forum.gif
Pārdoc Pentax DA-L 50-200 - 35 €.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdoc Pentax DA-L 50-200 - 35 €.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.06.16 16:34 labots
 citēt
Sakarā ar to, ka man atgriezās mājās F 80-200, šis palika lieks. Atdošu par stipri zemāku cenu, nekā grib citi, piemēram: www.ebay.de...
www.ebay.de...

Cik piedāvāsiet? :face-wink:
Publicēts: 01.07.16 12:43
 citēt
Es teiktu - 35 €, būs labi?
Publicēts: 01.07.16 19:17
 citēt
Ak, par smieklīgu uz otru galu te arī bez manis pietiek. Galu galā līdz manai cenai nonāk, bet pēc humora žurnāla uz daudzām lapām.
Publicēts: 02.07.16 08:44
 citēt
Galvenais Pentakša pluss - ekstrēmistu sistēma par smieklīgu cenu. Lai Ķenonam dabūtu blīvētu ekvivalentu fokusiem 18-200 mm, jāsapērk L pilnā kadra stiklu čupa par nesaprotamu summu, jo uz kropa lietotājiem tā sistēma ir uzlikusi mīksto. Pie tam - īsti blīvēti rumpji ir tik 1-nieki.
Pentaksim pietiek ar K-S2 un WR dablkitu.
Publicēts: 02.07.16 10:28
 citēt
priore:Redzi, kādreiz pat nedomāju, ka vērts pirkt pentaxu, jo bija grūtības ar objektīviem. tagad, skatos, amatieru gals pieejams lētāk par Canon, un pro galam K1 arī lētāks par Canon, turklāt, objektīvi ir arī no Tamron un Sigmas. Esmu sastindzis pārdomās.

Atstindzinies un grāb tik ciet,kamēr vēl esi jauns un vari panest! Ha!:face-glasses:
Publicēts: 02.07.16 11:03
 citēt
Schneider:Galvenais Pentakša pluss - ekstrēmistu sistēma par smieklīgu cenu. Lai Ķenonam dabūtu blīvētu ekvivalentu fokusiem 18-200 mm, jāsapērk L pilnā kadra stiklu čupa par nesaprotamu summu, jo uz kropa lietotājiem tā sistēma ir uzlikusi mīksto. Pie tam - īsti blīvēti rumpji ir tik 1-nieki.
Pentaksim pietiek ar K-S2 un WR dablkitu.

Es šito objektīvu gribu ;) Bet šis galīgi nav blīvēts ;)
Publicēts: 02.07.16 11:19 labots
 citēt
Es tā arī nesaku, par blīvējumu mēs ar priori runājām citā sakarā.
DA-L ir budžeta versija, ar plastmasas jobanetu, šim vienīgais trūkums - neoriģinālais priekšējais vāciņš, es tos vienmēr nomainu pret ķīniešu, kuriem iekšējie satveramie knibuļi, lai varētu uzlikt/noņemt ar uzliktu blendi.

Ja interesē pilna izmēra JPEG faili, tikko uz ātru roku sabildēju, bez apstrādes, pa taisno no kameras: failiem.lv...

Rezervēts.
Publicēts: 04.07.16 12:03
 citēt
TesMens:Ceru, ka priekš Bzh.

Cerība neattaisnojas, jo Bzh tik informēja, ka grib, bet viens cits atsūtīja pm ar cietu "Ņemu".
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):