forum.gif
Dzēst
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Dzēst
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.07.16 19:11 labots
 citēt
Nepārdodu savu lielisko eksemplāru Asahi Pentax Spotmatic-F ar Super-Takumar 55mm f2. M42
Publicēts: 24.07.16 19:25 labots
 citēt
50eur tik pa stiklu mož kāds iedotu , pilns amazons un ebays [ ebaya ~ $45.00-47.00 ] , viss pāŗejais neko mūsdienās vairs nemaksā.
Publicēts: 24.07.16 21:55
 citēt
Šis ir labs eksemplārs. Var paskatīties un padarbināt. Musdienās vesali F vairs nav palikuši daudz. Tiku pie Olympus OM-2n. Mazāks un kompaktāks. Ar Oly sajuta ir patīkamāka.
Publicēts: 24.07.16 22:47
 citēt
Ar lupatas slēdzi, kuru nedarbina, patiešām veselu paliek arvien mazāk. Bet ka tik tu ar to Aļimpusu nesagribētu Pentaxi apakaļ... :face-grin:
Nu labi, ar mūzdienu slodzi us filmu varbūt viņa cimperlīgumu arī neredzēsi.
Neko nepiāroju un nenolieku, pašlaik esmu pentaxists, filmai ir Ķenons AE-1, bija tālmērniece Olympus 35RC, par kuru vislabākās acsauksmes, kaut arī pārdevu, bet nu par cenas pārspīlētību piekrītu Lunim.
Publicēts: 24.07.16 23:23
 citēt
Paldies. Var jau būt ka jāpatur abi. Tas gan. Bet ok, kāda būtu adekvāta cena Pentaxam? Mani ari interesē Canons A-1 vai Nikon F2 / F100 filmām. Pašlaik meklēju kurš aparāts man patiktu labāk.

Te ir meklējumu vietne. artconnectktb.wix.com...
Publicēts: 24.07.16 23:52
 citēt
Nejauc mušas ar kotletēm, interese pēc klasiskās mehānikas - A-1, Spotmatic, F-2 (eksponometrus un eleptroniskos slēdžus vērā neņemam) un galīgo AF/motor drive F100... :amazing:
Publicēts: 25.07.16 09:34 labots
 citēt
KTB:
Pašlaik meklēju kurš aparāts man patiktu labāk.

Atļāvos ieskatīties autora profila tehnikas sarakstā.
Ja gribās uz filmu tiešām bildēt, nevis tikai kolekcionēt, jebšu romantisku hipsteri tēlot, manuprāt, labāk būtu pie sava Canon 6D piepircis kādu filmu EOS bodiju un bildējis bez bēdu ar vienu kopēju objektīvu komplektu (varu piedāvāt filmu EOS 100 body). :face-wink:
Bet, ja gribas spēlēties ar veco labo manuālo optiku- prātīgāk sapirkt priekš Sony a6000 vajadzīgās E-mount pārejas un bildēt ar to. Iesākumam varu vienu jaunu E-mount/ M42 adapteri un pāris japāniešu M42 objektīvus (55/1,7 un 135/2,8 mm) piespēlēt.
Publicēts: 25.07.16 09:56
 citēt
Viss pareizi Friidis. Paldies.
Sarakstā neiegāja Canon EOS 300x ko lietoju ar Sigmas ART 50mm un 24mm. Fantastisks komplekts. Jo īpaši ar Rolley RPX 25 filmu saulainā dienā.

Pie a6000 lieku Fotodiox Pro EF / NEX Auto adapteri un tās pašas ART sigmas. Pluss ar EF / M42 adaptri lietoju ari Jupiter-11 veco sudraba. Ļoti ass eksemplārs un uz crop sensors rezultātā sanāk ap 200mm. Arī vecais Zeiss Jenna DDR 135mm ir gana kvalitatīvs produkts.

Medium formātam pagaidām izcilais Moskva-2. Čakars ir, bet tas ir viena fotogrāfa dāvināts. Labs objektīvs. Diezgan kaifīgi bildēt. Vesals notikums.
Publicēts: 25.07.16 10:26 labots
 citēt
Nu re- cilvēks pats visu labi zin- tātad fanāts (labākajā vārda nozīmē) :face-wink:
Lai veicas!

P.S. Kārtoju fotokrāmu plauktu un uzdūros 1 filmiņai orig.iepakojumā

"Fuji Superia Reala- 100/36k" (termiņš, diemžēl 02-2008.g.)

Varbūt kādam noder? Tikai pašam jāsavāc Ogrē!
Publicēts: 26.07.16 08:37
 citēt
Friidis:
P.S. Kārtoju fotokrāmu plauktu un uzdūros 1 filmiņai orig.iepakojumā

"Fuji Superia Reala- 100/36k" (termiņš, diemžēl 02-2008.g.)

Varbūt kādam noder? Tikai pašam jāsavāc Ogrē!

Palīdzēšu atbrīvoties! Var droši sūtīt man! :face-grin:
Publicēts: 26.07.16 08:49 labots
 citēt
EEunELL:

Palīdzēšu atbrīvoties! Var droši sūtīt man! :face-grin:

Sasapņojies...:face-grin:
Kam vajag, savāc pac!
Es varu tikai pasūtīt, nevis aizsūtīt...:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: