forum.gif
PĒRKU K-mount objektīvu SLR kamerai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PĒRKU K-mount objektīvu SLR kamerai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.16 21:09
 citēt
Pērku K-mount objektīvu priekš SLR kameras Pentax p30t. mattsclassiccameras.com... Vēlamais būtu 28-80mm, bet citas opcijas gan jau arī derētu. :face-smile:
Publicēts: 31.08.16 21:51
 citēt
Nu nezin vai kurš tādu mantu vēl būs saglabājis...
Man bija gan Pentax P-3n ar kitenieku A 28-80/3,5-4,5, bet esmu notirgojis, pat neacceros, pirms cik gadiem.

Neticu, ka stipri nopietni ar šito bildēsi, labāk atrodi kādu M42 Pentakonu, Revjūnonu vai ko tml 50/1,8-2,8 ar gredzenu un priecājies par dzīvi. Pilns jebajs.de, var paveikties nosolīt par kapeikām.
Publicēts: 01.09.16 01:11
 citēt
Schneider:Nu nezin vai kurš tādu mantu vēl būs saglabājis...

Aha,pēc intuīcijas skaidrs, ka no vēsturiskā gala vairumam vai nu Soviet ražojums vai Sigma objektīvi.Samērā nesen dabūju to fotoaparātu par sviestmaizi,kopā ar diviem objektīviem. Praktiskākais no tiem diemžēl nesen "atdeva galus",tagad palika viens gaišais portretnieks. Ar to fočiku regulāri bildēju nu jau trīs gadus,apsveru iegādāties pāreju, ja nu galīgi neveiksies ar meklēšanu. Par ebay.de uzreiz iedomājos un jau sameklēju derīgus variantus, bet pagaidām nestrebju karstu. Patīk preci aptaustīt dzīvajā. :face-grin:
Publicēts: 01.09.16 01:14
 citēt
Aiznes pie Ivara, varbūt tos galus savāks apakaļ. Bet tik primitīviem stikliem rūpīga taustīšana nau vajadzīga, ne tiem AF nojuks, ne sadarbība ar blici.
Publicēts: 01.09.16 01:32
 citēt
Opcija B, nest uz Briāna ielu pastāv,dzirdēju labas atsauksmes.
Publicēts: 01.09.16 01:35
 citēt
Tā opcija ir A, es par Briāna ielas Ivaru arī runāju.
Publicēts: 01.09.16 01:49
 citēt
telefontubbie: Aha,pēc intuīcijas skaidrs, ka no vēsturiskā gala vairumam vai nu Soviet ražojums vai Sigma objektīvi.

Un vispār - man no vēsturiskā gala ir Ķenons AE-1 ar oriģinālo 50/1,4.
Publicēts: 01.09.16 02:02
 citēt
Pārdots noteikti netiks, jo kādreiz ar to fotografēja Jānis Gleizds.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):