forum.gif
dzēst
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / dzēst
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.08.16 22:49 labots
 citēt
Sveiki,
Te nekā nav.
Pa velti
Publicēts: 10.08.16 23:11 labots
 citēt
Smuks komplektiņš, gandrīz vai žēl, ka man tomēr nāksies drillēt līdz galam savu Nex-7...:face-crying:
P.S. Un izlabo drukas kļūdu- E-mountam tāds 16-55 kits nav- ir tikai 16-50 jebšu 18-55... :face-wink:
Publicēts: 10.08.16 23:12 labots
 citēt
30 mm 2.8?
Publicēts: 10.08.16 23:27
 citēt
321-:30 mm 2.8?

Jā 2.8
Publicēts: 11.08.16 01:48
 citēt
Friidis:Smuks komplektiņš, gandrīz vai žēl, ka man tomēr nāksies drillēt līdz galam savu Nex-7...:face-crying:
P.S. Un izlabo drukas kļūdu- E-mountam tāds 16-55 kits nav- ir tikai 16-50 jebšu 18-55... :face-wink:

Tagad vēl varētu būt viena no pēdējām iespējām par vismaz kaut kādu ciparu to 7nieku ebajā palaist. Nav gan viena līmeņa kameras, bet tomēr.
Publicēts: 11.08.16 09:53 labots
 citēt
Piekrītu "prioritārajam" viedoklim.
Kaut gan esmu diezgan "ķerts" gadžetomāns, nedomāju, ka manām necilajām vaļasprieku bildēšanām kautko būtisku dos vecā labā Sony Nex-7 nomaiņa pret a6000 vai ko citu jaunāku, salīdzinājumā ar diezgan lielo apgreida naudas skādi?. :face-crying:

Fuji XT vai Oly OM-D sistēmu gan velniņš dažreiz rausta iemēģināt, bet veselais saprāts piebremzē- pārāk dārgs prieks tā sistēmas nomaiņa- jo sevišķi, ja arī daži stikliņi un citi pričindāļi iekrājušies. Un arī pieradumam liels spēks...:face-wink:

Un piemirsu- dažādībai un nostaļģijai pēc spoguļkamerām man taču ir Canon 1100D "lētucis"- nopirku šamo ceļojumiem dēļ 18-270 Tamrona superzūma, jo E-mountam tāds objektīvs ir neadekvāti dārgs un arī diezgan humorīgi izskatās tā lielā bundža uz mazā bodija...:face-wink:
Publicēts: 11.08.16 10:57
 citēt
Es personīgi priecājos par pāriešanu no Sony uz Fuji, bet ir savi mīnusi arīdzan.
Tev, imho, sony ir piemērotāka sistēma. Tāpat kā lielam vairumam citu.
Man nepatika Sony optika; price/performance ziņā sakarīgi bija tikai lētie zūmi; dārgie un daudz maz gaišie stikli deva vilšanos.
Tiesa, tagad uz Fuji man arī nav gaišo stiklu, uz rudeni laikam 23 vai 35mm ieķeršu.
Publicēts: 11.08.16 11:20
 citēt
Ka jau raxtiju paris reizers, standarta dslr kamera FOTOGRAFEJOT roka turas labak neka mirorless. Ka jau atcerieties pat dazhas jaunas FOTOGRAFESANAS canon dslr bija izveidotas tik mazas un vieglas ka pirma rekomendacija vinjam bija piepirkt battery grip lai butu izmers un svars. :)
Publicēts: 11.08.16 12:35
 citēt
Citreiz ir no svara ne tikai, kā rokā turas, bet arī cik smagi plecu spiež.
Domāju, ka šis ir saits, kur cilvēki savu tehniku jeb instrumentus izvēlas pēc vajadzībām, ne pēc ezotērikas.
Publicēts: 11.08.16 14:28 labots
 citēt
Var jau būt ka Nothing ir ļoti specifiska padarīšana.. nezinu vai atradīšu pircēju tā visam uzreiz..

Tādēļ domāju pie sevis ka atsevišķi nothing tirgot būs diezgan neizdevīgi. Labs maita.
Būs vien jāatstāj šī sistēma parokai pašam.
Publicēts: 11.08.16 14:42
 citēt
KTB:Var jau būt ka komplekts ir ļoti specifiska padarīšana.. nezinu vai atradīšu pircēju tā visam uzreiz...

Garantēti neatradīsi! Kādēļ tu domā, ka pircējs pats nedrīkst izlemt, ko viņam vajag, ja ar vienu, vajadzīgu, mantu tiek uzspiesta čupa, kuru nevajak? Nav padlaiki, kad veikali šķīstošās kafijas bundžai "v nagruzku" bāza līdz arī neejošo plastmasas suvenīru ar Kremļa torni.
Publicēts: 11.08.16 19:55
 citēt
Man liekas ka shi ir laba kamera filmetajiem par labu cenu
Publicēts: 11.08.16 23:12
 citēt
321-:Man liekas ka shi ir laba kamera filmetajiem par labu cenu

paskaidrojiet nejēgam, kur tā labās cenas fiška noslēpusies? pēs salīdzini datiem (nav ņemtas vērā pirmās 2 lētākās cenas) objektīvi maksā 160+ 160+155= 475, kamera ar kitu 622, kopā 1097, noņem pvn 21% - sanāk 907 - jauni un ar garantiju.
Publicēts: 12.08.16 01:28
 citēt
Kā var noņemt PVN (fiziska persona)?
Publicēts: 12.08.16 08:49
 citēt
nekā ... :D Un juridiska persona pērkot no fiziska sarī nevar noņemt pvn :D
Publicēts: 12.08.16 09:24
 citēt
klusums:Kā var noņemt PVN (fiziska persona)?
klusums:Kā var noņemt PVN (fiziska persona)?

Nu fiziska nevar, protams, bet tikai nesaki, ka jebkuram nav pazīstams kāds sīkfirmas īpašnieks, kurš to var izdarīt. Varu ar lielu varbūtību prognozēt, ka maziņš sia ar prieku nopirks tādus sīkštruntus, uzreiz norakstīs, pvn attiecīgi atskaitēs nomīnusos un paņems no tevis keša naudiņu attiecīgajā apmērā. Lielākas firmas, saprotams, neiesaistīsies, bet mazajām pilnīgi legāli dabūt no kases skaidru naudu 100% apmērā ir normāls gadījums. Pašam visa orgtehnika - fočiki, telefoni un planšetnieki ir uz firmas vārda, ar šogadu tai vispār ir reversais pvn - juridiskajām pat rēķinā to neieskaita (fočikiem ieskaita). Saprotams, ka neviena sīkfirma fototehniku vai telefonus nevar iepirkt spaiņiem, jo tad tai varētu piešūt krāpšanos ar pvn.
Šādai pirkšanai ir arī savs cenu diapazons - līdz 500 nav vērts smērēties un neadekvātā cenā vai vairumā arī nedrīkst.

Bet nu jebkurā gadījumā pirkt lietotu preci par cenu, kas ir 90 % no jaunas cenas, nav prāta darbs, pat ja tā prece vispār nav lietota.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):