forum.gif
Kiev6c
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Kiev6c
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.16 09:11
 citēt
Pārdodu kiev6c ar mir26b objektīvu +sahta un prizma , viss strada labi, sviiku itka uz nav.
Cena - 100 naudinas, rublus nepiedavat
Publicēts: 01.08.16 09:16
 citēt
Panzehh:

Bet, piemēram, japāņu jēnas nederēs? :face-grin:
Publicēts: 01.08.16 09:20
 citēt
pirkt viņu te kāds diez vai pirks, bet apkakās gan, kaut rokās diez vai turējuši .... . tas ir tikai laika jautājums
Publicēts: 01.08.16 09:28
 citēt
A kamdēļ gan neapkakāt, ja gandrīz vai tas pats Zenīts, tikai lielāks- ar visiem atbilstošiem kreņķiem... :face-wink:
Atceros, ka toreiz mēreni krutiem večiem bija austrumvācu "Pentakon Six", bet vēl krutākiem- Haseļa "bračkas" Salūti (Kijev 88), par importa tehniku nemaz nerunājot... :face-wink:
Publicēts: 01.08.16 09:34
 citēt
Ja mir26b būtu kāds Zeiss, varbūt būtu vēl intersanti. Bet šādi... es par apmēram šādu cenu ideālā kārtībā ar diviem mir objektīviem, ādas tutlāri kā jaunu, kaudzi makro gredzenu un pāreju uz nikon bajoneti - vēl pirms gadiem 2 pārdevu. :)

Parādīšu, kāpēc tā saku.

Lūk šedevrs uzņemts ar Мир 38B

www.fotoblog.lv...

Un šitas ar Zeisu:

www.fotoblog.lv...

Var jau, protams, teikt, ka te ir Kiev6c, nevis Kiev60, un ka es rādu mir38b, bet Tev ir mir26b. Bet tās ir ļoti niecīgas niances. :)
Publicēts: 01.08.16 09:45
 citēt
ar kijev 6 iznāca vairāk pabildēt, kā ar kiev 88, jo tie bija redakcijas aparāti, un 88 būdams lielākā cieņā, vairāk bija apritē pie štata darbiniekiem. abi bija normāli eksempluāri, vismaz manā praksē nekādu sūdu negadījās, ja nerēķina ka, dažreiz neizrāvu šīberi ..... tagad tie aparāti, it kā darba kārtībā mētājās man mājās, tjipa, kolekcijai. darbību neesmu pārbaudījis, bet futlāros švammes bija sagājušas ķīselī ..... :bad_smile:
Publicēts: 01.08.16 11:39
 citēt
Rokā turējis esmu, pat bildējis, bet - a nu jevo nafik!
Publicēts: 01.08.16 14:02
 citēt
Panzehh:Pārdodu kiev6c ar mir26b objektīvu +sahta un prizma , viss strada labi, sviiku itka uz nav.

Pievieno bildes, lai var sapras kādā stāvoklī tā kamera.
1. pretskats
2. virsskats
3. pakaļskats
4. pakaļskats atvērtā veidā

tad varēs saprast, par ko 100! :)
Publicēts: 01.08.16 14:10
 citēt
Un profiļ no abiem sāniem!
Publicēts: 01.08.16 14:49
 citēt
Publicēts: 02.08.16 13:21
 citēt