Pārdodu Jupiteru 37a bez mc, toties ar blendi, vāciņiem un pāreju uz canon bajoneti. Gredzeni pludeni, nav stīvi. Prieks pat fokuseties un atfokuseties vairākas reizes 45 eironaudiņas
Nemot vērā to, kādus eksemplārus šim objektīva modelim man piedāvāja iepriekš ap 40-60eur un arī te pat fotobloga sastopamie personāži ieskaitot - manuprāt manam eksemplāram ļoti pat adekvāts cipariņš.
Es kādreiz pārdevu par 35 LS ar Canon pāreju Jupiter 37 MC. Cena +/- ir ok. 1. Gribētos redzēt paša objektīva bildi. 2. Gribētos pēc tavām domām redzēt labāko bildi ar šo objektīvu. Es šos objektīvus esmu imeiģinājis spaiņiem, bet nekā ievērības cieniģa neesmu atradis. content20-foto.inbox.lv...
Es tādu ap gadu 84. pirku par 50 rub, tātad - 70% no minimālās algas. Varbūt šodien, ņemot vērā, ka lietots un nau kastītes, mēģināt tirgot par kaut pusi tagadējās - ap 130 EUR.
Schneider:Es tādu ap gadu 84. pirku par 50 rub, tātad - 70% no minimālās algas. Varbūt šodien, ņemot vērā, ka lietots un nau kastītes, mēģināt tirgot par kaut pusi tagadējās - ap 130 EUR.
Es viņi Krievlaikā esmu pircis divreiz vienu pilnīgi jaunu pa 25 Rubļi no traka cilvēka kurš vīnu pirms otpuska bij veikalā pirciss pēc otpuska man pārdeva Otrs bij 35 rubļi liekas tas bija ar jocīgām lēcām un stipri smagāks , nopirku jo nan pēkšņi ievajadzējās garāku stiklu ta ka nebij laika līdz mājām aizbraukt ieskrēju komisijas bidē un paņemu , blendes vaciņu nebija bet tā bija kā jauns tik vēl kā nosaukums flaumīti aizkrāsots. Pēc tam kad attīstiju filmas žūklis atkārās nedabīgs assums bet tai pat laikā plastika. Kolēģis tehnikas eksperts teica ka lēcas neesot orģinālās katrā ziņā ne no konkrēta modeļa stikliem bet stipri dargākas optiskā stikla markas tapēc ar smagākas. Stikls baij man 30 gadus lietoju uz visām sistēmām sākot no Oly , Mainolta , Nikon , Canon EOS un Canon EOS digital , beigās kautkad pirms dažiem gadiem pārdevu vienkarši bija baisā grāda ar optiku kuru nelietoju .