forum.gif
canon eos 100D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / canon eos 100D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.07.16 23:42
 citēt
Frīdi! mazliet kļūdies.Man nepatīk iedomīgi tipi,kuri uzstājīgi sludina savu "vienīgo,pareizo" taisnību. Man NAV vajadzīgi nekādi "upuri". vēl jo vairāk, "negaršo sausi fiziķi", (bet kāds nu tu "fiziķis"), Tā,ka vari visu savu "bagāžu" paturēt pie sevis. Man gan šķiet,ka ne uz rīta pusi,un ne pat uz gada beigām tā tava iedomība nepāries... Ha!:face-grin:
Publicēts: 28.07.16 23:51 labots
 citēt
Katram jau savs viedoklis un sava bagāža. Šoreiz man Tavējie nešķiet nopietni ņemami.
Labs ir, tomēr mīļā miera labad pieņemsim, ka Tavējā bagāža "svarīgāka" un viedoklis pareizāks.
Lai jau Tev labāk paliek!...:face-grin:
Ar labu nakt' !
Publicēts: 29.07.16 00:58
 citēt
Atkal kļūdies! Mans viedoklis ir mans viedoklis. Savas domas es izsaku tādas,kādas tās ir un kā es lietas saprotu.Kā jau pats teici,katram mums ir savi uzskati par pasaules kārtību un es nemaz netaisos tevi pāraudzināt vai pārliecināt.Vienkārši pajautāju. Un nemaz nav jāprasa cik M- pikseļu ir matricai vai cik līniju objektīvam,lai saprastu,cik "kruts" katrs ir. Tā ka labāk nelecies! Lai tev laba nakts! Ha!
Publicēts: 29.07.16 15:55
 citēt
GunarsII:
NilsS:

Te iebrauci auzās ar visām 4.
Par vinilu nav viedokļa, bet ir liela aizdoma, ka fakts.
Lampa skan vislabāk, tranzistors to dzirdot aiz kauna apdiršas.
Filmas bildīti, jo īpaši lielformāta, digi nesasniegt, pat stulbi provēt.
Emm, sēdies, 2
Mācīties uz digi daudz ērtāk, piekrītu!

Skolotāji mani mācīja nekritizēt nevienu tekstu par to, kas tajā NAV pateikts. Par kvalitāti es te neizsakos, par lampām un tranzistoriem un formātiem ne tik. Tikai par daudzkārt sastaptu POZU, ka analogās tehnoloģijas, lūk, esot dabiskas, bet digitālās - mākslīgas. Ar Tavu pieeju var uzrakstīt iznīcinošu kritiku par jebkuru encikloppēdiju, jo tur arī ļoti daudz kas nebūs pateikts.

Es atvainojos, ja izklausījos pārāk piekasīgs :)
Publicēts: 29.07.16 16:13
 citēt
Vispār jau sākotnēji te nebija diskusija Cipari vs. Analog, bet, Tu, GunarsII, nez kapēc to kašķu tēmu te ievazāji :face-smile: Pilnīgi lieki! :face-smile:
Publicēts: 29.07.16 18:07 labots
 citēt
ko tik tā Canon EOS 100D tēma sevī neietver ... :bad_smile:
Publicēts: 29.07.16 21:24
 citēt
zinaatniskaa fantastika - jaagaid, kad buus biologhiskaa fotoaparaatu matrica, kura darbosies uz fotosinteezi vai arii mineraalvielaam :) vienu dienu nepabarosi matricu - taa nospraags :) kaa istabas augs...
Publicēts: 29.07.16 21:36
 citēt
A kam tādu jāizgudro? Viss tehnikas progress notiek tik tādā virzienā, ka dzīvo dabu aizvietotu ar kauko mākslīgu - no ūdens rata un tvaika mašīnas līdz datoram un gumijas bābai.
Publicēts: 29.07.16 21:50 labots
 citēt
klusums:
29.07.16 16:13 .... Vispār jau sākotnēji te nebija diskusija Cipari vs. Analog, bet, Tu, GunarsII, nez kapēc to kašķu tēmu te ievazāji :face-smile: Pilnīgi lieki! :face-smile:

Tik tiešām? :face-grin:

klusums:

27.07.16 19:48......Viedoklis man ir tāds, ka iesācējiem jāsāk ar zenītu, ļubiteļu vai ko tamlīdzīgu.
Publicēts: 29.07.16 21:55
 citēt
Un kur tur ir teikts, ka analogais ir labāks ir cipariem??? :haha:
Publicēts: 29.07.16 21:57
 citēt
Schneider:A kam tādu jāizgudro? Viss tehnikas progress notiek tik tādā virzienā, ka dzīvo dabu aizvietotu ar kauko mākslīgu - no ūdens rata un tvaika mašīnas līdz datoram un gumijas bābai.

cilveeks ir slinks, bet ne gudrs...
Publicēts: 29.07.16 22:00 labots
 citēt
klusums:
....Tu, GunarsII, nez kapēc to kašķu tēmu te ievazāji :face-smile: Pilnīgi lieki! :face-smile:

Ja iesācējs sāvā tēmā jautā par sava pirmā modernā digigrāfa izvēli, bet daži "gudrinieki" viņam iesaka ņemt mācībām aizvēsturisku padomijas grabažu, vai tas nav "pilnīgi lieki"? :face-grin:

Gunārs II tikai bišku izprovocēja diskusijas nobraukšanu uz analogi/ digitālās skaņas "sliedēm"...:face-wink:
Publicēts: 29.07.16 22:06 labots
 citēt
Friidis:
klusums:
....nez kapēc to kašķu tēmu te ievazāji :face-smile: Pilnīgi lieki! :face-smile:

Ja iesācējs sāvā tēmā jautā par sava pirmā modernā digigrāfa izvēli, bet daži "gudrinieki" viņam iesaka ņemt mācībām aizvēsturisku padomijas grabažu, vai tas nav "pilnīgi lieki"? :face-grin:

... vai ko tamlīdzīgu

www.ebay.co.uk...

Cilvēks prasīja viedokli. Cilvēks viedokli saņēma. Ko viņš izlems man ne mana, ne Tava darīšana. Paņem iedzer, izmīlē kādu sievieti, nolaid kārtīgu tvaiku nevis piep*sies vārdiem un kašķi internetā meklē. Tāpat izskatās, ka te nevienam tas īpaši interesē.
Publicēts: 29.07.16 22:24 labots
 citēt
madariite:Kāds ir viedoklis par Canon EOS 100D priekš iesācēja? :):face-smile:

Meitietis prasīja viedokli par konkrētas pirmās digi spogulenes izvēli, nevis par fototehniku cilvēkiem ar īpašām vajadzībām....:face-grin:

Paldies par jaukiem ieteikumiem, bet esmu dežūrā un minētie jaukie prieki man ir garām.:face-crying:
Atliek vienīgi sirsnīgas sarunas ar īpašu vajadzību atkarībā nonākušiem īpatņiem- filmiņas, fototelefoni utt utml...
Publicēts: 29.07.16 22:36
 citēt
Prasīja viedokli par konkrētu kameru iesācējam, iesācējam tika piedāvāts alternatīvs variants. Pamēģini pieņemt to, ka ir dažādi cilvēki un dažādi viedokļi.

Un kas tu vispār pats tāds esi, lai citus par īpatņiem sauktu? Pašam neliekas, ka nedaudz pa tālu sāc iet?
Publicēts: 29.07.16 22:48 labots
 citēt
Vai tad cilvēks, kas 21.gadsimtā, kad var nopirkt visu, ko sirds vēlas, mēģina aģitēt par visai neveiksmīgiem padomju fototehnikas eksemplāriem, nav īpatnējs?
Būtu ieteicis kādu manuālo Pentaxi utml, tauta tik asi nereaģētu.

Pats ej par tālu un tagad apvainojies, kā tāds gražīgs meitietis...:face-grin:

P.S. Atļaušos atgādināt, ka arī man ir pilnīgi pamatotas tiesības uz savu īpašo viedokli par "izcilo" padomijas filmu tehniku- diez vai daudzi no šejieniešiem ir diendienā praktiski strādājuši (drīzāk mocījušies) ar to vairākus gadu desmitus... :face-crying:
Publicēts: 29.07.16 22:54
 citēt
Bet es šodien pastaigājos ar meitas "jauno" vecākā brāļa veco 100D un nopriecājos, kas par varenu mierizlīgumu starp konkurējošajām spoguļu un bezspoguļu nometnēm. Sāku arī sev tādu vai līdzīgu gribēt!:face-kiss:
Publicēts: 29.07.16 23:02
 citēt
Tev laikam uz vecumu jau pagalam slikti pielec - tāpēc atkārtošu vēlreiz - tā nav Tava darīšana, ko kurš pērk, ar ko bildē un citiem iesaka. Tu esi viens no miljoniem... Kāds kurš pašproklamējis sevi par vienīgo pareizo un visiem Tevī ir jāieklausās :haha:

Paliec sveiks "viedais". Nav man interesanti ar Tevi turpināt šo diskusiju.
Publicēts: 29.07.16 23:03
 citēt
Kur ir tās izcilās bildes? Es arī gribu redzēt.
Publicēts: 29.07.16 23:05
 citēt
Gunār, kādēļ jāmokas ar izvēli, ja var izmantot abu konkurentu priekšrocības? :face-wink:
Sākumā gan biju pilnīgi atteicies no Canon spogulenēm par labu kompaktajam Sony Nex, bet dzīves realitāte darīja savu- ceļojumiem vajadzēja travelzūmu, bet Sony E-Mountam tas ir gana dārgs un par pusi no šamā cenas (250 no 500-600), nopirku vienkāršu Canon 1100D ar Tamron 18-270 VC travelzūmu un tagad varu izmantot to, kas konkrētajā situācijā aktuālāks.
Publicēts: 29.07.16 23:08
 citēt
Tesmen ir cilvēki kuriem vienalga cik labu kameru dod, bet vini tāpat pārdedzinātus sūda brākua liek un histogramma viniem ir kaut kāda sengrieku dieviete :face-devil-grin: ja netici pats uz savu pedejo bildi paskaties :face-grin:
Publicēts: 30.07.16 08:42
 citēt
Friidis:Gunār, kādēļ jāmokas ar izvēli, ja var izmantot abu konkurentu priekšrocības? :face-wink:
Sākumā gan biju pilnīgi atteicies no Canon spogulenēm par labu kompaktajam Sony Nex, bet dzīves realitāte darīja savu- ceļojumiem vajadzēja travelzūmu, bet Sony E-Mountam tas ir gana dārgs un par pusi no šamā cenas (250 no 500-600), nopirku vienkāršu Canon 1100D ar Tamron 18-270 VC travelzūmu un tagad varu izmantot to, kas konkrētajā situācijā aktuālāks.

wot to es saprotu, nevis kaut kās sūda Sony nex ..... :big_smile:
Publicēts: 30.07.16 09:11 labots
 citēt
Nepriecājies- tas "sūda Nexis" tiek lietots gana bieži, jo travelzūms paliek travelzūms- ikdienas vajadzībām nekas spīdošs nav. Un arī paliela grabaža tomēr- salīdzinājumā ar kompakto Nex....:face-wink:
Publicēts: 30.07.16 09:21
 citēt
bet kārtīgs platleņķis māxlai?
Publicēts: 30.07.16 09:42
 citēt
Cerams autore šai diskusijai līdzi vairs neseko, citādāk bardaks galvā un "aa, es laikam pēdējo štruntu nopirku" garantēts.
Par to vai kamera laba vai slikta izteikties neesmu kompetenta, bet mans viedoklis ir, ka, lai mācītos, jebkura ir laba. Jo tās pamatuzdevums ir palīdzēt apgūt pašu kameru un tās funkcijas, n-tās iespējas, ko/kad/kā un galvenais kāpēc vajadzētu izmantot, kā uztaisīt to vai šito efektu.
Publicēts: 30.07.16 21:00
 citēt
Friidis:Gunār, kādēļ jāmokas ar izvēli, ja var izmantot abu konkurentu priekšrocības? :face-wink:......

Es to par mokām galīgi neuzskatu, gluži otrādi, izvēle ir tikpat tīkams process, kā viss tālākais. :face-wink:
Bet skaidrs ir viens - drīzumā šķiršos no Nexa F3, jo bez skatu meklētāja nav dzīvošana. 100D, kas tagad mājā būs, bija tāds papildus grūdiens šai virzienā.
Publicēts: 30.07.16 21:18
 citēt
GunarsII: 100D, kas tagad mājā būs, bija tāds papildus grūdiens šai virzienā.

+1200!
Klāt vēl pankoku 24/2,8 un laime pa visu vēderu. Šodien Rēzeknes pilsētas svētkos Siera kluba/Maiznieku biedrības kūku konkursa reportā ap 90% sabildēju ar K-S2+21 un 28 fikšiem, jo tas notikās uz ielas un estrādē, kur vietas pietika kāju zūmam.
Publicēts: 30.07.16 21:24
 citēt
Tikko ēbrejā izcēlu F5, diena izdevusies
Publicēts: 30.07.16 21:32
 citēt
kad no skapja izcelšu ZENIT B, diena būs kosmoss .......... :haha:
Publicēts: 30.07.16 21:35
 citēt
Besprincipu cilvēks tu, vajadzēja esesiešos iscelt Zenītu-E un Smenu-8m, galīgi kauna nau, fui!!! :bad_smile:
Publicēts: 30.07.16 21:35
 citēt
klusums:Tikko ēbrejā izcēlu F5, diena izdevusies

Lai veiksmīga lidošan' ! :face-grin:

en.wikipedia.org...
Publicēts: 30.07.16 21:40 labots
 citēt
Nobruņoc līdz zobiem.:face-grin: Atpazinu Saidvainderu un Maveriku, bet kas par lielajiem bunduļiem, bumbas vai piekaramās bākas? :amazing:
Publicēts: 30.07.16 21:50
 citēt
Schneider:Besprincipu cilvēks tu, vajadzēja esesiešos iscelt Zenītu-E un Smenu-8m, galīgi kauna nau, fui!!! :bad_smile:

Smena man ir bijusi. Bērnībā izbildēju vienu filmiņu, tad ņēmu filmiņu laukā un radās ļoti pamatotas aizdomas, ka viņa izgaismojās un tā arī ne reizi nevienu bildi neieraudzīju :face-grin: Vēlāk vectēvs "mantojumā" atstāja smenu un zenītu. Smena nokrita zemē un izšķīda. Objektīvi turpināju izmantot priekš super puper macro uz dslr, jo jams baigi labi no dažiem milimetriem fokusējās un asuma dziļums bija kā diegs. Zenītu tā arī neuzspēju iekurbulēt, jo apzaga dzīvokli un aizgāja visa fototegnika, pat smenas objektīvs. Tai skaitā Ļubiteļs. Ļubiteļi man 2 bijuši. Vienu nopirku fotoklubā pa 10Ls pēc tam, kad sapratu, ka mana 300Ls vērtā Minolta ir pilnīga ateja, bet Ulbiks taisa tāaaaaadas bildes uz tiem vecajiem graustiem.

Tas filmu velniņš tāpat vislai iekšā dīdija, un tad ēbrejā uzpeldēja piedāvājums, kuru nevarēja ignorēt :exciting: Tagad tikai kāds FX stikliņš jāsalūko, jo 80-400 will be too much :face-grin:
Publicēts: 30.07.16 22:00
 citēt
Man vēl tagad ir strādājoša tēva 50-to sākuma Smena, bet nu tā tik ģimenes muzeja eksponāts, vienai filmai divos gados tagad Canon AE-1, bet tas arī drīzāk skaitāms par memoriālu verķi, jo kādreiz ar to fotografēja J.Gleizds.
Publicēts: 30.07.16 22:37 labots
 citēt
Še ku mans pirmais "FullFrame SLR"- ar šamo tiku mācīts bildēt tālajā 1961.g., tagad mantots no tēva un joprojām saglabāts piemiņai.

Publicēts: 31.07.16 00:13
 citēt
"Histogramma domāta sejas pareizai eksponēšanai"

Publicēts: 31.07.16 00:57 labots
 citēt
Schneider:Nobruņoc līdz zobiem.:face-grin: Atpazinu Saidvainderu un Maveriku, bet kas par lielajiem bunduļiem, bumbas vai piekaramās bākas? :amazing:

Tās ir papildu degvielas tvertnes
Publicēts: 31.07.16 01:05
 citēt
Friidis:
klusums:Tikko ēbrejā izcēlu F5, diena izdevusies

Lai veiksmīga lidošan' ! :face-grin:

[url=https://en.wikipedia.org/wiki/Northrop_F-5

Sirms]https://en.wikipedia.org/wiki/Northrop_F-5

Sirms[/url] kā zeme modelis.
Publicēts: 31.07.16 09:15 labots
 citēt
letins:
Sirms kā zeme modelis.

Nu takš pirmavotā (klusuma klusajā prieka vēstī- 30.07.16 21:24) minētais F5 (Nikon) arī vairs nav nekāds jaunulis- gadi 20 jau būs?...:face-grin:
Publicēts: 03.08.16 01:21
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes: