forum.gif
Perku Samyang 14mm (der arī ar defektiem)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Perku Samyang 14mm (der arī ar defektiem)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.16 14:25 labots
 citēt
Perku Samyang 14mm f/2.8
Publicēts: 10.07.16 23:14
 citēt
Veljoprojām aktuāli. Varbūt kādam ir ar bojātu priekšējo lēcu? Pašām ir bojāta aizmugurējā tāpēc arī labprāt iegādātos ar kādu defektu. Galvenais, lai aizmugurējā lēca ir vesela :)
Publicēts: 11.07.16 00:56
 citēt
Nopirktu jebkuru sašķaidītu Samyang objektīvu. Gavenais, lai ir canon paredzēts.

PM.
Publicēts: 11.07.16 01:28
 citēt
Attiecībā uz platleņķiem ideja "salikšu no diviem vienu mājas apstākļos" ir stipri vien optimistiska.
Publicēts: 11.07.16 11:40
 citēt
60uz5komats6:Attiecībā uz platleņķiem ideja "salikšu no diviem vienu mājas apstākļos" ir stipri vien optimistiska.
60uz5komats6:Attiecībā uz platleņķiem ideja "salikšu no diviem vienu mājas apstākļos" ir stipri vien optimistiska.

Aizmugureja lēca smuki skruvejas arā, jo ir uz vitnes :)
Publicēts: 11.07.16 12:02
 citēt
Visas lēcas visos objektīvos "smuki skrūvējas ārā" :)
A skrūvēšani iekšā un centrējumu mēdz būt citādi, un jautrākais ka tam visvairāk pakļauti platleņķi.
Publicēts: 11.07.16 23:18
 citēt
Man gāja jautri ar pārejas gredzena meistarošnu priekš šitā paša Samyanga.
Nopirku ar EOS stiprinājumu, bet vajag ar Sony. Pasūtīju pārejas gredzenu, bet pacietība izbeidzās jau otrā dienā un ķēros pie "meistardarba". Kā izejmateriāli noderēja kameras un objektīva vāciņi, kuros viegli izgrauzu caurumus un kā savienojošais gredzens noderēja aerosola pudeles vāciņš (piemērota diametra kanalizācijas truba mājās neatradās). Nepagāja ne stunda kad "ģeniālajam meistaram" superplatleņķis pie A7 Soņkas jau klāt, bet kas tad tas? Asuma ta nav!!! Pārrēķinu darba attālumu starpību, mēru ar bīdmēru - viss tā kā sakrīt, tik pāris mm desmitdaļas par daudz. Biju iedomājies, ka tramvaja pietura šur vai tur (domāts 1 mm), tas taču nekas, man tā attālumu skala un bezgalība nav tik svarīga, jo asuma dziļums ir milzīgs. Tad nu tika vīlēts, slīpēts, testēts, bet dienas otrā pusē lietojams pārejas gredzens man bij rokā gan. Uz Latvijas adresi aprīļa sākumā pasūtītais pārejas gredzens vēl šodien ceļā, bet uz Angliju gan atnāca 3 nedēļās.
Publicēts: 17.07.16 12:53
 citēt
Veljoprojām aktuāli
Publicēts: 26.07.16 16:14
 citēt
Tā kā neviens pagaidam nav piedāvajis neko, laikam ņemšu vietā jaunu samyangu. Ja nu kādam vajag, varu savu veco ar aizmugurējās lēcas defektu pārdot
Publicēts: 26.07.16 16:27
 citēt
A kādēļ pārdot? Jaunajam sadauzi priekšējo, varēsi izdarīt to, ko biji ieplānojis sākumā - smuki isskrūvēt ārā pakaļējo un nomainīt vecajam.
Publicēts: 26.07.16 17:50
 citēt
Schneider:A kādēļ pārdot? Jaunajam sadauzi priekšējo, varēsi izdarīt to, ko biji ieplānojis sākumā - smuki isskrūvēt ārā pakaļējo un nomainīt vecajam.

Tas jau būs sadomazohisms :D
Publicēts: 05.08.16 21:33
 citēt
Vairs nav aktuāli, jo objektīvu pārdevu
Publicēts: 07.08.16 21:17 labots
 citēt
Samyang emailam raxtiji savu velmi?
Kaut gan es biju domajis ka var to prieksjejo stiklu tikai meginat dabut bet ja nevar majas apstakljos nomainit tad laikam nebij verts so...
Publicēts: 08.08.16 02:07
 citēt
Tu gan esi optimists.Un tu domā, ka rūpnīcā konveijera roboti katram objektīvam "pielasa" labākos stikliņus, izdara kontrol fotogrāfiju un rozā aploksnītē pievieno iepakojumam? Ka tik ne tā!:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):