Vaŗdu sakot - meklēju d600 vai d610 (d750 ar derēs, ja cipars garšīgs) sakarīgā stāvoklī. Ja nu kāds gadās ar tādu vēlmi - var samainīt pret d7100 ar manu piemaksu
Lai piedod man "ortodoksālie" D600/610 useri, bet ja reiz nav kamera, tad, lai tā nav vispār. Labāk skatīties D750++ virzienā. D610 = D600, tikai ar atrunu, ka it kā mazāk smērējot sensoru un rokā "neturas" dēļ neērtā korpusa.
Tā, ja var, drusku sīkāk - kas par pretenzijām pret tiem sešsimtniekiem? Dzīvē bakstīts nav, bet pēc specifikācijām neredzu neko tādu, kas liktos baisi tizlāks par cropoto d7100. Ja nu vienīgi AF rādās knapāks
s_runcs:Tā, ja var, drusku sīkāk - kas par pretenzijām pret tiem sešsimtniekiem? Dzīvē bakstīts nav, bet pēc specifikācijām neredzu neko tādu, kas liktos baisi tizlāks par cropoto d7100. Ja nu vienīgi AF rādās knapāks
s_runcs:Tā, ja var, drusku sīkāk - kas par pretenzijām pret tiem sešsimtniekiem? Dzīvē bakstīts nav, bet pēc specifikācijām neredzu neko tādu, kas liktos baisi tizlāks par cropoto d7100. Ja nu vienīgi AF rādās knapāks
neņem galvā ,nesix murgo
taču pērciet nost tos D6%$ un elpojiet dziļi, man no tā gabals neatvelsies.
3rdHalf: D700 ir jau morāli novecojis modelis, kas nu jau ir soli zemāk par D7100.
Morāli novecojis ir muļķis, kas tādu stulbību atļāvies uzrakstīt. Jebkura kropotās matricas kamera ir nesalīdzināmi sliktāka par absolūti jebkuru FF kameru. Ja ir citādi, varam likt salīdzināmo uzskaitījumā arī ziepjus un telefonus.
3rdHalf: D700 ir jau morāli novecojis modelis, kas nu jau ir soli zemāk par D7100.
Morāli novecojis ir muļķis, kas tādu stulbību atļāvies uzrakstīt. Jebkura kropotās matricas kamera ir nesalīdzināmi sliktāka par absolūti jebkuru FF kameru. Ja ir citādi, varam likt salīdzināmo uzskaitījumā arī ziepjus un telefonus.
Priekš portretiem, ko publicēt internetā D700 ir superīgs variants, ja kameru var dabūt zem 600 eirāniem. ISO performance protams vecajam D700 ir labāka kā jebkuram DX, tajā pašā laikā, tas nav vienīgais rādītājs sensora performancei. Ja runa par dinamisko diapazonu un izšķirtspēju(asumu) - pat jaunie iesācēju DX sensori turās labāk.
Principā, ja interesē FF sensors pa pēc iespējas lētāku cenu, tad D700 ir ok. Bet, ja interesē attēla kvalitāte un var pieciest plastmasīgo bodiju - labāk piemest 200€ priekš D600. Ja negribas mest klāt tos extra 200€ un kamera vajadzīga ainavām - pat D5500 būs labāks variants pa D700.
Mani kā reizi interesē dinamiskais diapazons un ISO. D7100 pagaidām diži licis vilties nav, skatos ka sešsimtie ir bik labāki. Par cik arsenālā FF stikli (24-70/2.8 paŗsvarā), tad arī plato galu dabūtu platāku
te autors gribēja pateikt, ka viņa drebošajajās rokās aparāts neturas.
Nē, smadzeni nesatamborēja kungi. Nebiju līdz galam pārleicināts, ka man vajag FF anyways. Man tāpat paŗsvarā vajadzīgs tieši garais gals, kas krietni vien saīsinātos un sadārdzinātos, ja pārietu uz FF
s_runcs:Vaŗdu sakot - meklēju d600 vai d610 (d750 ar derēs, ja cipars garšīgs) sakarīgā stāvoklī. Ja nu kāds gadās ar tādu vēlmi - var samainīt pret d7100 ar manu piemaksu
s_runcs:Mani kā reizi interesē dinamiskais diapazons un ISO. D7100 pagaidām diži licis vilties nav, skatos ka sešsimtie ir bik labāki. Par cik arsenālā FF stikli (24-70/2.8 paŗsvarā), tad arī plato galu dabūtu platāku
s_runcs:Jeb atkal vispaŗ izmainīt plānu un itkt pie tās Sigmas 18-35/1.8, par ko visi čurā karstu...
s_runcs:Tapa pabakstīts 18-35 un izlemts palikt pie cropa pagaidām
s_runcs:Tapa pabakstīts 18-35 un izlemts palikt pie cropa pagaidām
s_runcs:Nē, smadzeni nesatamborēja kungi. Nebiju līdz galam pārleicināts, ka man vajag FF anyways. Man tāpat paŗsvarā vajadzīgs tieši garais gals, kas krietni vien saīsinātos un sadārdzinātos, ja pārietu uz FF