevar no UK. es gribeeju shodien feika profilu uztaisiit- anefiga nesanaak. :@
Nu tā droši vien ir zīme no augšas (vai apakšas), ka fake profilus veidot nav lab' Un pagaidām nesaprotu, kas par fīčām pietrūkst? Fotolatu iegūšanas ceļš no ārzemēm ir skaidrs (caur paziņām sarunājot) - vai tad ir baigā šķirba KĀ tiek pie tiem FL? Manuprāt ka nav - galvenais, ka rezultāts (fotolati) ir. Pieņemu, ka admini nav ieinteresēti veidot kaut kādus atsevišķus apmaksas veidus speciāli kādai nelielai f-bloga lietotāju daļai. Šis ir 'tautas' portāls, kas izdabā masām, nevis atsevišķiem indivīdiem - un acīmredzot paredzēts lietošanai tikai LV
abrakadabra: nee, es uzskatu, ka vajag ieviest opciju arzemees dziivojoshiem arii iespeeju iegaadaaties visas taas fiichas. un regjistreeties nevar no UK. es gribeeju shodien feika profilu uztaisiit- anefiga nesanaak. :@
Nu tā droši vien ir zīme no augšas (vai apakšas), ka fake profilus veidot nav lab' Un pagaidām nesaprotu, kas par fīčām pietrūkst? Fotolatu iegūšanas ceļš no ārzemēm ir skaidrs (caur paziņām sarunājot) - vai tad ir baigā šķirba KĀ tiek pie tiem FL? Manuprāt ka nav - galvenais, ka rezultāts (fotolati) ir. Pieņemu, ka admini nav ieinteresēti veidot kaut kādus atsevišķus apmaksas veidus speciāli kādai nelielai f-bloga lietotāju daļai. Šis ir 'tautas' portāls, kas izdabā masām, nevis atsevišķiem indivīdiem - un acīmredzot paredzēts lietošanai tikai LV
a ja man nav neviena paziņas- ko tad darīt? nav ko diskriminēt mūs!