forum.gif
balsošanas sistēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / balsošanas sistēma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.07.16 14:40
 citēt
Izskatās diezgan objektīva :exciting:

Publicēts: 16.07.16 14:52
 citēt
Kas ir SW koeficents?:
SW koeficents uzrāda tavus balsošanas ieradumus. Jo augstāks ir tavs SW koeficents, jo vērtīgāks ir tavs balosjums pie galerijas bildēm. SW koeficents tiek aprēķināts balstoties uz to cik bieži tu balso par viena un tā paša autora bildēm. Jo biežāk tu balso par viena autora bildēm jo zemāks ir tavs SW koeficents. Tas nebūt nenozīmē, ka ir aizliegts balsot par saviem favorītiem, vienkārši fotogalerijas gadījumā ir svarīgi, lai topā nokļūst fotogrāfijas, nevis populāri lietotāji.

SW koeficents tiek aprēķināts reizi diennaktī. Maksimālais iespējams rādītājs ir 1,1, bet minimālais 0,1. Vidējais fotoblog.lv lietotāju rādītājs ir ap 0,8.

Princpoā - visas balsis nav vienlīdzīgas.
:face-grin:
Publicēts: 16.07.16 15:01
 citēt
Tas ta jā, bet rezultātā kāds ieliek mēslu, uztaisa 5 jaunus akauntus, sabalso un kļūst par "gada bildi" :exciting:
Publicēts: 16.07.16 15:13
 citēt
Vai nav vienalga?
Publicēts: 16.07.16 15:16 labots
 citēt
Barista:Tas ta jā, bet rezultātā kāds ieliek mēslu, uztaisa 5 jaunus akauntus, sabalso un kļūst par "gada bildi" :exciting:

Gluži otrādāk. Ja akaunts ekskluzīvi balso par vienu autoru - viņa bals vērtība devalvējas. Kā rī - esmu novērojis ka patstāvīgo/veco pirdienu balsis ir vērtīgākas...
Publicēts: 16.07.16 15:24
 citēt
Citagaisma jā un nē. Atverot, piemēram, nedēļas topu sākumā gribās redzēt labākās bildes sākumā nevis viduvējas bildes, kuras koeficientu spēlītes rezultātā nonākušas "spicē".

3rdHalf, no jauniem akauntiem nāk 3,5. Veciem pirdieniem parasti daudz mazāk.
Publicēts: 16.07.16 17:01
 citēt
Tu te knapi gadu esi :haha: Sēdi biksēs, kūtsmēsl :exciting:
Publicēts: 16.07.16 17:58
 citēt
Jūs tās balsis baig interesē ? Te kādreiz bija bariem reitingu dročeru kundzīšu un onkulīšu 50+ kuri pratā juka par reitiengiem veselus karus rīkoja. Tas gan bija sen pirms gadiem 10 bet vienalga bij jautri:) Man tas viss Px ko arī vienmēr deklarēju , bet ir slimi cilvēciņi kam vajag "Punktus" par jebkuru sūdu:)
Publicēts: 16.07.16 18:05
 citēt
Lunis:Jūs tās balsis baig interesē ? Te kādreiz bija bariem reitingu dročeru kundzīšu un onkulīšu 50+ kuri pratā juka par reitiengiem veselus karus rīkoja. Tas gan bija sen pirms gadiem 10 bet vienalga bij jautri:) Man tas viss Px ko arī vienmēr deklarēju , bet ir slimi cilvēciņi kam vajag "Punktus" par jebkuru sūdu:)

Jāpieņem arī atšķirīgi viedokļi, nevajag citādi domājošos saukt par slimiem ;)
Publicēts: 16.07.16 18:22
 citēt
Man patīk punkti, jo pēc tiem es redzu, kuras bildes man sanākušas un kuras nav - no skatītāju skatu punkta.
Esmu slims :face-grin:
Publicēts: 16.07.16 19:47
 citēt
klusums:Man patīk punkti, jo pēc tiem es redzu, kuras bildes man sanākušas un kuras nav - no skatītāju skatu punkta.
Esmu slims :face-grin:

Bet ja slkatītājs ir glupāks par bildētāju, tad jau bildētājam pat kaitīgs ir skatītāja viedoklis.
Publicēts: 16.07.16 20:26
 citēt
Oi,labais! Reāli atrauj pagātnē uz gadiem deviņiem -astoņiem.
Publicēts: 16.07.16 20:30
 citēt
Rolands66:Oi,labais! Reāli atrauj pagātnē uz gadiem deviņiem -astoņiem.

Vai ne? Vēl tikai Ulbiks trūkst :face-grin:
Publicēts: 16.07.16 23:11
 citēt
Par ko te bažārs? :|
Publicēts: 17.07.16 00:15
 citēt
klusums:
Rolands66:Oi,labais! Reāli atrauj pagātnē uz gadiem deviņiem -astoņiem.

Vai ne? Vēl tikai Ulbiks trūkst :face-grin:

A moš tēmas ierosinātājs arī ir viņš? :amazing:

j.u. - kur tu esi!?
Publicēts: 17.07.16 00:18
 citēt
Ulbika reinkarnācija - tas tik būtu pavērsiens :face-devil-grin:
Publicēts: 17.07.16 10:41
 citēt
Komentāri un vērtējumi jau nav viens un tas pats :) Esmu redzējis bildi ar 20 komentāriem, kurai reitings ir 0 - resp., neviena balsojuma :)
Publicēts: 17.07.16 11:57
 citēt
Forši, ka tu tādu bildi esi redzējis :aplausi:

Kas ir Ulbiks?
Publicēts: 17.07.16 12:06
 citēt
Izbijusi erfoto zvaigzne, kura nekad uz mutes nav kritusi. Bet pagalam talantīga. Tagad gan laikam neviens īsti nezin, ko viņš dara, bet šis tas vēl palicis natanz.photosight.ru
Publicēts: 17.07.16 13:09 labots
 citēt
jā, tam džekam īsts fotogrāfa skatījums uz lietām...

www.photosight.ru...

www.photosight.ru...
Publicēts: 17.07.16 14:41
 citēt
klusums: Tagad gan laikam neviens īsti nezin, ko viņš dara

nu nu nu... zin gan. Cilvēkam viss ir vislabākajā kārtībā. :big_smile:
Publicēts: 17.07.16 15:15
 citēt
Saki, lai bildes rāda. Vai viņš vairs nebildē?
Publicēts: 17.07.16 15:45
 citēt
klusums:Saki, lai bildes rāda. Vai viņš vairs nebildē?

Viņš jau rāda soctīklos visai bieži - ar zivīm, restaurētiem ērenpreisiem, radošu darbu un fun ikdienu. Bildes kuru pašmērķis ir "būt kā bildēm" - nu tās kādu laiku nav redzētas, bet kas reiz izpīpērts no tā jau neizmuksi - arī ikdienas bildes šim ok.
Publicēts: 17.07.16 17:32 labots
 citēt
Barista:Forši, ka tu tādu bildi esi redzējis :aplausi:

Kas ir Ulbiks?

Ulbijs tas ir ģenials autors , arhitekts pēc papīriem un "Dzīves baudītājs" :) Kā bildē tā arī dzīvo , ar stilu. Viņš te visas "Self made" zvaigznes omes un citus sūdzmaņus kļuznīkus trenkāja ar smieklīgiem gajieniem:):) Šo reāli ar mentiem no šejienes izlika:):) A žēl , bija kolosāls kadrs un bildes waau ! Tik nu vien cik reitingu dročerus un līdzīgus skādētos trenkāja zvērīgi.
Publicēts: 17.07.16 17:46
 citēt
No tās vietas ar mentiem, lūdzu, tuvāk.
Publicēts: 17.07.16 18:40
 citēt
klusums:No tās vietas ar mentiem, lūdzu, tuvāk.

Nu tur sapsihojušās bābas piebeidza admiņus ar kļauzām šie sāka braukt džekam virsū , pabanoja biški a šis tehniski gudrs džeks izrādijās banus piekāsa un tāpat klapēja tās nervozās ķotkas un viņu kenus. Tie kā parasti LV no gara laika bija pa 5 augstākajām sagrābušies tai skaitā Juristus , un vēl sazin ko pie kam starp šiem bija arī kautkādi izbijuši prokurori menti un vēl viss kas. Tad nu bossi mīļa miera labā uzrullēja mentenei iesniegumu par "Huligānu neiznīdējamu" kurš traucē dzīvot WEBa komunijam, tad vecenes laikam nomierinājās. Man jau arī te pusdebīlas vientuļas alkaškas ko nav darijušas , i VIDā stučijušas un vēl visu ko:):) Zin kā vientuļas "Dīvas" 50+ kam visa dzīve dročīt reitingus un ķert slavu "WEB porrālos" jautra publika. Kačā savu tasnība zobiem un nagiem. Rēcīgi te gājis :)
Publicēts: 17.07.16 18:52
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 17.07.16 18:57 labots
 citēt
klusums::face-grin:

Seviški laba bija slims tantuks kurš lietoja pretsāpju līdzekļus komplektā ar Alkaholu . kā sajauca koktēlīti tā jumtiņš Fiuuu:):) Bija jautri , seviķi ka radi man nemitīgi atvainojās lūdz "Saprast situāciju" :D :D Kur tik ši kļuzas nesītija sākot no VIDa beidzot ar visu ko var iedomāties "Gorkom mestko partko" kā tādiem bij PSRS laikos ierasts stučities:):)
Publicēts: 17.07.16 19:13
 citēt
jā, bet asums ir zudis. kādreiz bija tādi kašķi, ka aizmirsās TV ieslēgt :D
Publicēts: 17.07.16 19:35
 citēt
talavietis:jā, bet asums ir zudis. kādreiz bija tādi kašķi, ka aizmirsās TV ieslēgt :D

aha :face-smile: bet par Ulbiku tik jāpievienojas Luņa teiktajam, dikt talantīgs puisietis, viņa bilžās bija īstā dzīve, un vis viens kādam žanram pieķērās.
Publicēts: 17.07.16 22:42
 citēt
Lunis:slimi cilvēciņi, kam vajag "Punktus" par jebkuru sūdu:)

bet tos takš nevar ne apēst, ne nodzert, pat ne iekrāt priekš objektīva apmaksāšanas!:amazing:
Publicēts: 20.07.16 10:36
 citēt
Vērtību x10 jāpiešķir tiem, kuri balso par kvekšķa un almarsa bildēm, tas liecina par īsta māxlas experta briedumu.
Publicēts: 20.07.16 12:43
 citēt
Barista:Tas ta jā, bet rezultātā kāds ieliek mēslu, uztaisa 5 jaunus akauntus, sabalso un kļūst par "gada bildi" :exciting:

Ja tas kāds ir tik slims un viņam tas ir tik svarīgi, tak nu lai taču. Žēl? :)
Publicēts: 20.07.16 17:17
 citēt
Drēbniek! ko nu tā cepies! :face-smile: Ja jau manas necilās bildes būtu TIK sliktas,vai tad tu tās te tā pētītu un kritizētu! Vispār skaudība cilvēku saēd ne sliktāk par sērskābi. Tāpēc dzer labāk vājpienu.Citas dziras tev nodara acīmredzamu ļaunumu... Lai tev labi klājas un arī turpmāk esi tik pat cītīgs manu fotogrāfiju skatītājs! HĀ!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):