ir tie līkloči, kur itkā nav paredzēts gājējiem, bet vai kāds tur ir bijis vismaz tāpat vien skatu iečekot.Ir ideja kādu vakaru pavazāties mož kāds vēlas sastādīt kompāniju . Viena oranžā veste man ir . Ak jā kāds nezin tai puslīdz jaunai daudzstāvu mājai durvju kodu , netālu no lielā Lidiņa turpat pie dienvidu tilta , gribētos pačekot skatu.
Kodu zināju bet tagad tur vairs koda nav bet ir salikti zvaniņi uz dzīvokļiem vai birojiem. Bet tagad tur ir diezgan intensīva kustība un iekšā var tikt pagaidot kādu kas iet un iešmaucot ar viņu kopā. Apsardze lejā arī laikam vairs nav. No trepju telpas logiem dienvidu tiltu var redzēt labi un logi arī ir atverami. laikam
kasparsf:Kodu zināju bet tagad tur vairs koda nav bet ir salikti zvaniņi uz dzīvokļiem vai birojiem. Bet tagad tur ir diezgan intensīva kustība un iekšā var tikt pagaidot kādu kas iet un iešmaucot ar viņu kopā. Apsardze lejā arī laikam vairs nav. No trepju telpas logiem dienvidu tiltu var redzēt labi un logi arī ir atverami. laikam
Man tad laikam nepaveicās ar intensitāti.Tnx par info, būs vnk jādežūrē, tie logi būtu ideāli ja būtu atverami, parasti tak kautkā kāpņutelpa jāizvēdina . Tātad paklaiņot var mierīgi šovakar, vēl 6dien 7,dien 1dien laiks.Droši man uz PM ar var rakstīt .7dien 1dien man visa diena brīva Mož kāds vēlas doties kādā garākā pārgājienā ?
Oi, ziemā būs labs skats no tām daudzstāvenēm uz tilta apvedceļu lokiem. Man vienam programmistam uz desktopa stāv... ar visparastāko ziepīti bildēts pareizās gaismās... dikti iespaidīga bilde! Bet arī tagad, jānogaida tik vakara saulriets. Lai veicas!
Man ir statīvs, tieši domāju paķert līdz . Nu jā tieši to skatu gribas iečekot, vakar tāds mēness bija un debesis neparastas, tieši saule bij norietējusi vēl atlikusī gaisma vakarā kavējās, tā kodu pirkstos, ka nebij laika to izbaudīt.
Es ar esmu dzīva , jāsāk lādēt kompī .Jā visi kur nozuda. Vispār mājā tikām, kurš grib tas tiek, bet konkrēti vajag jau dzīvoklī tikt vai uz jumta,tā tas skats tāds soso....