Figviņzin, bet ja izdomā cenu un tie abi bunduļi ir MTO, tad viens varētu interesēt. Vērtīgākais tai čupā noteikti ir 50/1.4, apmēram tikpat varētu par bodiju dabūt. Zibene arī kko maksā. Pārējais... Sīki štrunti, padsmit/pārdesmit eiro vērtībā katrs.
Kaut kā tā man sanāk... Sen neesmu tirgum sekojis. MTO cenas nenosakāmas, pārāk reti tirgojas un parāk specifiski stikli. Atkārtošos, ja Tevis gribētais cipars būtu man interesants, vienu labprāt iepirktu - kuru, vēl nezinu, gribētu patestēt abus Gan jau 500nieku.
Kaut kā tā man sanāk... Sen neesmu tirgum sekojis. MTO cenas nenosakāmas, pārāk reti tirgojas un parāk specifiski stikli. Atkārtošos, ja Tevis gribētais cipars būtu man interesants, vienu labprāt iepirktu - kuru, vēl nezinu, gribētu patestēt abus Gan jau 500nieku.
MTO 500 & 1000 tirgojas gana bieži. Tieši "tirgojas" kā procesa apzīmējums. MTO 500 -50~80~100 MTO 1000 -80~100~150 Atkarībā no pārdevēja optimisma un komplektācijas, pārk vairāk pārpircēji kā fotogrāfi.
MTO 500 & 1000 tirgojas gana bieži. Tieši "tirgojas" kā procesa apzīmējums. MTO 500 -50~80~100 MTO 1000 -80~100~150 Atkarībā no pārdevēja optimisma un komplektācijas, pārk vairāk pārpircēji kā fotogrāfi.
Vot tur jau tā lieta - sludinājumus ar tukso patosu "tirgoju mega verķi, labākais, kas bijis, utt" - ignorēju. Ebay cenas nav objektīvas - variē no "CCCP raritāte" līdz "500/1000 mm!!!!!11111oneviens". Pašam studiju gados īsu brīdi bija MTO500, pāris filmas izbliezu - nebija slikti. Uz digi nav mēģināts. Pirku un pārdevu pilnā komplektācijā par 50 latiem +/- Man jau arī tikai ainavām to verķi vajag
Kāpēc lai nebūtu? Man padomā viens kadrs, nobildēt to var tikai septembra vidū konkrētā brīdī no viena konkrēta spota. 500mm tur minimums. Ar 1000, iespējams, sanāktu labāk. Un jā, ainava. Un jā, savam priekam