forum.gif
Vai eksistē dzīve pēc nāves?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai eksistē dzīve pēc nāves?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.16 00:05
 citēt
Nē, smartin, vienkārši deputāts atkal iesēdies ērtā vietiņā,p aveicās piesēsties blakus tiem labākajiem labumiem.

Smartin, mēs visi kaut ko pīpējam!! :D
Publicēts: 29.08.16 00:19 labots
 citēt
All-mars. 'To es nekad nevarētu pateikt, vispirms man vajadzētu to Kungu iepazīt, bet es viņu pat neatzīstu, nevienu no Dieviem, kuri ir pieminēti visas pausaules reliģijā.

citēju - Lieciet Dieva vietā suņus, jo tie esot cilvēka labākaie draugi! ;)
Publicēts: 29.08.16 01:01
 citēt
Dolldia! Dieva nav. Tas cilvēkiem iedots kā sunim lupatlelle ar ko spēlēties. Ir Radītājs, kas visu mūsu pasaulīti ir izveidojis, uztur un vada. Viņu, vai to, nevajag ne pielūgt. ne dievināt. Visticamāk,ka Radītājs nav viena persona mūsu izpratnē, bet ir mums pagaidām nesaprotama materiāla vai nemateriāla sistēma, kas rada mums nesaprotamas lietas un veic mums nesaprotamas darbības. Mēs esam kā alvas zaldātiņi.Radīti,lai spēlētos. Kad būsim "izspēlēti", atkal pārkausēs,lai "izlietu" jaunu spēli,jaunu civilizāciju.
'
Publicēts: 29.08.16 01:21
 citēt
Mācītājkungs! Tikai neizglītots cilvēks var ticēt izdomātai personai kuru neviens tolaik ne par kādu dieva dēlu negodāja.Kristīgā ticība radās krietni vēlāk u visa ta būšana tika apvīta visādām leģendām un mistiskiem notikumiem, biež vien pretrunīgiem. Ja jau ar tādu degsmi gribi kaut ko sludināt, tad vismaz savas ticības īsto vēsturi vajadzētu zināt.
Publicēts: 29.08.16 09:53
 citēt
Mācītājkungs! Palieciet arvien smieklīgāks. Dzīvu Putinu ar neesi redzējis un aptaustījis. Tā tad tāda Putina nemaz nav.Pāvestam ar neesi roku bučojis. Tā tad svētais tēvs ir tikai ilūzija. Nemaz jau nerunājot par tevis pielūgto dievu. Tak jau kopā nevakariņojiet un nebaudiet svēto visk..., atvainojos,svētās dieva dēla asinis. Ha!

Pēc tevis teiktā, tu nevari ticēt NEKAM un NEVIENAM, ko PATS neesi aptaustījis un aplūrējis. Bet kāpēc tu visiem tad bāzies virsū ar kaut kādu mistisku galdnieka sievas ārlaulības bērnu un par tikpat mistisku viņa nezināmas izcelsmes tēvu, kurus tu neesi ne redzējis, ne sasveicinājies, ne kortelīti kopā vārtrūmē tukšojuši... Tik vien kā esi saklausījies tūkstošgadīgas tenkas un pasakas un nu gribi lētticīgajiem ļautiņiem iesmērēt par tīru monētu!!!!! Taisni dieva brīnumi!!! Ha!
Publicēts: 30.08.16 09:22
 citēt
All-marss:Mācītājkungs! Palieciet arvien smieklīgāks. Dzīvu Putinu ar neesi redzējis un aptaustījis. Tā tad tāda Putina nemaz nav.Pāvestam ar neesi roku bučojis. Tā tad svētais tēvs ir tikai ilūzija. Nemaz jau nerunājot par tevis pielūgto dievu. Tak jau kopā nevakariņojiet un nebaudiet svēto visk..., atvainojos,svētās dieva dēla asinis. Ha!

Pēc tevis teiktā, tu nevari ticēt NEKAM un NEVIENAM, ko PATS neesi aptaustījis un aplūrējis. Bet kāpēc tu visiem tad bāzies virsū ar kaut kādu mistisku galdnieka sievas ārlaulības bērnu un par tikpat mistisku viņa nezināmas izcelsmes tēvu, kurus tu neesi ne redzējis, ne sasveicinājies, ne kortelīti kopā vārtrūmē tukšojuši... Tik vien kā esi saklausījies tūkstošgadīgas tenkas un pasakas un nu gribi lētticīgajiem ļautiņiem iesmērēt par tīru monētu!!!!! Taisni dieva brīnumi!!! Ha!

Labi teikts +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Publicēts: 30.08.16 10:58
 citēt
Publicēts: 30.08.16 11:33
 citēt
Mācītāj! Es esmu reālists. Vienkārši padiskutēju. Tomērt patīkami apzināties, ka te ir vēl kāts gudrāks par mani... HA!:face-glasses:
Publicēts: 30.08.16 23:09
 citēt
T-Men! Es arī negribēju neko jaunu teikt. Kā vispārīgi zināms, jaunais ir labi aizmirsts vecais. Tā pat labi zināms, ka pārāk liela gudrība mēdz pārvērsties par muļķību... :face-smile:
Publicēts: 31.08.16 19:16
 citēt
Redz, T-Men! Ja uzreiz saprastu, pietiktu ar reiz uzrakstīto. bet izrādās,nekā! Tad nu nākas atkārtoties. To,ko zinu, nelieku apskatei, var būt kā tu to esi iesācis. Tā,ka atslābsti! Ar skatīšanos vien nekas nesanāks, vajag mācēt arī lasīt. Ha!:face-smile:
Publicēts: 04.09.16 17:36
 citēt
Pat ja Dievs ir.
Izvēle tāpat paliek manā ziņā.
Viņš nevar mani sodīt par to, ka mans saprāts nespēj viņu pieņemt, vai par to, ka neticu viņa eksistencei.
Es vienkārši nespēju iztēloties tādu bildi, ka viņš raud uz mākoņmaliņas par to, ka man ir labi bez viņa.
Ne jau Dievs mani dzemedēja, ne jau Dievs mani pēra par nedarbiem, nelika iet skolā, viņš nedzied. Mani izaudzināja cilvēki man apkārt un cilvēku radītā pasaule. Tur jau tā nelaime, ka jaunā paaudze aug cilvēku pasaulē, ne garīgo pasaulē, par kuru agrāk biežāk runāja.
Es nejūtu, ka man trūktu Dieva. Bet kaut kādā ziņā es esmu pateicīga par to kā mana dzīve iegrozījusies. Bet te atkal izejot cauri savai vēsturei, pie visa vainīgi bija cilvēki. Es un pārējie.
Bet es neeju pa ielām neskandinu, ka Dieva nav, ja jums viņš ir un ja jūtat, ka tas Kungs jūs mīl, lai jau! Man nav žēl.
Publicēts: 04.09.16 17:39 labots
 citēt
Jums, džeki', vienkārši patīk kašķēties.
Sāls ir nevis tajā, ka nespējat pieņemt viena otra ticību, bet gan...

īsāk sakot, ka tik pašķelt uguntiņas ;)

P.S. es neesmu gudra, es tikai saku no sirds ;)
Publicēts: 04.09.16 20:29
 citēt
žēl man Tavu vecāku,kurus laikam Tu neuzskati par Radītājiem.
Publicēts: 04.09.16 21:15
 citēt
priore: Un Viņš dod katram brīvību pašizpausmei. galu galā, normāli vecāki arī atlaiž bērnus, lai tie iet mācīties dzīvot patstāvīgi, nevis visu mūžu pieskata katrā sīkumā. Tāpat Radītājs kaut ko ir radījis ar mērķi, lai tas attīstās pats.

Bet nafigammm??? Kur paša Radītāja tālākas pastāvēšanas jēga - ja radības kroni palaida pašizpausmei, par kontrolējošo un vadošo orgānu nozīmējot sātanu (cilvēks ir grēcīgs bai defolt)?

Kādēl sadumpojušais Gaismas eņģelis netika vienkārši dematerializēts, bet gan tika nozīmēts kārdināt uz grēku pirmos cilvēkus? Jo nekas šai pasaulē nenotiek bez Dieva ziņas.

Kurš tika radīts pirmais - Lucifers vai Ādams (lasu 1.Mozus grāmatu, bet neatrodu adbildi)?

Kamēr nebija cilvēka, grēkam, kā parādībai, nebija jēgas, tātad, Tas Kungs ir grēka autors?

------------------------------------------------

Tieši jautājumi, ceru uz tikpat tiešām adbildēm.
Publicēts: 04.09.16 21:43 labots
 citēt
Fotoforums ir laba vieta, kur Šlesera manierē aizmuldēties no tiešiem jautājumiem, bet ko tu ieteiktu adbildēt katehētei, kurai tādu ticības mācības stundā visas klases priekšā uzdevis prasts pamatskolnieks?

p.s. Par alus kausa osu mēs vēl varam pastrīdēties. :face-wink:
Publicēts: 04.09.16 22:43
 citēt
Nav jautājums par to vai eksistē dzīve pēc nāves. Jautājums ir vai tu tam tici vai nē.
Publicēts: 05.09.16 10:32
 citēt
Kristiešim pēcnāves modelis ir vienāds visās konfesijās - grēcinieki kalpos par izejvielu galertam, bet taisnajie dziedās eņģeļu korī (tik kā būs ar manu paždarbibu, tur būs arī fotopulciņš, deju kolektīvs, amatierteātris un folkloras ansamblis?) Ņirgāšanās ar 72 jauņuvēm par 90-gadīgu veci paredzēta tik lupatgalvu paradīzē.
Tagad precas visi savā starpā, manai meitai vīrs pareizticīgais (kaut arī mans sveikums Ziemsvētkos 7.janvārī viņam bija pārsteigums), kaimiņu meitene staroverka izgāja pie baptista un vietējā moļennajā viņiem bez problēmām deva svētību pat tik stingras konfesijas batjuška.
Publicēts: 05.09.16 14:17
 citēt
Bet kādda šķirba, kurš ar kā palīdzību tur nokļūst?
Datumu ačķirība ir kalendāros, nevis ticībās. Jūlija kalendārs arī daudzās Rietumeiropas valstīs tika nomainīts tik 16-18.gs.
Publicēts: 15.09.16 09:50
 citēt
Publicēts: 15.09.16 10:02
 citēt
Ja kas, diezgan stulba aclēga, jo ideja šeit ir tik uztaisīt "čih-pih" un korķi ārā, ja nu tik izdodas vispirms pieskarties fāzes kontaktam...
Publicēts: 15.09.16 19:08
 citēt
120% ir uzmest drāti uz aukssprieguma līnijas vada, otru galu turot rokā.
Publicēts: 15.09.16 19:16
 citēt
A kads sakars tam ar manu pirti? Es te tik iesaku drošu ceļu us citu dzīvi.
Publicēts: 15.09.16 19:23
 citēt
Schneider:A kads sakars tam ar manu pirti? Es te tik iesaku drošu ceļu us citu dzīvi.

priore tikai meklē dzīves jēgu :face-grin:
Publicēts: 15.09.16 21:38
 citēt
Bet es būšu jūsu kāzās par fotogrāfu! :face-grin:

Tik diezin vai saderēsiet kopā, vienā profilbildē jauka būtne, otrā - bārdains bomzis, kuram ģīmī var izlasīt visu biogrāfiju.
Publicēts: 07.08.17 20:00
 citēt
priore:Jolanam pēc nāves nebūs nekādas dzīves, viņa vielmaiņa beigsies un garīgā darbība apstāsies.

jā un tā būs mums visiem un arī tev :face-wink:
Publicēts: 07.08.17 20:16
 citēt
Sapņus, iedomas jānodala no realitātes, cilvēks parasti to iemācās pubertātes vecumā, bet redzams ne visi. ja ticēsi ka esi ābele, pat ja dikt stipri un fanātiski, ābolus tāpat neražosi :face-wink:
Publicēts: 07.08.17 20:34
 citēt
Izskatās, ka vairākiem te turpinās virtuālā dzīve pēc virtuālās nāves, "uzpircēja" izpildījumā :bad_smile:
Publicēts: 08.08.17 16:32
 citēt
priore:Toties īstā nemirstība ir par brīvu visiem ticīgajiem.

Pēļu lamatās siers arī ir par brīvu ;)
Publicēts: 08.08.17 19:09
 citēt
priore:Toties īstā nemirstība ir par brīvu visiem ticīgajiem.

Vēl ir par brīvu lopiņiem barība silītēs, lai kreptīgi nobarojas un tad nokauj, VO!
Publicēts: 08.08.17 19:13
 citēt
Otrai pelei tas sanaak par briivu gan..
Publicēts: 08.08.17 20:00
 citēt
Nestāsti, peles rij sieru ka nemetās! Tik speķa ādiņa slazdā labāk usspraužama un stingrāk turas.
Publicēts: 08.08.17 23:28
 citēt
Siers par brīvu ir ne tikai pēļu lamatās otrajai pēlei, bet arī čīzburgerā, kurš izsists kā hambutgers :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):