Objektivs atseviskji maksa 100 e (man ir M42 versija nevis letaka Nikon). Kamera + 32 gb karte, skatu mekletajs, mikrafons, tripod mount pareja, jauna baterija 200 e
Nestrīdēšos. Man šis konkrētais jebkurā gadījumā neinteresē un diez vai jebkad interesēs dēļ EF-M mount. Es tikai apšaubu blogeru pirktvēlmi, ņemot vērā jaunas preces pieejamību par samērā zemu cenu.
Atlaushos ieteikt nepirkt no letakajiem saldizini.lv pardevejiem kuriem prece par solito cenu visticamak nebus pieejama vai ari garantijas saistibas nebus izpildamas ja firma parstas eksisteem pec paris meneshiem
Pats sev mobilo telefonu salidzini.lv njemu nedaudz dargak bet no zinama tirgonja
Varetu but... pec kastes koda atrod sho te versiju ekoshop.lv... pirku Vacijas ebay no komplektacijas ar zibspuldzi un objektivu bet vareja nopirkt atseviskji tikai kameru
321-:Citagaisma - tu pirksi? Ja nee tad neraksti debilus komentarus randoma. Blakus sludinajumos un ss.lv ir piejams viss ko tu velies, ej iepercies...
Spriežot pēc toņa, Tev ar pacietības saņemšanos tā pa;svakāk. Iedzer balderiāņus ofecionāļos un nomet cenu, tad arī par pirkšanu es padomāšu.
Es focheju ar to manualo krievu stiklu, ar roku fokusejot viss ok Profesionalai fotografeshanai var nebut pietiekams AF atrums Majas lietoshanai viss chiki briki
321-: ...firma parstas eksisteem pec paris meneshiem...
Latwijas leelahkais blehzhu kantoris Kaspara Rozehna wisas eespehjamahs firmas "Vertu" jau gadeem ilgi tschakare pirzehjus un pat nedoma pahrstaht eksiteht.
Mistiski texti. Ja es paskatos SSLV tad letakais Canon dslr body uz kura funkcione video no razhotaja puses tad 1200D maksa 199 e www.ss.lv... Man tads bija pirms shi EOS M tatad vinsh ir tikpat morali novecojis bet sanjemamie dati ir up to date
Sajutos kaut ka divaini lasot jusu textus kungi
EOS M ta cena tik loti leta tikai del ta ka vinju isti nelieto fotografeshana del autofokusa atruma bet video ruka ok!!
Nsaprotu, kurš jems lietotu, pašu vecāko EOS M body, ar filmējot pacepinātu matricu, pa 200 Eur, ja jaunāko M10 var jaunu pa 212 Eur nomedīt? Piemēram:
Ja no 10.augusta neesi atradis vairākdevēju, tad iesaku atrast līdz piegdienai, jo tad būšu Rīgā, ja nepaņemšu, speciāli pēc ne visai vajadzīgas lietas 200 km uz vienu galu nebraukšu.