forum.gif
Zenitar 16mm f2.8 Fish-eye uz PĀRDOŠANU
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Zenitar 16mm f2.8 Fish-eye uz PĀRDOŠANU
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.16 17:11 labots
 citēt
Lieks kļuvis augstākminētais objektīvs!

Šim eksemplāram Canon bajonete!

Stikli tīri un bez skrāpējumiem, nav peldējis un lidojis, diafragma funkcionē kā tam būtu jābūt un fokusa riņķis tāpatās!

Komplektā abi vāki!

failiem.lv...

Cena - EUR 90 ---> EUR 80

Ja kas, PM vai zemāk :face-smile:
Publicēts: 29.08.16 19:56
 citēt
tipa sadomazohistu klubiņam?
Publicēts: 29.08.16 20:50
 citēt
Var arī tiem, bet kopumā jau nava tik traki savai cenai
Publicēts: 29.08.16 22:32
 citēt
Man skiet ka loti laba cena...
Publicēts: 29.08.16 22:45
 citēt
Šitā nav mana vecā krievu ace? :)
Publicēts: 29.08.16 23:11
 citēt
Bildes:tipa sadomazohistu klubiņam?

A šim AF nevajak pat uz kropa.
Publicēts: 29.08.16 23:47
 citēt
Maris:Šitā nav mana vecā krievu ace? :)

Katrā ziņā pats no Tevis to neesu pircis! Bet nu tākā nopirku mazlietotu, tad hvz!
Publicēts: 30.08.16 19:47
 citēt
Kas ir Canon bajonete? FD? EF? Ko nozīmē kopā? No rūpnīcas tāds (attiecīgi ar "lekšanu") vai vienkārši pārejas gredzens pieskrūvēts?
Publicēts: 30.08.16 20:03 labots
 citēt
atvainojos, kautkā neiedomājos, ka varētu būt arī FD (interesanti, a vispār var? :D ) - attiecīgi ---> EF

tā kā pirku lietotu, tad nezinu vai bajonete mainīta vai nāca jau original ar kanonisko, bet nav parasts pārejas gredzens uzskrūvēts, "normāla bajonete"! Lēkat gan nekas nelēkā, bet vai tad šams pat uz M42 lēkā?
Publicēts: 30.08.16 21:51
 citēt
Skaidrs, ka lēkā - visiem kuriem fragma lecinās mehāniski un kuri nav pārtaisīti uz citu baijoneti. Bet par savu kļūdījos, nepamanīju, ka canon - man bija k baijonetes, bet pircējs ar bija gana veca mēbele FB un oranži brūnu (vismaz nezkāpēc tā liekas) avatara bildīti.

Objektīvs... nu kā jau krievu... kamerā skatoties it kā pilntiesīgs fiš kam tik flares pavairāk a kad uz papīra virs 10x15 vai monitorā, tad ... mazāk.
Publicēts: 30.08.16 21:59
 citēt
Nu tātad pārtaisīts!
Publicēts: 30.08.16 22:28
 citēt
laaaciss:Nu tātad pārtaisīts!

Canon fragma mehāniski lecinās ar sviru? (esmu vecos laikos regulāri aizņēmies eosus, bet neesmu papētījis) - ja ar kkādu iekšējo metoru objektīvā lecinās, tad var ar nebūt pārtaisīts.
Publicēts: 30.08.16 22:46
 citēt
Nē, nebija domāts par lecināšanu - nekas tur nelēkā - bet par vienkārši nomainītu bajonet
Publicēts: 31.08.16 14:34
 citēt
Oriģināli ražo(ja) 3 variantus - K un N bajonete un M42 un visiem ir "lekšana". Tā kā EF "lekšana" nav mehāniska, tad velti cerēt. Man ir M42 variants un kādu gredzenu uzskrūvēju, ar tādu kameru bildēju (FD vai EF).
Publicēts: 31.08.16 15:03
 citēt
nu reku ir bildes kā tas viss izskatās :)

failiem.lv...
Publicēts: 31.08.16 15:06
 citēt
Vopščem te www.mc-zenitar.ru tiek abgalvoc, ka tam Ķenona varianta nav, tātad būs M42/EOS, iespiest lecināmo puļķi līdz galam, uzpilināt superlīmi, fragmu regulēt ar roku, bildes gaišumam skatumeklētājā nozīmes nav, jo asums, uzliekot uz 3 m, būs no pāris metriem līdz bezgalībai.
Publicēts: 31.08.16 15:24
 citēt
nu tad droškavien "samopalā" nomainīta M42 vītne uz EOSa bajoneti, bet kā jau redzams pievienotajā bildē nekādu puļķi nevajag fiksēt - tā, vienkārši, nav :D
Publicēts: 31.08.16 19:27
 citēt
Tiešām būs tautas daiļamata meistars pastrādājis. Iespējams, ka tāpēc rezultāts labāks par M42+gredzens. Vismaz manējam tad objektīvs nav precīzi uz kameras, bet ar nelielu pagriezienu, tāpēc gadās, ka objektīva priekšas austiņas nokļūst kadrā.

Tā kā pie cipariņiem nosaukumā nav beigās K vai H, tad būs M42 no dzimšanas.
Publicēts: 31.08.16 19:35
 citēt
Es jau arī 65.gada Mir-1 M39 vītni novīlēju vispār, bet M42 gredzenu uzsēdināju ar superlīmi uz mūžīgi mūžos, jo tādā vīzē man visi ieregulējamie indeksi nostājās aukšpusē un ar Zenītu-3 viņu vienalga neviens nekad vairāk nelietos.
Publicēts: 31.08.16 20:33
 citēt
Jā, fiksējas precīzi, pareizajā vietā!
Publicēts: 02.09.16 10:40
 citēt
pamainam cenu!
Publicēts: 04.09.16 13:15
 citēt
Nu? Neviens, negrib paspēlēties?
Publicēts: 05.09.16 15:45
 citēt
mmmmm 40 eiro!
Publicēts: 05.09.16 16:03
 citēt
paldies par piedāvājumu! tomēr, pa tādu ciparu var arī padirnēt plauktiņā! :)
Publicēts: 05.09.16 16:10
 citēt
nu nez 40 eiras ir ļoti laba cena tik draņķīgam izstrādājumam, krievu stiklu mīlētāji parasti nav diez ko naudīgi :face-grin:
Publicēts: 05.09.16 21:18
 citēt
Addot tam masteram-samodelkinam, kurš uzlika EOS jobanetu, lai nomaina pret K, tad varbūt sākšu kasīt ķobi par 40.
Publicēts: 05.09.16 22:18
 citēt
Alibaba:nu nez 40 eiras ir ļoti laba cena tik draņķīgam izstrādājumam, krievu stiklu mīlētāji parasti nav diez ko naudīgi :face-grin:

Nu par standarta Heliosu šis fiš būs stabili 10x labāks - tiesa nezinu vai helios ir 8e vērts - atgājis esmu no šīs tehnikas.
Publicēts: 05.09.16 23:06
 citēt
Maris:

Nu par standarta Heliosu šis fiš būs stabili 10x labāks

kur tas 10x labums slēpjas ? :face-smile: Starp geļiku mēsliem pa retam atrodas kāds ok stikls, ne izcilnieks bet ar apmierinošu kvalitāti, portretiem dar. bet kur sakarīgi var izmantot šo zivsaci ar drausmigajiem kropļojumiem un ziepi pie vaļēja cohuma ? Es piemēram viņu neņemtu pat par velti jo nafig nav vajadzīgs.
Publicēts: 05.09.16 23:49
 citēt
Alibaba:
Maris:

Nu par standarta Heliosu šis fiš būs stabili 10x labāks

kur tas 10x labums slēpjas ? :face-smile: Starp geļiku mēsliem pa retam atrodas kāds ok stikls, ne izcilnieks bet ar apmierinošu kvalitāti, portretiem dar. bet kur sakarīgi var izmantot šo zivsaci ar drausmigajiem kropļojumiem un ziepi pie vaļēja cohuma ? Es piemēram viņu neņemtu pat par velti jo nafig nav vajadzīgs.

Nu nē... manam eksemplāram asums atvērtam un kontrasts (un pat bišķi krāsas) bija taisni neticami priekš krievu stikla - reku uzraku veco dienu failu - tik cik CameraRaw nokonvertēts

content6-foto.inbox.lv...

kas līdzīgs bij tik vēl 1,7/50mm zenitāram

Pretgaismā bij kīseļi, flares drausmīgas, bet tā brīnums pret citiem krievu stikliem.
Publicēts: 06.09.16 10:57 labots
 citēt
41 eur laikam ir griesti no manas puses par paspēlēšanos ar kroplīgu nerealitāti.
Publicēts: 12.09.16 22:10
 citēt
Vēl pieejams?:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):