forum.gif
Pārdodu: Panasonic LX7 F/1.4@24mm, 32gb karte un kastīte :) cena - 210eur
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu: Panasonic LX7 F/1.4@24mm, 32gb karte un kastīte :) cena - 210eur
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.08.16 15:33
 citēt
Pārdodu jo vairs praktiski netiek lietots. stāvoklis ļoti labs , viss strādā ideāli. Komplektā iepakojuma kastīte ar disku un jaunu kakla siksnu, 32GB class 10 atmiņas karte, un automātiskais lēcas vāciņš. Krāsa - melna. cena 210eur. Rīga. t.26998519

neliels video apskats:

www.youtube.com...
Publicēts: 14.08.16 16:04
 citēt
Piedodiet, bet nevienam blogerim neiesaku atdot 200 eur par šo gadžetu, ja vien neplānojiet ar to tikai video. Video vēl kaut cik. bet bildes sanāk nekādas, baltā balanss ir jocīgs un faktiski neregulējas, iso augstāk par 200 ir nelietojams. Tas gaišais objektīvs ir maznoderīga reklāmas fiška, jo bildēt tāpat iespējams tikai gaišā dienas laikā. Uz objektīva ir bīdņi manuālajam fokusam un kadra proporcijām, kuri kabatā viegli sabīdās nepareizi un katru reizi pirms lietošanas jāpārbauda. Vienīgais prieks par šo ierīci bija brīdī, kad to pārdevu.
Publicēts: 14.08.16 17:20
 citēt
Viena no labākajām savas klases kamerām.
Publicēts: 14.08.16 17:24
 citēt
savukārt man tādu antipātiju nav un tie bīdņi man nekad nav nobīdījušies, bet tas laikam jo kabatā to nekad neliku. drīzāk, jāsaka, ja gribi spoguleni, tad to arī pērc, bet nesalīdzi šo ar spoguleni.
Publicēts: 14.08.16 17:39
 citēt
reaktors:savukārt man tādu antipātiju nav un tie bīdņi man nekad nav nobīdījušies, bet tas laikam jo kabatā to nekad neliku. drīzāk, jāsaka, ja gribi spoguleni, tad to arī pērc, bet nesalīdzi šo ar spoguleni.

klau, no kurienes tev vīzija, ka es gribu pirkt spoguleni? man nav pretenziju, ja kāds grib par miljonu pārdot 100 gr kaku, es vienkārši izpaudu savu viedokli par konkrēto mantiņu - tam taču ar šis forums domāts.
Publicēts: 14.08.16 17:41
 citēt
Citagaisma:Viena no labākajām savas klases kamerām.

Tev tā ir?
Publicēts: 14.08.16 17:43
 citēt
auns:
Citagaisma:Viena no labākajām savas klases kamerām.

Tev tā ir?

Šobrīd vairs nav.
Publicēts: 14.08.16 18:15
 citēt
Citagaisma:
auns:
Tev tā ir?

Šobrīd vairs nav.

Zini, man patreiz ir fočiks Canon 6d un kādreiz es no tā šķiršos, Bet neskatoties uz dažām nepilnīgajām šī fočika īpašībām (autofokusa mazspēja, vēl kāda mazāksvarīga), es 6d vienmēr pieminēšu ar labu vārdu. Savukārt Panasonic LX-7 es vienmēr pieminēšu ar sliktu vārdu, pat ja tas ir tikai ziepis. Savulaik man bija Nikon 8700 - arī par to tikai labākās atmiņas, manā skatījumā tas LX-septīto sit pušu stabili.
Publicēts: 14.08.16 18:36 labots
 citēt
auns: manā skatījumā tas (Nikon 8700) LX-septīto sit pušu stabili.

Kā nu ne- ar to ķieģeli daudz ko var pārsist...:face-grin:
Kāda jēga salīdzināt tik dažādas "svara kategorijas"- "spoguļparodijas kluci" ar kompaktu ziepi.:face-wink:

Sorry, neatradu I-netā kompaktu salīdzināšanas piemēru, vnk ielieku bildes:

Publicēts: 14.08.16 18:44
 citēt
auns:
Citagaisma:
Šobrīd vairs nav.

Zini, man patreiz ir fočiks Canon 6d un kādreiz es no tā šķiršos, Bet neskatoties uz dažām nepilnīgajām šī fočika īpašībām (autofokusa mazspēja, vēl kāda mazāksvarīga), es 6d vienmēr pieminēšu ar labu vārdu. Savukārt Panasonic LX-7 es vienmēr pieminēšu ar sliktu vārdu, pat ja tas ir tikai ziepis. Savulaik man bija Nikon 8700 - arī par to tikai labākās atmiņas, manā skatījumā tas LX-septīto sit pušu stabili.

Nu ja Tev ticība liek piminēt panasonikus ar sliktu vārdu, dari tā. No tā jau tā kamera sliktāka nepaliks.
Publicēts: 14.08.16 18:44
 citēt
Friidis:
auns: manā skatījumā tas (Nikon 8700) LX-septīto sit pušu stabili.

Kā nu ne- ar to ķieģeli daudz ko var pārsist...:face-grin:
Kāda jēga salīdzināt tik dažādas "svara kategorijas"- "spoguļparodijas kluci" ar kompaktu ziepi.:face-wink:

Salīdzināt var un vajag. Nikon 8700 ir sava laika produkts, bet nav nekāds spoguļparodijas klucis, ka te izsakās speciālists Frīdis. Salīdzināt var tas, kam bijuši abi salīdzināmie fočiki. Būtu Nikon 8700 kādreiz Frīdim, tad arī viņš varbūt savādāk te deklarētos.
Publicēts: 14.08.16 18:50
 citēt
Citagaisma
Nu ja Tev ticība liek piminēt panasonikus ar sliktu vārdu, dari tā. No tā jau tā kamera sliktāka nepaliks.

Tā nav ticība, tā ir individuālā pieredze. Un man nav naida pret panasonikiem kā tādiem, jo runa tikai konkrēto modeli.
Un vispār da napig - pērc vēlreiz un priecājies. Visas mūsu sajūtas ir subjektīvas - kas vienam labs, tas citam ne īpaši.
Publicēts: 14.08.16 18:50 labots
 citēt
Nu un- domā ko gudru pateici?:face-wink:
Vai tad obligāti jābūt pašam uzkāpušam uz kāda grābekļa, lai zinātu tās darbības sekas?:face-grin:

Vēl tik Negatīvs te trūka ar savām telefonu slavas dziesmām.

Nav ko salīdzināt nesalīdzināmas lietas!
Publicēts: 14.08.16 18:58 labots
 citēt
Friidis:Nu un- domā ko gudru pateici?:face-wink:
Vai tad obligāti jābūt pašam uzkāpušam uz kāda grābekļa, lai zinātu tās darbības sekas?:face-grin:

Vēl tik Negatīvs te trūka ar savām telefonu slavas dziesmām.

Nav ko salīdzināt nesalīdzināmas lietas!

Novēlu tev iepirkt Panasonic LX-7 un tad te gudri izteikties par grābekļiem, negatīviem un telefoniem.
P.s. Reālajā Samsung S7 fotokamera ir labāka par LX-7 ziepi.
Publicēts: 14.08.16 19:14 labots
 citēt
auns:

Katram jau sava realitāte...:face-wink:
Bet optikas (fizikas) likumus vēl neviens nav atcēlis.:anger:
Publicēts: 14.08.16 19:31
 citēt
Friidis:
auns:

Katram jau sava realitāte...:face-wink:
Bet optikas un fizikas likumus vēl neviens nav atcēlis.:anger:

Es nupat nesem bildēju ar mamiya 1.4 sekor 55mm objektīvu uz iso 100 fujifilm filmiņas. Pēc optikas un fizikas viss ok un bildes arī kaut kādas sanāca, bet ... bildēšanu dublēju ar samsung s7 un tur sanāca labāk.
Publicēts: 14.08.16 19:34
 citēt
-Par gaumi nestrīdas.:anger:
-Izsaku līdzjūtību par problēmām ar līkrocību....:face-grin:
Publicēts: 14.08.16 19:44
 citēt
friidi - runa gāja par vienu maziņu ziepīti un tā pārdošanu, bet tu to novirzīji uz līdzjūtību par līkrocību. Līkrocību kam - pārdevējam, pircējam ? varbūt man? ja man, tad pamato, kas par līkrocību? ja man - tad tava līdzjūtība nav vajadzīga, tāpat kā tu pats man neesi vajadzīgs. Topika tēma ir par konkrētu modeli, nevis par līkrocību. Ja tev gribas izteikties par aunu, tad ver vaļā savu tēmu un izsaki līdzjūtības, cik vien klaviatūra atļauj!
Publicēts: 14.08.16 19:57 labots
 citēt
Ko Tu tā satraucies?
Tēma tiešām bija par mazu ziepīti, kamēr Tu viņu nesataisījies "noklapēt" ar savu Nikon milzeni, un neatzinies grēkā, ka labāk padodas bildēšana ar blondīņu štrumentiem.... :face-grin:

Nesaprotu- ja jau cilvēki tā fano par telefonbildēm, kamdēļ vēl jātērē nauda un laiks visādiem dārgajiem un smagajiem 6D, jebšu tagad jau eksotiskajām Mamijām? :face-grin:
Publicēts: 14.08.16 20:11
 citēt
Friidis:Ko Tu tā satraucies?
Tēma tiešām bija par mazu ziepīti, kamēr Tu viņu nesataisījies "noklapēt" ar savu Nikon milzeni, un neatzinies grēkā, ka labāk padodas bildēšana ar blondīņu štrumentiem.... :face-grin:

Nesaprotu- ja jau cilvēki tā fano par telefonbildēm, kamdēļ vēl jātērē nauda un laiks visādiem dārgajiem un smagajiem 6D, jebšu tagad jau eksotiskajām Mamijām? :face-grin:

Tu daudz ko nesaproti! Vai arī kasies kasīšanās dēļ. Kaut gan tomēr ticamāk, ka nesaproti.

Panasonic LX-7 ir labākā kamera pasauē ar visgaišāko objektīvu pasaulē. Pērciet, kamēr vēl ir!
Publicēts: 14.08.16 20:18
 citēt
Auns ir vissaprotošākais un lādzīgākais ragulops pasaulē!
Fakts! :face-grin:
Publicēts: 14.08.16 20:23
 citēt
auns:friidi - runa gāja par vienu maziņu ziepīti un tā pārdošanu, bet tu to novirzīji uz līdzjūtību par līkrocību. Līkrocību kam - pārdevējam, pircējam ? varbūt man? ja man, tad pamato, kas par līkrocību?

Runa neiet (nekad - latviešu valodā tai nav kāju). Kādēļ gan Frīdim būtu jāpamato Tavas ābeces līmeņa lažas? Tu esi bijis par slinku vai apdalītu, lai pamācītos un tagad pieprasi, lai kungs Tev sniedz skaidrojumus kurus, kompetences trūkuma dēļ, Tu nespēsi apjēgt. Vecīt Frīdim sanāk tā kā viņš vēlas - Tev sanāk tā kā "sanāk" kameras automātikai. Jums nevis nav par ko runāt, bet tas ir neiespējami jo to neatļauj Tava kvalifikācija.
Publicēts: 14.08.16 20:29
 citēt
Maris:
auns:friidi - runa gāja par vienu maziņu ziepīti un tā pārdošanu, bet tu to novirzīji uz līdzjūtību par līkrocību. Līkrocību kam - pārdevējam, pircējam ? varbūt man? ja man, tad pamato, kas par līkrocību?

Runa neiet (nekad - latviešu valodā tai nav kāju). Kādēļ gan Frīdim būtu jāpamato Tavas ābeces līmeņa lažas? Tu esi bijis par slinku vai apdalītu, lai pamācītos un tagad pieprasi, lai kungs Tev sniedz skaidrojumus kurus, kompetences trūkuma dēļ, Tu nespēsi apjēgt. Vecīt Frīdim sanāk tā kā viņš vēlas - Tev sanāk tā kā "sanāk" kameras automātikai. Jums nevis nav par ko runāt, bet tas ir neiespējami jo to neatļauj Tava kvalifikācija.

Ja nav ko normāli teikt par tēmu, tad nepird un nemaitā gaisu. Tu neesi starp tiem, kuru tukšpļūtīšanu es ņemšu vērā. Sveiciens ezīšiem!
Publicēts: 14.08.16 20:34
 citēt
auns:Tu neesi starp tiem, kuru tukšpļūtīšanu es ņemšu vērā. Sveiciens ezīšiem!

Labāk būtu aizgājis uz Māra galeriju pamācīties, aunapiere!
Pilnpļūtīzers...:face-grin:
Publicēts: 14.08.16 20:41
 citēt
Baznīcā ir viegli ko "ņemt vērā". Lai laba tehnika sāktu klausīt ar ticēšanu, cerēšanu vai gribēšanu pilnīgi nekas nebūs līdzēts.
Publicēts: 14.08.16 21:24
 citēt
Friidis:
auns:Tu neesi starp tiem, kuru tukšpļūtīšanu es ņemšu vērā. Sveiciens ezīšiem!

Labāk būtu aizgājis uz Māra galeriju pamācīties, aunapiere!
Pilnpļūtīzers...:face-grin:

Kāds kaut kāda māra galerijām ir sakars ar pārdodamo fočiku?
Bija tāds zīmētājs uzvārdā Pikaso. Tad lūk - viņa darbus pārdod par miljoniem un daži šamo uzskata par paraugu visai zīmēšanai. Bet priekš manis viņš ir tukša vieta, jo visi viņa darbi izraisa nepatiku. Es nesaku, ka māra darbi man a priori izraisa nepatiku, bet neredzu nekādu vajadzību pētīt šamā darbagrāfiju, it sevišķi, ja nojaušu, ka tur nekā īpaša būt nevar. Fotogrāfijā galvenais ir ko, kad un kur, nevis kā nobildē. Šajā ziņā Panasonic LX-7 mani bieži pievīla un par to arī gribēju darīt zināmu citiem.

Turpmāk manu viedokli par konkrēto gadžetu lūdzu nesaistīt ar manu it kā meistarību vai nemeistarību kādu trešo personu skatījumā.
Publicēts: 14.08.16 21:57
 citēt
laikam nevienam nav tik daudz modeļu kā panam...
Publicēts: 15.08.16 09:09
 citēt
talavietis:laikam nevienam nav tik daudz modeļu kā panam...

Domāju, ka kanonam ir stipri vairāk, jo šams jau tirgus līderis kā nekā skaitās.
Publicēts: 15.08.16 09:25 labots
 citēt
Visvairāk modeļu bija krievu laikā žigulim.:grimace: Tam, kā tik ielika citu motoru vai virzbūve universāls, uzreiz visa prese pilna rakstiem, kā saveckij avtoprom osvoil novuju modeļ.
Tāpt arī Zenītam - nomainīja slēdža ātruma pārslēkšanas galviņu un jauns modelis, kaut arī iekšas nemainījās 50 gadus.
Publicēts: 15.08.16 10:42
 citēt
auns: Bija tāds zīmētājs uzvārdā Pikaso. Tad lūk - viņa darbus pārdod par miljoniem un daži šamo uzskata par paraugu visai zīmēšanai.

Kādi daži? :D Kkādā tirgustantu ekspertu klubā? :) Vecais zēns protams bija ģēnijs, bet pa zīmēšanas līniju neviens to viņam nav pārmetis. :)

Tev vajadzētu apvienoties ar pārējiem fotobloga mākslas vēsturniekiem kuri zinot no autora vienu bildi (protams nezinot kā un kādā kontekstā tā tapusi, kāpēc vispār popularitāti ieguvusi utt.) "redz meistaram cauri" tāpat kā vienzobu Zenta pasaka nākotni pēc fotogrāfijas.
Publicēts: 19.08.16 23:14
 citēt
Maris:
auns: Bija tāds zīmētājs uzvārdā Pikaso. Tad lūk - viņa darbus pārdod par miljoniem un daži šamo uzskata par paraugu visai zīmēšanai.

Kādi daži? :D Kkādā tirgustantu ekspertu klubā? :) Vecais zēns protams bija ģēnijs, bet pa zīmēšanas līniju neviens to viņam nav pārmetis. :)

Tev vajadzētu apvienoties ar pārējiem fotobloga mākslas vēsturniekiem kuri zinot no autora vienu bildi (protams nezinot kā un kādā kontekstā tā tapusi, kāpēc vispār popularitāti ieguvusi utt.) "redz meistaram cauri" tāpat kā vienzobu Zenta pasaka nākotni pēc fotogrāfijas.

nu to tu alibabam iesaki... viņš reizēm "cauri redz".... katrs pa savam redz un saprot un neliec savas klišejas pārējiem virsū!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):