Papīra lelle Klaudija grib smukas bildes www.papiralelles.lv Varbūt kāds var uzņemties šo darbiņu?Zinu tikai to,ka jāsabildē uz balta fona,katrai lellei nepieciešamas 3 bildes,par niansēm vairāk pastāstīs Agnese pati.Viņa esot jau runājusi ar vienu fotogrāfu,bet tas prasījis par vienu bildi 10 eiro,kas esot,viņasprāt,nedaudz par dārgu.Ja kāds to var izdarīt lētāk,tad zvaniet Agnesei-29414102....Vēlams sabildēt šonedēļ!
Nu tu dajoš, Oliss tak izgudroja šaujampulveri, atombumbu, ar viltotu Herostrata pasi nodedzināja Artemīdas templi, usspēra Krakatau vulkānu un pirms 13,8 miljardiem gadu palaida Big Bangu!
Man pietiek ar mūsējo paždarbības vadītāju šizoteriķi/feņšuisti/numeroloģi/XPEH-TB pielūdzēju, kura pirmizrādes datumu cenšas izvēlēties pēc horoskopa, nevis tā, cik tas parocīgi pašiem dalībniekiem, kuriem darbs maiņās un dežūrās.
Es 7x pardomatu vai ir veerts ielaisties biznesa darishanas ar astrologji un veel sievishkji. Taja bridi kad bus jamaksa vinja NOTEIKTI uztaisiis zvaigzhnju karti vai vinjai pienakas makxat...iespeja ir 50:50
Man gandrīz visas darba devējas ir sievišķi, tur nav nekāda vaina, bet tām, kurām papuasu vudu šamaņu skolu diplomu un Kristus Otrās Atnākšanas Lidojošo Šķīvīšu Asociācijas sertifikātu ir vairāk par normālas izglītības dokumentiem, es neuzticētos.
imgfoto:Es 7x pardomatu vai ir veerts ielaisties biznesa darishanas ar astrologji un veel sievishkji. Taja bridi kad bus jamaksa vinja NOTEIKTI uztaisiis zvaigzhnju karti vai vinjai pienakas makxat...iespeja ir 50:50
Ja nerēķina, ka : 1) ................................. 2)................................... 3) ............................. 4) ................................. utt.