forum.gif
Dzēst
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Dzēst
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.08.16 11:53 labots
 citēt
Tumsas Somu labam cilvēkam
Publicēts: 30.08.16 11:59
 citēt
A tas labais cilvēks nemāk sabāst rokas vienkāršai pupaikai piedurknēs un tad apmest to apkārt?
Publicēts: 30.08.16 12:06
 citēt
Schneider:A tas labais cilvēks nemāk sabāst rokas vienkāršai pupaikai piedurknēs un tad apmest to apkārt?

Paldies, Pupaika prasa lielu pieredzi, tā ir vesala zinātne)
Publicēts: 30.08.16 12:26
 citēt
KTB:Šārēju pie jums, jo varbūt kāds var pārdot savu Tumsas Somu labam cilvēkam.

https://www.facebook.com/groups/841245589269264/permalink/1158287810898372/?sale_post_id=1158287810898372

pēc "Tumsas Somas", jājautā tuvākajā sātanistu preču veikalā.

P.S. cik lielas filmas un kur taisies tīt?Man iespējams ir krievu laika melnais maiss, bet tas tikai šaurajām un varbūt platajām derīgs.
Publicēts: 30.08.16 13:04 labots
 citēt
Iekšā liek tanku, spoles utt, varbūt ir firmennijs Kaiser maiss kādam:

Publicēts: 30.08.16 13:27
 citēt
Kam tev to maisu? :) Tualete/vannas istaba bez logiem, zem segas :face-grin:
Publicēts: 30.08.16 13:39
 citēt
klusums:Kam tev to maisu? :) Tualete/vannas istaba bez logiem, zem segas :face-grin:

.. un mobīlo neaizmirst atstāt ārpusē..
Paldies, jau prahaģiļi)
Publicēts: 30.08.16 15:12
 citēt
Ar telefonu izgaismoji filmiņu? :face-grin:
Publicēts: 30.08.16 15:21
 citēt
klusums:Ar telefonu izgaismoji filmiņu? :face-grin:

).. Nē, Vēl nēēsu paguvis, a viņš tur pat nolikts blakus. knapi pamanīju. Un ja nepamana tad vienkārši kādā brīdī viss gaiiš..
Publicēts: 30.08.16 19:43
 citēt
Bildē redzamais komplekts brīvi lien iekšā padomju maisā, ir gadiem ilga lietošanas pieredze (tiesa, tankam nebija paplatinātās augšas, bet tā nav būtiska atšķirība.

Tā kā tas padomju maiss sen aizgājis citus ceļus, nopietns jautājums, kur tādu/līdzīgu tepat kaut kur iegādāt, lai nav vienmēr jāiet uz ebay?
Publicēts: 30.08.16 19:51
 citēt
Varētu padomāt, ka Rīga mudž no analogā stafa veikaliem

bfs.lv...
Publicēts: 30.08.16 20:52 labots
 citēt
Priekš kam elementāras lietas jāsarežģī (zobi caur pēcpusi jāaārstē)? :face-wink:

Cik atceros, tādu maisu (blīva vai dubulta mella auduma "caurule" ar gumijotām manžetēm galos) tiku lietojis tikai avārijas situācijās- piemēram, kad gaišā dienas laikā notrūkst filma utml un nav kur citur tumsā noslēpties.

Bet mājas apstākļos filmu tīstīšanu un visus pārējos "tumšos procesus" taču var gana komfortabli izdarīt vannā/ tualetē, vairumā dzīvokļu tās telpas taču ir bez logiem. Un, ja labi grib, var taču korekti uztaisīt to logu aptumšošanu.
Savā laikā biju pat ierīkojis papildus slēdzi no iekšpuses, lai kāds mājnieks netīšām gaismu neieslēdz.
Publicēts: 30.08.16 21:44
 citēt
Frīdis garus gadus atejā pa tumsu nogrābstījies... :D Man sanācis vairāk pa pastāvīgiem laboriem, bet kkad uz poda ar - maisi un manteļi jau tāda putekļaina izbraukuma/avārijas vai plebeju darīšana.
Publicēts: 30.08.16 22:13
 citēt
TesMens:

Izbraukumos slēdžus neierīkoju, vienkārši, paskrūvēju mazliet lampiņu ārā.

Frīdis tak īsiņš, nevar aizsniegt :grimace: jā atceros kad sūda zenītam pārtrūka filma vai ieklemmēja zobrati ar visādi izlīdzējos ar pufaikām vai saliecies 9 līkumos ielīdu pieliekamajā (vannas istabā man bija lodziņš) :face-smile:
Publicēts: 30.08.16 22:13
 citēt
Tapēc man tā digitālā reliģija nepatīk - pārliec karti un viss, bet te kurš nu kurējais - viens slēdžus pārbūvē, otrs lampas skrūvē ārā utt. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 30.08.16 22:20 labots
 citēt
klusums:Tapēc man tā digitālā reliģija nepatīk - pārliec karti un viss, bet te kurš nu kurējais - viens slēdžus pārbūvē, otrs lampas skrūvē ārā utt. :face-grin::face-grin::face-grin:

var jau pirkt kartes kas kamerai pamatīgi par lēnu, kkādus karšu lasītājus pa 2€, lietot bezmaksas apstrādes vai vislabāk raw konvertēšanas softus un čakars garantēts :)

ar filmu arī viss iet daudz ātrāk un kvalitatīvāk ja nemuģās - bet ir cilvēki kuriem tieši ņemšanās caur D arī dod kaifu - varu ieteikt nebraukt uz montāžas kantori, bet pārbortēt bezkameru riepas a pāris lieliem, platiem skrūvgriežiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):